Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
vulp
Hammer Haunt

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by vulp »

Nu cred ca exista destui bani ca germanii sa-si vanda tara in asemenea hal. Prin urmare, ori este un cancer psihologic ori e vointa evreilor (care promoveaza combinarea raselor peste tot, mai putin in randul lor). Deoarece e ilegal sa zici ceva impotriva evreilor, sunt nevoit sa declar ca a doua varianta e imposibila.
unde dai si unde doare unde dai si unde doare
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

ori e vointa evreilor (care promoveaza combinarea raselor peste tot, mai putin in randul lor
Fokin' really now?!
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

vulp wrote:Prin urmare, ori este un cancer psihologic ori e vointa evreilor (care promoveaza combinarea raselor peste tot, mai putin in randul lor). Deoarece e ilegal sa zici ceva impotriva evreilor, sunt nevoit sa declar ca a doua varianta e imposibila.
Evreii sunt hartuiti de musulmani fundamentalisti in tot mai multe tari din Europa, clar e vointa lor. Numai anul trecut peste 15.000 de evrei au plecat din Franta in Israel din cauza atacurilor antisemite. Pana si prim-ministrul Frantei a observat asta.

Btw, un jurnalist a facut un experiment cu rezultate interesante:

Nici presa internationala nu prea e de partea lor daca te uiti cum de cele mai multe ori arunca vina pe Israel in conflictul cu Palestina, inclusiv in ultimele luni cand evreii erau injunghiati pe strada de palestineni.

But what the hell, you're probably trolling anyway.
Last edited by Apollyon on 8 Jan 2016, 00:35, edited 1 time in total.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Vulp, tu ești genul ăla care-l admiră pe Mareșalul Antonescu, nu?
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Eu n-as pune toti evreii la un loc. Asta pe langa faptul ca ce am zis a fost o ironie (mai putin ultima parte - care era o ironie separata).

Nu stiu ce sa zic despre Domnul Maresal. A avut diferente de opinie cu Carol II. Pe de alta parte, Carol II era retardat mintal. Domnul Maresal a eliminat Garda de Fier, un aspect pozitiv al domniei sale. In schimb, a fugarit evreii si tiganii. Cred ca ce inclina balanta, din punctul meu de vedere, este posibilitatea ca Domnul Maresal sa fi intrat in razboi cu Germania - daca astia castigau razboiul. Per total pot sa zic - nu, nu-l admir. Insa am si chestii mai bune de facut decat sa-i citesc pagina de wikipedia...
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

... ca de exemplu sa inveti sa scrii si sa nu mai "domnesti" persoane decedate.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Referitor la Antonescu, din ce am citit/inteles si merita un ridicat din spranceana admirativ e faptul ca a permis partidelor istorice sa existe in continuare in scopul de a lasa tarii o portita de negociere cu fortele Aliate, in cazul in care Frontul de Est esua si am fi fost nevoiti (ceea ce s-a si intamplat) de a schimba tabara.

Amu nu stiu cat de reala e ideea/ipoteza asta...
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

NO COVER. ALL MAN.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

E timpul sa punem pariuri. O sa faca Gadea si hoarda lui de babuini editie speciala in seara asta ca sa vorbeasca despre aceasta nedreptate sau nu?
Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Sigur că or să facă. 4 ani e bătaie de joc!
REMEMBER CITADEL
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Lol, tiganii au ramas fara bani :)
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Mahdi wrote:Sigur că or să facă. 4 ani e bătaie de joc!
Eu cred ca dupa o emisiune maraton o sa concluzioneze ca de fapt Mircea Basescu e nevinovat, ca de fapt Traian Basescu e cel care trebuie sa mearga la parnaie, dar ca un blestem pe capetele romanilor ce este si-a trimis fratele la puscarie in locul sau. Huuuaaa!!!
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Mircea Basescu oricum este vinovat: are mai mult par decat Traian.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
zme-ul

Post by zme-ul »

Bosses can snoop on workers' private emails and messages, European court rules
Bosses can snoop on workers’ emails, including personal messages with loved ones during working hours, the European Court of Human Rights has ruled. The decision was made in a case brought by a Romanian man fired after his employer spied on his private Yahoo chats.

