Te rog sa ma ierti.MC wrote:Pt ca vorbim fara sa cunoastem si pt ca avem impresia ca toata lumea e ca inDoc wrote: De ce presupunem ca toti vor hartie igienica la WC?Constangeles.occident.
Chiar ne socam cand vedem ca alti se ghideaza dupa cu totul alte valori si norme sociale si de convietuire
Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Totusi, cum se face ca tarile musulmane au cele mai reduse nivele de criminalitate? (cele care nu au trecut recent prin razboi / revolutie) https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... By_country
It's not stupid if it works. Nu ca ar fi un model de urmat. Deja incep sa sun ca un fel de fan al islamului lol, not at all. Ne putem apuca criticat islamul impreuna, dar mai intai trebuie sa intelegem diferenta dintre realitate si stereotipurile propagate de Holywood. Recomand oricui sa urmareasca Anthony Bourdain in Teheran , sau unul dintre filmele lui Asghar Farhadi, de exemplu.
It's not stupid if it works. Nu ca ar fi un model de urmat. Deja incep sa sun ca un fel de fan al islamului lol, not at all. Ne putem apuca criticat islamul impreuna, dar mai intai trebuie sa intelegem diferenta dintre realitate si stereotipurile propagate de Holywood. Recomand oricui sa urmareasca Anthony Bourdain in Teheran , sau unul dintre filmele lui Asghar Farhadi, de exemplu.
- DarthZombie
- Dremora Lord
ITT: Cultural imperialism
Doc, v. inseamna -vezi-, adica pentru cuvantul abraham, sursa pe care ai gasit-o tu face trimitere la termenul -avraam- din dictionarul cu pricina. Sa-mi spui daca gasesti scris cu h in vreo biblie tradusa in lb romana, poti incepe direct cu cea a lui bartolomeu anania, cea mai completa.
Stokk, vorbim de niste riscuri diminuate printr-un sistem care pune o groaza de alte probleme? Asta nu inseamna ca functioneaza.
Eu "recomand" oricui sa calatoreasca efectiv in tarile arabe pentru a-si face o parere la fata locului daca 'nefolositul hartiei igienice' e in beneficiul celor de acolo si daca asta ar fi un model de apreciat si urmat in ziua de azi. Mai mult, poti auzi direct din gura alora care aspira la niste valori (ca lipsa igienei nu reprrezinta una) despre dorinta lor arzatoare de a se muta in occident.
Stokk, vorbim de niste riscuri diminuate printr-un sistem care pune o groaza de alte probleme? Asta nu inseamna ca functioneaza.
Eu "recomand" oricui sa calatoreasca efectiv in tarile arabe pentru a-si face o parere la fata locului daca 'nefolositul hartiei igienice' e in beneficiul celor de acolo si daca asta ar fi un model de apreciat si urmat in ziua de azi. Mai mult, poti auzi direct din gura alora care aspira la niste valori (ca lipsa igienei nu reprrezinta una) despre dorinta lor arzatoare de a se muta in occident.
"Vezi" e folosit sa nu repete de n ori, pentru n variante, aceeasi explicatie.
In mai toate Bibliile, inclusiv cea a lui B. Anania, e folosita versiunea Avram. Asa ca tu, hiper-ortodoxul, de ce bagi un "a" din burta? de ce tu poti baga un A din burta, si eu un H nu pot?
o mai tinem langa mult?
In mai toate Bibliile, inclusiv cea a lui B. Anania, e folosita versiunea Avram. Asa ca tu, hiper-ortodoxul, de ce bagi un "a" din burta? de ce tu poti baga un A din burta, si eu un H nu pot?

