Ceva de genul e si drama Romaniei din ultimii 30 de ani.TG wrote: 18 May 2020, 20:54 Rușine mare în imaginea de mai sus, mai bine s-ar îngropa acest eveniment.

Moderator: Michilangelo
Ceva de genul e si drama Romaniei din ultimii 30 de ani.TG wrote: 18 May 2020, 20:54 Rușine mare în imaginea de mai sus, mai bine s-ar îngropa acest eveniment.
Hăhă. Called it!juve3332 wrote: 19 May 2020, 03:30 Cat despre votare, imi pare rau ca am intarziat asa de mult, dar vreau mereu sa scriu cateva cuvinte despre alegeri si fiindca mereu apare ba cate o maslina, ba cate o berica, ba cate un gratarel, ba cate o duduie ma iau cu aceste placeri efemere ale vietii si ajung sa ma salvez doar la liman.
Revin cu rezultatul din Random.org
Azad wrote: 14 May 2020, 11:48 O metoda si mai simpla este sa pui Azad in toate rundele. Scapi de niste click-uri in plus, de bataia de cap cu random.org etc.. Are numai avantaje metoda asta.
Poți să vezi noul sistem ca pe o înșiruire de note date în funcție de cât de mult mi-a plăcut intro-ul. Cred că seamană destul de mult cu sistemul lui juve doar că n-am vrut să le iau în ordinea propusă de voi. E un motiv simplu la mijloc. Mă gândeam că, de multe ori, nu alegem în ordinea preferințelor actuale, ci mai mult din teama de a nu fi luate de altcineva.TG wrote: 22 May 2020, 07:01 Also, am ras putin la votul lui Taiko, cam asta e problema cu punctajele, trebuie sa le schimbi cand vrei sa schimbi votul. Perfect ok desigur, poate nu reprezinta complet preferintele, insa din acest sistem nou eu n-am inteles mare lucru.
Nu știu exact la ce te referi - dacă e vorba de un bump, nu cred că l-ar fi ajutat prea mult pe Edgar. Dacă uiți să intri pe forum, nu te ajută cu nimic bump-ul.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests