Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discuții)

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Re: Game Draft XI - Hate Draft (Alegeri)

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Sa-Mp :lol:

cred ca tot aici intra si multiplayer-ul la gta5
TG
Cyberdemon

Re: Game Draft XI - Hate Draft (Discutii)

Post by TG »

Am stat prea mult. Damn it Mahdi!
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

:D :D :D
REMEMBER CITADEL
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Excelentă alegere Minecraft - mă gândisem și eu la el, dar n-aș fi avut mare lucru de scris, din moment ce n-am jucat deloc.
REMEMBER CITADEL
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Propun ca cel prins cu doua tururi in urma (adica sa aiba doua optiuni mai putin decat ceilalti) sa fie eliminat pe motiv de cea mai slaba veriga din draft. I can see the hate extinguished in you!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

sa fie eliminat de pe forum!
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

TG, pack up your shit and leave! I find your lack of hate... disturbing.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
TG
Cyberdemon

Post by TG »

I see what you're doing.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Foxman wrote:Serios, duceti-va in orice sala de net si vedeti ce se joaca ciorile.
Mda, sunt in stare sa-si coordoneze miscarile ca sa se joace?! Serios, las-o mai moale cu generalizarile de doi lei si apelativele injurioase.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Mai exista sali de net?
Mahdi wrote:Excelentă alegere Minecraft - mă gândisem și eu la el, dar n-aș fi avut mare lucru de scris, din moment ce n-am jucat deloc.
Normal ca zici asta daca nu l-ai jucat.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Some people have principles Stokkolm.

Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Minecraft can be fun, dar problemele sale se trag din development. Notch a fost o mega-putoare cand era la conducerea proiectului, uneori treceau luni de zile pana sa mai adauge una sau alta desi jocul era in beta si presupuneai ca veneau mai des update-uri. Totodata asta e si motivul pentru care jocul e codat pe un jeg de limbaj de programare, optimizat atat de bine incat poate ingenunchea orice sistem desi e facut sa arate ca un castron [inca un joc care baga placa "oh we so artsy fartsy" ca sa ascunda incapabilitatea de a angaja macar un elev de la Tonița in materie de artisti].
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

DarthZombie wrote:M[inca un joc care baga placa "oh we so artsy fartsy" ca sa ascunda incapabilitatea de a angaja macar un elev de la Tonița in materie de artisti].

Tu crezi ca Minecraft arata asa pt ca au fost incapabili sa angajeze oameni care-l sa faca sa arate altfel?

In multe jocuri directia artistica vizuala este una asumata si nu provine dintr-o incapabilitate de a face altceva.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Daca lenea e de vina sau a fost o decizie calculata nu stiu, dar faptul ca Minecraft n-a fost bombardat cu update-uri a fost o chestie foarte buna. Sunt satul de jocurile bune care sunt incarcate constant cu briz-brizuri pana ajung sa piarda ce le facea fun initial. Iar ca performanta, da, nu e cel mai optimizat, dar din punct de vedere tehnologic e o provocare mai ambitioasa decat un titlu AAA care are o zona de joc statica si cu interactiune foarte limitata.
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

juve3332 wrote: Serios, las-o mai moale cu generalizarile de doi lei si apelativele injurioase.
No hai ca am gasit si razboinicul justitiei sociale. #BanBossy

Back on topic, vreau sa fac o analogie, bear with me.
Acu tzj ani, inainte sa se dea legea cauciucurilor de iarna obligatorii, erau speculatii prin presa legate de forma ei. La un moment dat, s-a aflat ca legea va intra in vigoare de la 1 Noiembrie si ca ea implica sa ai cauciucuri de iarna pe tronsoanele inzapezite, indiferent de timpul anului; La un moment dat si un nenea de la Politie a aparut la TV sa explice clar si raspicat ca si in mijloc de Iulie daca te duci pe munte si gasesti drum inzapezit si acolo e filtru RAR si n-ai cauciucuri de iarna, esti pasibil de amenda.
Insa, inainte ca lega sa fie data in forma ei finala, chestia asta cu 1 Noiembrie s-a dus ca telefonul fara fir si multa lume a inteles ca in fiecare an trebuie sa-si puna cauciucurile de iarna de la 1 Noiembrie, pentru ca dupa sunt amendati, indiferent daca e zapada sau nu. Si acest mit dainuie pana in zilele de azi.
Minecraft initial nu avea scop pentru ca nu era gata. Intre timp i s-a pus boss de final, e un fel de RPG asa, numai ca tu cresti in infrastructura, nu in nivel, ca-n RPG-urile clasice. Da, e codul de rahat, da, Notch e un lazy piece of crap, da, mod support-ul inca e la pamant desi mod-urile au pus 10000% peste jocul original, da, se fac update-uri care inca iti mai crapa toata lumea si tre s-o iei de la capat. Dar sunt oameni care au auzit de atunci de cand era in alpha-beta ca "jocul" asta nu are nimic altceva decat sa pui si sa sapi cuburi. Si acest mit dainuie pana in zilele de azi.
Praise be to the muffalo tree.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Scopul e sa construiesti cel mai mare penis din lume, unul care sa-ti crashuiasca pc-ul daca incerci sa vezi exact cat de lung e.
I'm livin' in a love shadow
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Foxman wrote:
juve3332 wrote:No hai ca am gasit si razboinicul justitiei sociale. #BanBossy[/b]
No hai, fa-mi pe plac si scuteste-ne de comentarii d-astea.
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

juve3332 wrote:
Foxman wrote:
juve3332 wrote:No hai ca am gasit si razboinicul justitiei sociale. #BanBossy[/b]
No hai, fa-mi pe plac si scuteste-ne de comentarii d-astea.
Dude, e un comentariu pseudorasist facut sa amuze lumea. Ca bancurile cu evrei. Vrei cearta, ce-ai?
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Foxman wrote:Dar sunt oameni care au auzit de atunci de cand era in alpha-beta ca "jocul" asta nu are nimic altceva decat sa pui si sa sapi cuburi. Si acest mit dainuie pana in zilele de azi.
Mit? E jocul altceva? Da, poti sa te bati cu boss-ul final, dar nimenil nu il joaca pentru motivul ala.
Foxman
Headless Kamikaze

Post by Foxman »

Stokkolm wrote:
Foxman wrote:Dar sunt oameni care au auzit de atunci de cand era in alpha-beta ca "jocul" asta nu are nimic altceva decat sa pui si sa sapi cuburi. Si acest mit dainuie pana in zilele de azi.
Mit? E jocul altceva? Da, poti sa te bati cu boss-ul final, dar nimenil nu il joaca pentru motivul ala.

GTA 3/4/5/etc nu e joc pentru ca multa, multa lume il joaca doar ca sa impuste pietoni, nu sa faca misiuni si sa ajunga la final. E doar un simulator de omorat pietoni.
Locked

Return to “Forum Drafts”