Haha numai hiper-ortodox nu-s
- ola small dickie
- Big Daddy
antena3 anunta ca cere bani de la 1 noiembrie pt vizionare online. foarte bine. ma bucur ca au probleme financiare. sper sa dispara cat mai repede
http://www.antena3.ro/actualitate/media ... 12860.html
http://www.antena3.ro/actualitate/media ... 12860.html
Antenistii sunt pe profit. Faci niste conexiuni ilogice de mai mare dragul.
- ola small dickie
- Big Daddy
Mie asta mi se pare un semn ca le merge mai rau si cauta un nou mod de a face niste bani in plus. Isi si cer scuze pt acest gest. Ma rog, fiecare cu logica lui.
Toate aceste transmisii în direct din țară și străinătate, campanii, știri de zi cu zi au fost și sunt posibile printr-un efort financiar constant, asumat, ce a presupus o permanentă retehnologizare și focusare pe calitate. Am reușit să ne susținem singuri, în condițiile în care distribuitorii offline și online nu au contribuit cu nimic pentru conținutul oferit.
Iată de ce ne vedem obligați ca, începând cu 1 noiembrie, să introducem un abonament lunar pentru vizionarea online a postului Antena 3, în regim live. Facem acest lucru cu inima strânsă, dorindu-ne să ne rămâneți alături și în această nouă etapă, impusă de condițiile pietei.
În aces sens, am solicitat, acționarilor și managementului, să gândească un tarif accesibil pentru voi și sustenabil pentru noi. Este vorba despre 1 euro pe lună pentru aceia dintre voi care ne urmăresc online. Abonamentul va permite vizionarea la o calitate foarte bună a programului Antena 3.
Au deja 600000 de conturi pe Antena Play, miscarea asta le va atrage niste abonati in plus si atat. Normal ca vor si ultimul leu pe care-l pot stoarce. Oricum 1 Euro pe luna nu e cine stie ce... numai ca mie nu-mi place ideea de "evolutie" de la ceva moca la ceva cu bani
sa-si castige banii din trafic, din reclame, nu direct de la mine. Huoo 

Da, dar aici e vorba de iranieni, aşa că în principiu, şiiţi. O fi ei musulmani, dar nu-s nici suniţi şi nici arabi.Stokkolm wrote:Recomand oricui sa urmareasca Anthony Bourdain in Teheran , sau unul dintre filmele lui Asghar Farhadi, de exemplu.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Pe langa asta s-ar putea sa-i mai usureze si Kovesi de 1 milion de lei.ola small dickie wrote:Mie asta mi se pare un semn ca le merge mai rau si cauta un nou mod de a face niste bani in plus. Isi si cer scuze pt acest gest. Ma rog, fiecare cu logica lui.
- ola small dickie
- Big Daddy
Forza Kovesi!
btw, mi-am adus aminte de o discutie interesanta intre Plesu si CTP.
^Spot on. Unde găsesc emisiunea întreagă?
2 in 1: Vadim, ca tot e cald subiectul (well, ma rog...) si Latrina 3
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Uneori ori sunt stupizi, ori cred ca prea le stiu ei pe toate, ori fac un joc dublu magistral - ceea ce nu cred. Cat creier sa ai sa crezi ca CVT mai e vehicul electoral semnificativ? In fond si in 2009 voturile lui Vadim s-au cam dus doar 53-47% la Geoana. Alte exemple - pistonarea pe tema vanzarii copiilor, pe meditatii samd.
Si intre timp bouleanul de Ponta nu a facut la diasporeni sectii, sa dezamorseze toata tema lui Klaus de tur doi in 2-3 zile. Unii isi merita soarta 100%.
In alta ordine de idei, cui ii pasa ca scade TVAul si s-a achitat datoria lui Base/Boc catre FMI...
Si intre timp bouleanul de Ponta nu a facut la diasporeni sectii, sa dezamorseze toata tema lui Klaus de tur doi in 2-3 zile. Unii isi merita soarta 100%.
In alta ordine de idei, cui ii pasa ca scade TVAul si s-a achitat datoria lui Base/Boc catre FMI...
Nimanui.Doc wrote:
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Da ba, ce pacat de toate asteaDoc wrote:Uneori ori sunt stupizi, ori cred ca prea le stiu ei pe toate, ori fac un joc dublu magistral - ceea ce nu cred. Cat creier sa ai sa crezi ca CVT mai e vehicul electoral semnificativ? In fond si in 2009 voturile lui Vadim s-au cam dus doar 53-47% la Geoana. Alte exemple - pistonarea pe tema vanzarii copiilor, pe meditatii samd.

NimanuiDoc wrote:In alta ordine de idei, cui ii pasa ca scade TVAul si s-a achitat datoria lui Base/Boc catre FMI...