Cyberpunk 2077
Re: Cyberpunk 2077
Cred ca sunt mai norocos, pana acum singurele bugs intalnite au fost niste inamici care nu trageau si masina mea care statea oarecum levitata.
Lol, jocul asta e practic GTA in viitor, cu multe buguri.
Don't see what the big hype is
Don't see what the big hype is
♪
Pentru cine intereseaza s-a scos un GUI binary editor pentru exeul de cyberpunk https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/81
Desi multe din alea nu ne intereseaza, SE POATE DA DISABLE LA TXAA cu el. Disable TXAA, disable surface reflections, boost shadows sa nu mai avem popping si ambient occlusion sa avem niste adancime in mediu si FXAA din nvidia control panel (desi nu sunt sigur ca face ceva in contextul asta), si am vreo 30%+ fps, jocul se vede mai bine fara blur ciudat in spatele oamenilor, 'purici' de la surface cica reflections proast implementat, si alte gunoaie. Nu mai am nici bugu cu stutterul dintre inventar/joc daca il grabesc, si multe alte beneficii.
setarile mele: https://imgur.com/a/FIci4qn si output https://imgur.com/SbiZ3A3 (oleaca aliased, dar prefer asta totusi decat sa-l joc in 30fps pentru un TXAA implementat prost).
Desi multe din alea nu ne intereseaza, SE POATE DA DISABLE LA TXAA cu el. Disable TXAA, disable surface reflections, boost shadows sa nu mai avem popping si ambient occlusion sa avem niste adancime in mediu si FXAA din nvidia control panel (desi nu sunt sigur ca face ceva in contextul asta), si am vreo 30%+ fps, jocul se vede mai bine fara blur ciudat in spatele oamenilor, 'purici' de la surface cica reflections proast implementat, si alte gunoaie. Nu mai am nici bugu cu stutterul dintre inventar/joc daca il grabesc, si multe alte beneficii.
setarile mele: https://imgur.com/a/FIci4qn si output https://imgur.com/SbiZ3A3 (oleaca aliased, dar prefer asta totusi decat sa-l joc in 30fps pentru un TXAA implementat prost).
congratufuckinglations, gamers. iwinski & kicinski scot fetele cu yachtul, iar voi va prajiti ouale pe bs4.
NO COVER. ALL MAN.
Eu ma bucur de joc. Chiar e misto.
Da, e de cacat ca pe PS4 base model jocul practic nu e jucabil, dar... e last fucking gen. Chiar daca il vor face, pana la urma, sa ruleze decent si pe last gen consoles, probabil va arata ca GTA Vice City sau ceva. Pur si simplu asta nu e joc de jucat pe last gen consoles. Cei care l-au cumparat pe last gen consoles merita sa-si primeasca banii inapoi.
Jocul asta pe PC cu toate impinse la maxim chiar arata next-gen.
Da, e de cacat ca pe PS4 base model jocul practic nu e jucabil, dar... e last fucking gen. Chiar daca il vor face, pana la urma, sa ruleze decent si pe last gen consoles, probabil va arata ca GTA Vice City sau ceva. Pur si simplu asta nu e joc de jucat pe last gen consoles. Cei care l-au cumparat pe last gen consoles merita sa-si primeasca banii inapoi.
Jocul asta pe PC cu toate impinse la maxim chiar arata next-gen.
Treaba cu consolele a fost o mu*e care i-ar face sa roseasca si pe EA.MC wrote: 14 Dec 2020, 11:01 Da, e de cacat ca pe PS4 base model jocul practic nu e jucabil, dar... e last fucking gen.
Jocul e in dezvoltare din 2013. Last gen-ul ala de baza trebuia sa fie platforma target, daca chiar vor banii de la zecile de milioane de detinatori ale acelor sisteme. Altfel, sa fi anulat total versiunile de console. Reminder, ca si pe PS5 si XSX, tot verisiuea last gen ruleaza prin back compat.