“It is not unreasonable for an employer to want to verify that the employees are completing their professional tasks during working hours,” the court ruled on Tuesday.

The case dates back to 2007, but the ruling comes at a time when governments and courts around the world are grappling with how to balance the right to privacy with the need to protect national security in the wake of Islamist terror attacks such as those in Paris last year.

The court’s decision will also certainly guide the European Union’s top tribunal in future cases and rulings, said lawyers.

...

Bogdan Mihai Barbulescu took his case against Romania to the human rights court in 2008, arguing that his employer’s decision to end his contract was based on a violation of his rights to respect for his private life and correspondence.
Barbulescu, who worked with his former employer as an engineer in charge of sales from 2004 to 2007, was asked to create a Yahoo Messenger account to answer clients’ queries. In July 2007, he was informed that his chats had been monitored over several days, showing he had breached company rules by using the service also privately. A 45-page transcript also included a few messages he had exchanged with his fianceé.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Nasol, deci daca TG se mai cearta cu noi in timp ce ar trebui sa proiecteze procesoare pentru NASA, s-ar putea sa o pateasca :(
vulp
Hammer Haunt

Post by vulp »

Cred ca multi nu inteleg ca in timp ce se afla in programul de lucru, angajatii fac munca pentru şi sub autoritatea unui angajator.

In acea speta, indiferent de ce scrie presa comunistoido-sindicalista, angajatorul nu a spionat emailurile si mesajele private ale angajatului (cu toate ca avea dreptul sa faca si asta - cat timp angajatul le-a accesat la servici, mai ales pe un calculator al firmei!), ci a verificat conversatiile efectuate pe un cont de messenger al angajatorului, deci, in niciun caz privat.

Repet, acel cont de messenger era un cont oficial al firmei.

Mai detaliat: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... -lucru.htm
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

MI se pare de bun simt ca de pe calculatorul, reteaua de internet si contul angajatorului, in timpul programului de lucru sa te ocupi de problemele angajatorului. Problemele personale ti le rezolvi de pe dispozitivele, retelele si conturile private in timpul tau liber, lasand la o parte situatii de urgenta si asa mai departe. N-am inteles nici eu butthurtul tipului.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Te pomenesti ca aveau pretentia sa si munceasca, those slave drivers.
I'm livin' in a love shadow
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Fără niciun fel de subtext ironic: dacă mai intru din când în când pe Facebook de pe dispozitivul MEU, pe datele MELE timp de câteva minute fără să mă cotesc de la obligațiile mele contractuale față de firmă, angajatorul are tot dreptul să mă concedieze? Întreb pentru că în cazul în care legea nu este redactată cum trebuie și nu acoperă toate situațiile marginale, un angajator poate abuza masiv de ea. Nu prea aș vrea să mă trezesc fără loc de muncă pentru că m-am desprins o secundă ca să răspund la un comentariu pe Facebook.
Last edited by Mafio on 13 Jan 2016, 16:16, edited 1 time in total.
zme-ul

Post by zme-ul »

vulp wrote:In acea speta, indiferent de ce scrie presa comunistoido-sindicalista, angajatorul nu a spionat emailurile si mesajele private ale angajatului (cu toate ca avea dreptul sa faca si asta - cat timp angajatul le-a accesat la servici, mai ales pe un calculator al firmei!), ci a verificat conversatiile efectuate pe un cont de messenger al angajatorului, deci, in niciun caz privat.

Repet, acel cont de messenger era un cont oficial al firmei.
nu era deloc un cont oficial al firmei
anagajatorul nu i-a dat contul de YM ci i-a cerut lui sa creeze unul
La cererea angajatorului sau, el a creat un cont de Yahoo Messenger
Post Reply

Return to “Cafenea”