Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
Dorfs are cool. Eu zic să lăsați prostiile și să jucați ambii cu Figher, ca băieții. Totuși, aștept să vă văd fără rogue skills în Durlag's Tower.
Am o vasta experienta din iwd in a intra primul in cele mai penale capcane dupa care-mi scutur barba si sparg capete. When all else fails, send the dwarf in first.
Stiu ca mi-a placut foarte mult Durlag's Tower, dar in afara de tablourile de familie (
) nu-mi aduc aminte mare lucru din el.

Stiu ca mi-a placut foarte mult Durlag's Tower, dar in afara de tablourile de familie (

NO COVER. ALL MAN.
That might work, dar depinde când îl vizitezi. Dacă mergi mai devreme nu prea funcționează strategia asta. 

Viteja si prostia sunt clar delimitate la noi. O sa facem si DT, dar abia dupa ce o sa ne luam cateva tolbe de sageti in fund de la kobold scum.
NO COVER. ALL MAN.
Happy panda, arrived back home
Leveling up kinda fast.

Daca-ti place asta, you'll love Thea: The Awakeningjoonior_bmf wrote:Recomand si eu: The Curious Expedition
Praise be to the muffalo tree.
Nice panda there Patrunjelu. I have one too...and it's a male. Wanna mate..ermm.meet?
This is a YIFF FREE ZONE, pls take ur weirdness elsewhere.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Quest for Glory III: Wages of War
Sper sa-ti placa mai mult decat mi-a placut mie. Mi s-a parut cel mai slabut din serie. Abia imi amintesc ceva din el.
NO COVER. ALL MAN.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Il am pe wishlist. I'll try it sometime.Foxman wrote:Daca-ti place asta, you'll love Thea: The Awakeningjoonior_bmf wrote:Recomand si eu: The Curious Expedition
Nope, sorry, not into roleplaying.Cimitri wrote:Nice panda there Patrunjelu. I have one too...and it's a male. Wanna mate..ermm.meet?
- teroristul
- Space Invader
Grim Fandango: Remastered
Am amânat destul să încerc varianta remastered a celor de la Double Fine. Îl joc point 'n click, cu developer commentary activat și.. e superb. Asta puteam afirma și înainte de a încerca versiunea polish-ată. Nu sunt foarte departe în joc, abia ce am trecut de anul I, în Rubacava.
Deși tank controls erau dificil de folosit în câteva momente ale jocului, au farmecul lor și, așa cum afirma și Tim Schafer într-un dev comment, te făceau să te simți în mijlocul acțiunii. Dar recunosc că p 'n c reprezintă varianta mai practică. Partea frumoasă este că poți face schimbarea între ele în orice moment, așa cum poți face schimbarea și între versiunea originală și cea nouă, pentru a sesiza îmbunătățirile grafice. Cele mai evidente sunt cele legate de aspectul personajelor și a umbrelor, mai puțin background-urile.
Merită un playthrough poate doar pentru comentariile lui Tim și ale celorlalți membri ai echipei deoarece dau tot felul de detalii legate de inspirația anumitor scene, povești amuzante cu dificutățile pe care le-au întâlnit în a face o anumită porțiune etc. Nu recomand să îl țineți activat dacă e prima oară când treceți prin joc, sunt destule spoiler-uri.
Un joc bun rămâne bun chiar și la aproximativ 18 de ani de la lansare. Nu prea aveau cu ce să dea în bară versiunea asta, dar mă bucur că e reușită.
Am amânat destul să încerc varianta remastered a celor de la Double Fine. Îl joc point 'n click, cu developer commentary activat și.. e superb. Asta puteam afirma și înainte de a încerca versiunea polish-ată. Nu sunt foarte departe în joc, abia ce am trecut de anul I, în Rubacava.
Deși tank controls erau dificil de folosit în câteva momente ale jocului, au farmecul lor și, așa cum afirma și Tim Schafer într-un dev comment, te făceau să te simți în mijlocul acțiunii. Dar recunosc că p 'n c reprezintă varianta mai practică. Partea frumoasă este că poți face schimbarea între ele în orice moment, așa cum poți face schimbarea și între versiunea originală și cea nouă, pentru a sesiza îmbunătățirile grafice. Cele mai evidente sunt cele legate de aspectul personajelor și a umbrelor, mai puțin background-urile.
Merită un playthrough poate doar pentru comentariile lui Tim și ale celorlalți membri ai echipei deoarece dau tot felul de detalii legate de inspirația anumitor scene, povești amuzante cu dificutățile pe care le-au întâlnit în a face o anumită porțiune etc. Nu recomand să îl țineți activat dacă e prima oară când treceți prin joc, sunt destule spoiler-uri.
Un joc bun rămâne bun chiar și la aproximativ 18 de ani de la lansare. Nu prea aveau cu ce să dea în bară versiunea asta, dar mă bucur că e reușită.
Space Marine, fun.

La fel ca nenea de mai sus ^
"Am intalnit o Flori atat de grasa ca i-am zis direct Buchet"
"If I claim to be a wise man, it surely means that I don't know"
"Daca din prima nu reusesti, baga coade"

"If I claim to be a wise man, it surely means that I don't know"

"Daca din prima nu reusesti, baga coade"

Visiting alternate Draenor.

Darksiders, currently my favorite hack'n slash stuff, so it will be a long journey from now to kick down a lot of asses!
Port Royale (primul, primit cu revista Level acum 1000 de ani)
Polaris Sector, un 4X destul de interesant so far. Grafica pare retro, automatizarile par ca functioneaza in regula... deocamdata e interesant.
http://store.steampowered.com/app/418250/
http://store.steampowered.com/app/418250/