Cyberpunk 2077

Discuții axate pe jocurile RPG.
kensky
Pig Cop

Re: Cyberpunk 2077

Post by kensky »

daca reapare in acelasi loc poate fi si ceva logica, elimini o banda, alta ii ia locul
ieri am luat achieve de facut toate gigs+police in westbrook, so, nu sunt infinite :lol:
am facut aproape toate cele de politie, gigs cred ca mai am jumatate, am vreo 640k $ si de mult lev 50 street kid, trebuiau sa lase 100 maxim
Image
Quackers
Headless Kamikaze

Post by Quackers »

Deja de la level 11 imi facusem planul de atribute, ca am vazut ca jocul n-are creature comforts gen respec, si attribute points sunt singurele fixe, unu per nivel. Marog, sa-mi zici daca iti mai apar bate sau cranii in Westbrook.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Parcă are totuși respec, văzusem la un ripper o chestie scumpă care îți dădea reset.
REMEMBER CITADEL
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

100k si reseteaza doar perks
prea scump, pct de perks faci usor
Image
Alex Khan
Headless Kamikaze

Post by Alex Khan »

Un Free Roam cu masina, motocicleta si camion + SELFIE

Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

ce-i gta3-ul asta.
NO COVER. ALL MAN.
Alex Khan
Headless Kamikaze

Post by Alex Khan »

Si NPC-urile......unu' de la minutul 18:50 nu avea gura, dar tot putea sa vorbeasca ca si cum ar avea una.
Nu stiu daca creierul conectat la un transmitator ar putea sa articuleze cuvinte fara mandibula, fara limba, fara corzi vocale,
Nici nu suna robotic ca Stephen Hawking.

Chiar asa, de ce in 2077 oamenii si-ar extirpa intreaga gura ?

MC
Dremora Lord

Post by MC »

Spooky motherf***er
Ferrrrrrrrrdinand
al IX-lea

Post by Ferrrrrrrrrdinand »

Perfect posibil ca oamenii cu corp în întregime robotic să transmită sunetele printr-un speaker, dar să dea în continuare din gură ca să interacționeze normal cu alți oameni, să se simtă umani etc.

Mă gândeam că asta ar explica și de ce trebuie să dai headshot de trei ori ca să omori pe cineva (from what I've seen).
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

legendary smart sniper rifle si dai 1hitkill shots butonand pe telefon :lol:
Image
Alex Khan
Headless Kamikaze

Post by Alex Khan »

O plimbare prin oras pe timp de noapte....cu Katana!

Alex Khan
Headless Kamikaze

Post by Alex Khan »

Am ajuns si la partea prezentata la E3 in cele din urma.
M-am cam complicat rau de tot cu hackuit camerele video si turretele, am zis ca poate fac o schema frumoasa ala Deus Ex , dar trebuia doar sa apas butonul de la interfon. :lol:

Nu prea sunt atent la replici, modul cum sunt scrise ma plictisesc si nici nu-mi capteaza atentia.Ma dispera si interfata asta rosie care ma zgarie pe ochi.....vreau un patch sau un DLC sa-i schimb culoarea. Cred ca nu sunt singurul. La Witcher 3 citeam cu pofta cuvant cu cuvant de zici ca citeam un roman foarte bun , dar in Cyberpunk totul pare monoton . Nici dialogurile nu sunt asa de faine.
Nah, ce sa mai zic? La un moment dat il vad pe Jackie luand foc la propriu, si nu misca nimic. Doar sta si arde pana se stinge de zici ca-i omul torta.

Alex Khan
Headless Kamikaze

Post by Alex Khan »

Hai ca misiunea asta de investigatie mi-a placut.
Si mai ales Judy :evil:

Quackers
Headless Kamikaze

Post by Quackers »

https://maps.piggyback.com/cyberpunk-20 ... night-city

smbagpl, harta e mai mare decat credeam.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

https://arstechnica.com/gaming/2020/12/ ... 1&start=40
"The game is playable right now. That may be an important thing to state because it’s not like the game does not launch or is unplayable," Nowakowski said in response to a question about the state of the game. "I fully understand that the experience is far from satisfactory for a lot of people—and we do acknowledge that—but 'not playable' sounds like it doesn’t launch at all, which is not the case."
:lol:
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Quackers
Headless Kamikaze

Post by Quackers »

Ba, daca nu joci pe Win7, pe Xbox si PS4, you're pretty good. W10 si dupa nextgens merg. Nu tu CTD-uri sau altele. Dar nah, cand ai pe specs min recommended W7 si iti da driver crashes jocul pe W7, cam naspasol zic. E vorba ca se vede unde au pus focusul in dev. W10 PC.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Ce Win7? Pentru asta nici Microsoft nu mai ofera suport.
Bogdan
Pig Cop

Post by Bogdan »

Iti cam trebuie High End PC. Oficial, la recommended specs e listat GeForce 1060, dar pe care arata si ruleaza prost.

Mie imi pare bine ca ca acum apar review-uri separate pentru versiunile de console. IGN le-a dat 4 (in timp ce pe PC a primit 9) si recomanda oficial sa ceri refund:

phpBB [video]
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Din ce am vazut pana acum e GTA cu setting de cyperpunk world. Jocuri gen gta n-am mai butonat de mai bine de 15 ani, asa ca bugetul meu va fi cheltuit cu siguranta pe alte titluri de winter sales
Image
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Inteleg de ce aerul general aminteste de GTA, dar mai inteleg ca sunt si niste elemente de RPG mult mai complexe decat acolo. Nu incercam sa te conving sa-l cumperi, doar constatam.
Post Reply

Return to “Role Playing Games”