Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
MC
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by MC »

MC wrote:
Doc wrote: De ce presupunem ca toti vor hartie igienica la WC?
Pt ca vorbim fara sa cunoastem si pt ca avem impresia ca toata lumea e ca in Constangeles. occident.
Chiar ne socam cand vedem ca alti se ghideaza dupa cu totul alte valori si norme sociale si de convietuire
Te rog sa ma ierti.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Totusi, cum se face ca tarile musulmane au cele mai reduse nivele de criminalitate? (cele care nu au trecut recent prin razboi / revolutie) https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... By_country

It's not stupid if it works. Nu ca ar fi un model de urmat. Deja incep sa sun ca un fel de fan al islamului lol, not at all. Ne putem apuca criticat islamul impreuna, dar mai intai trebuie sa intelegem diferenta dintre realitate si stereotipurile propagate de Holywood. Recomand oricui sa urmareasca Anthony Bourdain in Teheran , sau unul dintre filmele lui Asghar Farhadi, de exemplu.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

ITT: Cultural imperialism
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Doc, v. inseamna -vezi-, adica pentru cuvantul abraham, sursa pe care ai gasit-o tu face trimitere la termenul -avraam- din dictionarul cu pricina. Sa-mi spui daca gasesti scris cu h in vreo biblie tradusa in lb romana, poti incepe direct cu cea a lui bartolomeu anania, cea mai completa.

Stokk, vorbim de niste riscuri diminuate printr-un sistem care pune o groaza de alte probleme? Asta nu inseamna ca functioneaza.

Eu "recomand" oricui sa calatoreasca efectiv in tarile arabe pentru a-si face o parere la fata locului daca 'nefolositul hartiei igienice' e in beneficiul celor de acolo si daca asta ar fi un model de apreciat si urmat in ziua de azi. Mai mult, poti auzi direct din gura alora care aspira la niste valori (ca lipsa igienei nu reprrezinta una) despre dorinta lor arzatoare de a se muta in occident.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

"Vezi" e folosit sa nu repete de n ori, pentru n variante, aceeasi explicatie.
In mai toate Bibliile, inclusiv cea a lui B. Anania, e folosita versiunea Avram. Asa ca tu, hiper-ortodoxul, de ce bagi un "a" din burta? de ce tu poti baga un A din burta, si eu un H nu pot? :) o mai tinem langa mult?
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Haha numai hiper-ortodox nu-s
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

antena3 anunta ca cere bani de la 1 noiembrie pt vizionare online. foarte bine. ma bucur ca au probleme financiare. sper sa dispara cat mai repede

http://www.antena3.ro/actualitate/media ... 12860.html
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Antenistii sunt pe profit. Faci niste conexiuni ilogice de mai mare dragul.
ola small dickie
Big Daddy

Mie asta mi se pare un semn ca le merge mai rau si cauta un nou mod de a face niste bani in plus. Isi si cer scuze pt acest gest. Ma rog, fiecare cu logica lui.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Toate aceste transmisii în direct din țară și străinătate, campanii, știri de zi cu zi au fost și sunt posibile printr-un efort financiar constant, asumat, ce a presupus o permanentă retehnologizare și focusare pe calitate. Am reușit să ne susținem singuri, în condițiile în care distribuitorii offline și online nu au contribuit cu nimic pentru conținutul oferit.

Iată de ce ne vedem obligați ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live. Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneți alături și în această nouă etapă, impusă de condițiile pietei.

În aces sens, am solicitat, acționarilor și managementului, să gândească un tarif accesibil pentru voi și sustenabil pentru noi. Este vorba despre 1 euro pe lună pentru aceia dintre voi care ne urmăresc online. Abonamentul va permite vizionarea la o calitate foarte bună a programului Antena 3.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Au deja 600000 de conturi pe Antena Play, miscarea asta le va atrage niste abonati in plus si atat. Normal ca vor si ultimul leu pe care-l pot stoarce. Oricum 1 Euro pe luna nu e cine stie ce... numai ca mie nu-mi place ideea de "evolutie" de la ceva moca la ceva cu bani :) sa-si castige banii din trafic, din reclame, nu direct de la mine. Huoo :)
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Stokkolm wrote:Recomand oricui sa urmareasca Anthony Bourdain in Teheran , sau unul dintre filmele lui Asghar Farhadi, de exemplu.
Da, dar aici e vorba de iranieni, aşa că în principiu, şiiţi. O fi ei musulmani, dar nu-s nici suniţi şi nici arabi.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

ola small dickie wrote:Mie asta mi se pare un semn ca le merge mai rau si cauta un nou mod de a face niste bani in plus. Isi si cer scuze pt acest gest. Ma rog, fiecare cu logica lui.
Pe langa asta s-ar putea sa-i mai usureze si Kovesi de 1 milion de lei.
ola small dickie
Big Daddy

Forza Kovesi!
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

btw, mi-am adus aminte de o discutie interesanta intre Plesu si CTP.

phpBB [video]
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

^Spot on. Unde găsesc emisiunea întreagă?
Generalul
Headless Kamikaze

Post by Generalul »

2 in 1: Vadim, ca tot e cald subiectul (well, ma rog...) si Latrina 3

phpBB [video]
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Uneori ori sunt stupizi, ori cred ca prea le stiu ei pe toate, ori fac un joc dublu magistral - ceea ce nu cred. Cat creier sa ai sa crezi ca CVT mai e vehicul electoral semnificativ? In fond si in 2009 voturile lui Vadim s-au cam dus doar 53-47% la Geoana. Alte exemple - pistonarea pe tema vanzarii copiilor, pe meditatii samd.
Si intre timp bouleanul de Ponta nu a facut la diasporeni sectii, sa dezamorseze toata tema lui Klaus de tur doi in 2-3 zile. Unii isi merita soarta 100%.

In alta ordine de idei, cui ii pasa ca scade TVAul si s-a achitat datoria lui Base/Boc catre FMI...
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Doc wrote:
In alta ordine de idei, cui ii pasa ca scade TVAul si s-a achitat datoria lui Base/Boc catre FMI...
Nimanui.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Doc wrote:Uneori ori sunt stupizi, ori cred ca prea le stiu ei pe toate, ori fac un joc dublu magistral - ceea ce nu cred. Cat creier sa ai sa crezi ca CVT mai e vehicul electoral semnificativ? In fond si in 2009 voturile lui Vadim s-au cam dus doar 53-47% la Geoana. Alte exemple - pistonarea pe tema vanzarii copiilor, pe meditatii samd.
Si intre timp bouleanul de Ponta nu a facut la diasporeni sectii, sa dezamorseze toata tema lui Klaus de tur doi in 2-3 zile. Unii isi merita soarta 100%.
Da ba, ce pacat de toate astea :cry: Si acum regret :cry:
Doc wrote:In alta ordine de idei, cui ii pasa ca scade TVAul si s-a achitat datoria lui Base/Boc catre FMI...
Nimanui :cry:
Post Reply

Return to “Cafenea”