Ce jucati in momentul de fata
-
- Space Invader
Re: Ce jucati in momentul de fata
In momentul de fata joc Dreamfall Chapters care m-a impresionat foarte mult din punctul de vedere al povestii care este destul de complexa si mai mult de atat sunt prezente si personaje mai vechi care infrumuseteaza si mai mult povestea, mai ales ca fratiorul lui mai mic a luat titlul de jocul anului.
Starcraft II Legacy of the void.
A MURIT ZERATU'!
A MURIT ZERATU'!
Metal Gear Rising: Revengeance, e jocul pe care-l cautam de ceva vreme: hack & slash cu ninja style action. In paralel am inceput Castlevania: Lord of Shadow si imi place mai mult ca 2-ul, desfasurarea actiunii are loc in spatii deschise in natura. Provocarea e ca am inceput cu putin tim inainte Crysis 3 si Dishonored, am si anime-uri de terminat si nu stiu cum sa-mi impart timpul pentru fiecare. 

- DerangedGenius
- Zergling
Star Wars Republic Commando. Nu am mai jucat de mult un shooter, mai ales unul mai oldie. Si mereu auzeam numai de bine de acesta. Mi l-am luat de Craciun si a meritat fiecare cent. Bonus, soundtrack-ul e neasteptat de epic.
Cand nu capacesc mongreli legendari in Massachusetts sunt Valah-sef in EU 4. In scenariul Caderea Constantinopolelui abia pe la 1550 luai Basarabia de la polonezi. Aliat cu Bosnia si Ungaria abia am reusit sa abat atentia turcilor de la mine, sarbii ma considera rival, la fel si polonezii, care au anexat Moldova. De curand m-am aliat si cu Lituania, iar turcii trec printr-o regenta dupa ce au inghitit toata Anatolia, posesiunile genoveze, venetiene, cateva provincii mameluce si jumatate din Persia. Nu-i vad deloc bine.
Quake (hărți custom de pe qaddicted.com unde am dat peste mici capodopere ale level design-ului, go check it out) , Doom și Hexen cu și fără moduri. DoomRPG pentru Doom și Wrath of Cronos pentru Hexen. Shooter heaven.
Ti-ai instalat patch-ul cu texturi si rezolutie hd pentru Quake? Sau preferi sa-l joci old-school style in grafica cu patratele?
Eu mi le-am pus si e destul de reusit.

Nope, 1920x1080 fără eye-candy.
Nu știu de ce, da îmi place mai mult așa. Folosesc Quakespasm și D3DQuake.

Dragon's Dogma - nu știu cum reușesc RPGurile astea japoneze cu iz vestic să fie așa fermecătoare. Foarte bun jocul, combatul e delicios doar că foarte ușor. Am să încerc pe Hard.
Elite Dangerous:Horizons - Deocamdată trec prin traininguri, dar se anunță multe ore faine prin spațiu la luminițeeeee
Elite Dangerous:Horizons - Deocamdată trec prin traininguri, dar se anunță multe ore faine prin spațiu la luminițeeeee
dump CHA
Joci cu game-pad? sau tastatura+mouse e o varianta viabila? cand aud cuvantul portare in principiu ma apuca dracii fara sa vreau...
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
In primele 15 ore de Skyrim mi-am petrecut majoritatea timpului adunand lucruri de pe jos, si lovindu-mi companionul la glezne ca sa cresc nivelul la Sneak. WTF am I doing with my life?
Poti incepe Fallout 4 sa aduni lucruri si sa faci crafting, mult mai palpitant 

- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
As vrea sa le joc in ordine. Inca nu am jucat NV, iar ultima data cand am incercat FO3 am avut probleme de freezing/stuttering/CTD. O sa-l incerc din nou anul asta. Voi ajunge si la FO4 peste 2-3 ani. Meanwhile, nu cred ca am explorat nici 1% din Skyrim. Bethesda has no consideration for obsessive-compulsives 

Kick the OCD and go follow main quest și guild quests. Altfel te vei plictisi după 10% explorat.
Iar la Fallout, eu ți-aș recomanda să începi cu NV. Eventual modat bine: http://wiki.step-project.com/User:EssAr ... utNewVegas
F3 e efectiv un joc mult mai slab din toate punctele de vedere, mai puțin setting. Și asta numai dacă preferi metrou și canale în locul deșertului.
Iar la Fallout, eu ți-aș recomanda să începi cu NV. Eventual modat bine: http://wiki.step-project.com/User:EssAr ... utNewVegas
F3 e efectiv un joc mult mai slab din toate punctele de vedere, mai puțin setting. Și asta numai dacă preferi metrou și canale în locul deșertului.
dump CHA
^ Asa-i. Oricum, n-au nici o legatura vizibila unu cu altul, nu sunt spoilere daca nu le incepi in ordine. Toate DLCurile oficiale sunt un must, pierzi mult daca joci doar jocul de baza. Si F3 si NV au dlc-uri remarcabile, iarasi cu un accent pe NV.
In ce priveste settingul, mie mi-au placut mult niste locatii in F3, gen Washington Monument, Lincoln Memorial samd.
In ce priveste settingul, mie mi-au placut mult niste locatii in F3, gen Washington Monument, Lincoln Memorial samd.
In prima ora de Skyrim m-am incapatinat sa dau jos cu arcul primul giant care mi-a iesit in cale, asta pe ultimul nivel de dificultate, doar ca sa mi-o demonstrez ca pot.joonior_bmf wrote:In primele 15 ore de Skyrim mi-am petrecut majoritatea timpului adunand lucruri de pe jos, si lovindu-mi companionul la glezne ca sa cresc nivelul la Sneak. WTF am I doing with my life?
Apoi, cand in sfarsit a dat ortul popii, am simtit un gust incredibil de amar in gura cand mi-am amintit cum functioneaza leveling-ul si XP-ul in Skyrim. Bleah.
Pe Legendary? Pana mi-am gasit-o pe Lydia a fost o experienta traumatizanta... mai ales ca furasem niste chestii si trimisesera oamenii niste baieti dupa mine... L-am terminat tot-tot in vreo 700 de ore 

Avand in vedere ca nu mai jucasem Skyrim (sau un alt titlu TES, de altfel) pana in momentul ala, habar n-aveam cum sa imi fac un build, cum sa tintesc iteme puternice, etc. pt mine Lydia/ceilalti companioni functionau pe post de tanc - treci tu la inaintare si incaseaza cat timp eu le dau cu 2-handed greatsword pe la spate, ca altfel mi-o fur din 1-2 bucati.
Oricum, overall plictisitoare experienta.
Oricum, overall plictisitoare experienta.