Witcher 3

Discuții axate pe jocurile RPG.
ola small dickie
Big Daddy

Re: Witcher 3

Post by ola small dickie »

witcher 3 asta e un joc nu?
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Dap, un joc de console foarte fain.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Stagnare? Serios, as fi vrut sa fie o droaie de jocuri care sa arate atat de "prost" precum o face Witcher 3
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Eu nu inteleg ce se discuta aici. Ca Witcher 3 ce? Nu arata bine? Nu arata la fel ca primul screenshot dat publicitatii acum x ani? Nu e bine ca a iesit pe console? CARE E PROBLEMA???
I'm livin' in a love shadow
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Nu arata precum in materialele promotionale pentru ca console si stim cu totii ca grafica. Pretty much the end of the world as we know it.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Din cate am inteles in anumite momente DA:I arata cel putin la fel de bine, daca nu mai bine (ma abtin sa dau cu parerea personala pt ca sincer nu m-am atins de DA)

In plus, argumentul ca "foarte putini au PC-uri racheta care sa ruleze jocul la maxim" nu e valid - CDPR au avut ocazia sa scoata echivalentul Crysis (sper ca mai tine minte lumea ca nici plea spataru nu putea sa maxeze Crysis la momentul lansarii, ma indoiesc ca s-au plans foarte multi) pt RPG-uri... si au dat cu batu-n balta grav de tot.
Eu nu inteleg ce se discuta aici. Ca Witcher 3 ce? Nu arata bine?
Se discuta faptul ca Witcher 3 nu arata bine pe PC (chiar si pe Ultra settings). Si ca nu arata ca ce ni s-a prezentat in urma cu nici 6 luni. Si ca asta vine din partea unor devi care au tinut-o sus si tare "PC-ul este platforma noastra de suflet, nu facem compromisuri pt PC useri" si ca "Setarile Ultra o sa va dea pe spate si o sa va spulbere asteptarile".

Nu arata precum in materialele promotionale
http://1.1.1.3/bmi/i.imgur.com/HjMOuzw.jpg
http://1.1.1.1/bmi/i.imgur.com/P6vgr6J.jpg
http://1.1.1.1/bmi/s10.postimg.org/yx3z ... _Kat_E.jpg

k10xbye
Last edited by Fedaykin on 17 May 2015, 17:11, edited 1 time in total.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Se pare ca nimeni nu e de acord cu tine, in acest caz.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Ce ar fi putut sa fie si ce a iesit, in final. Because fuck you, that's why.

http://1.1.1.5/bmi/a.disquscdn.com/uplo ... iginal.gif

+ nu exista nici macar un singur motiv pt care versiunea de PC nu ar fi putut sa arate asa:

http://1.1.1.1/bmi/a.pomf.se/l24cq.gif

Ar fi pus in genunchi sisteme ultra-puternice? Da, cel mai probabil.
DAR - versiunea asta cu adevarat impresionanta ar fi existat iar lumea ar fi trebuit sa prinda din urma cerintele de performanta.
Asa cum e si normal.

l.e.: Am lasat doar linkurile, no idea de ce nu afiseaza si imaginile
Last edited by Fedaykin on 17 May 2015, 17:19, edited 1 time in total.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Vezi ca nu merge nimic din ceea ce pui ca link si imagine.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Consoles fukked us again!!1 >.<
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Nu mai bine ne intoarcem la pen&paper RPG?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Vezi ca nu merge nimic din ceea ce pui ca link si imagine.
Mersi, editat.

Oricum, o ocazie absolut superba de a demonstra ce se poate face pt ca poti sa scoti untul din tehnologiile actuale si sa creezi un standard pt ce urmeaza sa iasa de acuma incolo... dusa complet pe apa sambetii.
Nu mai bine ne intoarcem la pen&paper RPG?
Nu mai bine ne intoarcem la perioada in care stiam sa apreciem jocuri groundbreaking ca Half-Life sau Half-Life 2, la vremea lor?
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Eu o sa apreciez sau nu Witcher 3 in primele trei-patru randuri pentru elementele care-l definesc ca JOC video, si mult mai la coada pentru elementele care-l definesc ca joc VIDEO. Exista o diferenta sensibila aici, asa cum exista o diferenta intre "best game of the year" si "best looking game of the year".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Iar eu nu vad de ce sa nu apreciezi amandoua, in acelasi timp, atunci cand e cazul.

Nu e ca si cum as fi scos, nici macar in gluma, ideea ca W3 ar fi un joc SLAB sau PROST. Nu, departe de mine asa ceva, aparent din punct de vedere al gameplay-ului si open world-ului e o adevarata bijuterie (spre deosebire de celalalt mare scandal, Watch_Dogs, care e mediocru ca toti dracii).
Dar de ce vaca satului nu puteam sa avem si vizuale ground-breaking?! Da, tortul e excelent, dar de ce rahat inlocuiesti cireasa cu o stafida?!
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

N-am inteles niciodata persoanele pentru care jocurile sunt in primul rand niste realizari tehnice, nu creative. Tu vrei un joc facut de ingineri, un joc care sa ingenuncheze PC-urile doar pentru a demonstra ca se poate, ceea ce sincer nici nu ar fi mare realizare avand in vedere ca mai orice echipa de artisti dintr-un studio respectabil ar putea face jocuri spectaculoase dpdv vizual daca i-ar durea la basca de felul in care ruleaza. Mi se pare mai ciudat sa vezi jocurile in felul asta decat cand aud de oameni care merg la filme gen Transformers doar ca sa vada "grafica pe calculator,frate".

Fuck immersive worlds, exciting gameplay, interesting characters,story and dialogue, tu deja ai decis ca jocul asta e un fail pentru ca nu o sa fie extrem de avansat dpdv tehnic si nu o sa te poti lauda ca iti merge ca dracu. Granted, e o practica naspa si, din pacate, tot mai comuna ca jocul final sa nu arata ca in campania de promovare, dar nu crezi ca iti poti face o impresie corecta abia dupa ce il joci? Nu or mai fi si alte chestii in afara de luminite si fire de iarba care definesc un joc? Nici macar nu sunt fan al seriei, but still.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

@ne0lith: citeste ultima faza din postul meu de mai sus, fix la argumentul (sau contra-argumentul) ala ma refeream.

In plus, perfect de acord cu comentariul asta
I like that some devs pander to the super high end and scale back.

I don't care if only <5% of PC gamers get those max settings. IDC at all. All devs should push to get the most out of the currently available high end tech all the time, then scale back to fit other things.

Seeing as PC gamers keep their library for life I'm fine that in 5 years time I and others will max this on a budget card in a budget rig. Meanwhile PS4s and X1s will be stagnating even worse in 5 years time than now. Maxing out high end games day one isn't a requirement for PC gaming.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Pai daca jocul e o "bijuterie" dpdv al gameplay-ului si a lumii si tie iti pasa in egala masura de aspectele respective, de ce ai venit cu verdictul hotarat inainte de lansare cum ca speri jocul o sa fie piratat in draci pentru ca nu arata bine? Whatever, e dreptul tau sa ai alte pretentii de la joc decat majoritatea.
Last edited by ne0lith on 17 May 2015, 18:07, edited 1 time in total.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Ca sa revin, o spui ca sai cum Witcher 2 nu a existat deloc. Corect, a avut si el bubele lui si niste decizii de deisgn cam... dubioase (ca sa nu zic proaste), dar a fost atat un RPG excelent cat si o foarte misto realizare tehnica.

La fel si cu Witcher 1, daca stai si te gandesti ca CDPR, cu resursele de la vremea aia, au scos tot ce au putut din Aurora Engine iar rezultatul arata decent si azi.

Cat despre piratat, am zis ca merita piratat in draci pe PC, pt ca asta e respectul pe care il merita direct proportional cu respectul pe care l-au aratat ei pt platforma care i-a consacrat.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Deci nu te simti respectat pentru ca grafica e nu stiu cum si jocul nu ar trebui sa se vanda deloc pentru ca GRAFICA. lol.
Last edited by .chester on 17 May 2015, 18:13, edited 1 time in total.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

chestr0ny » 17 May 2015, 18:11 wrote:Deci nu te simti respectat pentru ca grafica e nu stiu cum. lol.
Daca asta e tot ce ai inteles din tot ce s-a zis pana acum... no comment
Post Reply

Return to “Role Playing Games”