Edit: In ciuda scuzelor, comportamentul jegos nu a disparut:
Review-ul lui nici macar nu a fost negativ. A laudat o gramada de aspecte si a spus ca merita cumparat dupa ce se remediaza problemele:
Eu cred ca jocul a intrat in dezvoltare la modul serios dupa ce W3 a devenit gold. Si mai cred ca s-au schimbat multe pe parcursul dezvoltarii, inclusiv aspecte ce tin de grafica. Ca daca iesea cu grafica la nivel de 2013-2015 iar nu era bine.
Pe de alta parte nu am cum sa nu fiu de acord cu faptul ca nu au scuza pentru modul execrabil de lansare, chiar si dupa cateva amanari, si pentru modul marsav in care au ascuns faptul ca jocul practic nu va rula pe last gen consoles (nu cred ca nu stiau cum se comporta jocul pe last gen). Trebuiau sa zica ca e joc next-gen pentru PS5, Series X, si PC. Eventual sa anunte o versiune cu downgrade pt last gen.
Ma intreb cum era jocul daca se lansa in mai anul acesta cand a fost anuntat, daca dupa nspe amanari practic tot o veriune beta au lansat.
Pe de alta parte nu am cum sa nu fiu de acord cu faptul ca nu au scuza pentru modul execrabil de lansare, chiar si dupa cateva amanari, si pentru modul marsav in care au ascuns faptul ca jocul practic nu va rula pe last gen consoles (nu cred ca nu stiau cum se comporta jocul pe last gen). Trebuiau sa zica ca e joc next-gen pentru PS5, Series X, si PC. Eventual sa anunte o versiune cu downgrade pt last gen.
Ma intreb cum era jocul daca se lansa in mai anul acesta cand a fost anuntat, daca dupa nspe amanari practic tot o veriune beta au lansat.
Era la fel dar nu mergea pe stadia. 

Alea galbene, gigs/sidequests sunt one-shot si nu se repeta, unele sunt chainuite un pic, alea albastre care le faci pentru politie, vad ca se tot respawneaza oarecum. Also, unele sidequests parca nu au tracker pe harta, ci doar parca mentiune in jurnal (races/shooting la Wilson so far, noroc ca am tinut minte).kensky wrote: 12 Dec 2020, 01:20 Am terminat primul act si s-a dat drumul la oras, mamaaa harta e mai plina ca in jocurile ubifail, sigur trebuie peste 100h in el![]()
Ore-wise, cred ca am 50-60 de ore sau ceva, si eram trist ca 'aproape ca l-am terminat' ca max street cred si jumate din max level (50 e max) si doar putin facut din questurile alea main. Apoi mi-am dat seama ca de fapt am terminat cam tot ce era in Watson, si mai am gen 2/3 din harta. E cool ca sidegigs de toate felurile sunt in locuri noi si au niste voice acting si treburi. Chit ca e cam rinse and repeat, sunt destul de interesante, si unele au chiar si hidden subobjectives.
Dar da, harta e super plina, si filtrele nu ajuta foarte mult, ca poate vreau sa vad side quests si police shit, fara tot fuckery cu magazine and stuff, nu doar un element individual.
PS: Chick V la voice acting >>>> Dude V.
Si asa ca treburi de final, am adunat un cheatsheet de fixuri si ini shits la care tot mai pun una doua, dar cred ca e pe final. O sa-l arunc aici cand e gata. Aparent dupa ce am futut destul in el, l-am scos la 60ish fps stable pe high cu txaa si de toate. Nu ma intrebati ce am facut /specific/ dar se poate. Si pe 2700k 4.1 1070 acasa, si pe 8750h 1060maxQ la munca.
stiu ca e un achieve sa faci in watson toate gigs si cele de politie, deci nu sunt infinite cele albastre, daor ca sunt multe si nu apar toate din prima, exact ca gigs, probabil depinde de street level. iar pe harta poti filtra cu z parca sa apara doar magazinele, doar pct de teleport, doar alea de politie etc
Eu de 2 zile fac doar din astea secundare, imi plac la nebunie cele de stealth.
Eu de 2 zile fac doar din astea secundare, imi plac la nebunie cele de stealth.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea