Upcoming movies

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
Mafio
Hammer Haunt

Re: Upcoming movies

Post by Mafio »

Image

Calmează-te, păpușă. Eu mă refeream la niște tendințe generale ale internauților pe care, din întâmplare, le au și unii membrii ai forumului. inb4 nu mi-a plăcut într-un film = e de căcat în orice film în care o să mai joace, chiar dacă încă nu le-am văzut. A jucat în niște castroane în trecut = o să-i judec întreaga activitate din prisma acelor proiecte neinspirate, chiar dacă a demonstrat de o grămadă de ori că e competent.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Păi da dar ăsta e modul absolut normal de a judeca, lol. Nu poți să te aștepți ca toată lumea să fi văzut toate filmele la toți actorii. Da, Affleck e ok, nu doar ca regizor dar și ca actor. A demonstrat asta prin Argo, The Town și GBG, dar pentru cine nu le-a văzut, e jenibil. De ce m-ar deranja deci că persoanele astea îl iau la mișto? Nu se duce nimeni să-i omoare familia.

Și vezi că iar faci aia. Tendințe generale ale internauților... pe site-urile cele mai populare (gen IMDB) sunt tot internauți, iar tendințele lor generale sunt să supra-estimeze valoarea actorilor americani, nu invers.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Mafio wrote:Kanye West este un bulangiu egocentric generator de meme-uri dar lumea omite faptul că este un muzician foarte talentat care a produs unele din cele mai influente albume din ultimii 20 de ani
Influente pentru cine? :D
Sau cand spui ca "a produs" te referi doar ca a fost producator la albumele altora?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Anyways, o sa fie o gaura/lipsa totala de villain in filmul asta, daca este sa judecam strict dupa teasers/trailers. Se tot bate toba pe Superman vs Batman, nu pe Eisenberg care ne face sa ne inchinam cu doua maini in directia lui.

Si Kanye West este influent. Altfel nu ar avea aproape la fel de multe discuri de platina pe cati dinti de platina afiseaza.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

McWilliams wrote: Si Kanye West este influent. Altfel nu ar avea aproape la fel de multe discuri de platina pe cati dinti de platina afiseaza.
Are vreo 7, cam jumatate cat Britney Spears.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

McWilliams wrote:Anyways, o sa fie o gaura/lipsa totala de villain in filmul asta, daca este sa judecam strict dupa teasers/trailers. Se tot bate toba pe Superman vs Batman, nu pe Eisenberg care ne face sa ne inchinam cu doua maini in directia lui.
Lal. Da' Doomsday ce e?
I'm livin' in a love shadow
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Exceptand o situatie in care filmul are vreo 3 ore si jumatate, Doomsday pare sa aiba o prezenta fizica in film de nivelul prezentei lui Godzilla in ultimul film din seria cu acelasi nume. Pentru ca trebuie introdus Clark Kent in Gotham, trebuie introdus Eisenberg ca personaj (se presupune ca lumea stie cine e CK/Superman si de unde vine, dito pentru BW/Batman), trebuie introdus "v"-ul din Batman v Superman, trebuie introdusa Wonder Woman si, cel mai important, trebuie finalizat filmul... sau macar introdus sequel-ul.

Iar din ce am aflat eu despre "universul" respectiv, Doomsday ar fi un fel de final boss/greatest menace to human kind as we know it. Asa ca ar veni cam doua situatii: 1) il introduc doar ca teaser, asigurand hype pentru urmatorul film cand "shit is gonna get real!", sau 2) il introduc doar de umplutura, constienti ca, vorba lui TG, the emo & shittier version of Joker can't hold the stage for more than 10 minutes.

Si notiunea de villain ar trebui sa fie un personaj care sa poata comunica cu publicul. Direct sau indirect. Sa exprime ce vrea de la viata, cum a ajuns in situatia respectiva etc., chestie care vine mai greu de la SGI-ul din teaser.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
zme-ul

Post by zme-ul »

Doomsday nu avea ce cauta intr-un film cu titlul BvS - punct!
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Staicumce, Doomsday e preconizat sa apara in BvS?!
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Da dar așa cum Lex nu e Lex, Doomsday nu e chiar Doomsday. E ok, eu pariez că va fi un film de 3 ore jumate. Sper să aibă bubuieli ca în MoS.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Fedaykin wrote:Staicumce, Doomsday e preconizat sa apara in BvS?!
Cica e matahala aia de la sfarsit. Nu prea seamana.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Da, mi-am adus aminte ca n-am apucat sa vad trailerul de acum cateva zile, just did.

Seamana cu Doomsday, ce-i drept. Apropo, care e faza cu Luthor, filmul urmeaza cumva lore-ul din unul din universuri? (in afara de ideea de baza din Dark Knight Returns?)
zme-ul

Post by zme-ul »

Fedaykin wrote:Apropo, care e faza cu Luthor, filmul urmeaza cumva lore-ul din unul din universuri?
Luthor + dead Gen Zod + "something" -> Luthor & Doomsday :P
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

ImageImageImage

N-am inteles de ce un film in care urmeaza sa se bata supermen cu betmen ar trebui tratat altfel decat cu maxima ironie. In definitiv, urmeaza sa se bata supermen cu betmen. Penibilul infrunta penibilul. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

O animatie stop-motion de inspiratie japoneza regizata de Wes Anderson in care Bill Murray joaca rolul unui caine... Va rog sa ma scuzati o clipa cat trag o basina zemoasa si ma aplec sa inspir cu nesat propria-mi mireasma imbatatoare.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Abia aștept!
REMEMBER CITADEL
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Si eu! Love Bill Murray! De Wes n-am vazut decat 2 filme, Rushmore si Grand Budapest Hotel si mi-au placut ambele. Cheers!
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Nu pot sa cred, pe acelasi site, in acelasi forum, pe acelasi topic la aceeasi pagina atat dickie cat si chester spun ca le place ceva. Is this real life?
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Mie-mi plac multe chestii.
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”