Awesome Fails
Re: Awesome Fails
Propun acordarea custom status-ului "Schimbător de wallpaper la NASA" lui Chester.
REMEMBER CITADEL
Mi-a venit tricoul Total War luat de pe Humble Bundle. A facut exact 7 zile din state pana aici. Materialul e ok dar imprimeul e o prosteala foarte ieftina, deja erodata si care probabil se va lua cu totul dupa prima spalare. In caz contrar, o sa incerc sa-l fac purtabil cu niste vopsea acrilica. Tricoul cu Maiastru Sfetnic pe care mi l-am luat de la Bestial in clasa a X-a si cu care am dormit prin toate barurile inca arata mult mai bine.
Astfel, aveti grija sa le transmiteti tuturor prietenilor vostri sa fuck the yetee.
Astfel, aveti grija sa le transmiteti tuturor prietenilor vostri sa fuck the yetee.
NO COVER. ALL MAN.
Waaagh! wrote:Tricoul cu Maiastru Sfetnic pe care mi l-am luat de la Bestial in clasa a X-a si cu care am dormit prin toate barurile inca arata mult mai bine.

Love that shit. Aveam si eu tot cu Maiastru Sfetnic. L-am vandut unei fete din Braila acum cativa ani. Passing down the battle gear.

I'm livin' in a love shadow

Eu am dat un St. Anger si AJFA unei shaveici care mai vine la curatenie din cand in cand, sa mai distribuie pe la descultii de unde sta ea. Maiastru Sfetnic inca-l tin si mai am si un Ravishing Grimness pe care mi l-a luat Ktulu666 (user pe forumul level de pe la inceputul anilor 2000) pe vremea cand ne vedeam foarte des, adica o data pe an. Haven't seen the shau de cand am facut toti skandal in Argentin.
Orium, asa ajungi sa apreciezi calitatea lucrurilor facute aici. One more reason to say fuck the usa.
NO COVER. ALL MAN.

- ola small dickie
- Big Daddy
da mai taci dreq
olaf s-a umplut de gelatina ca n-a trecut si el prin faza rocherului adolescent.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
ba da. dar nu roacher lachete ca voi. eu aveam tricou cu beatles - let it be
)) si freza de backstreet boys

Nici pana azi nu stiu ce-i aia DreamHack. Stiu doar ca e cu bilet si bratara.
Ma bucur ca exista un om serios, asezat si perfect functional printre noi. Sper ca nu ai auzit nici de Comic Con, ar fi prea frumos ca sa fie adevarat. Ar trebui sa ne mandrim cu astfel de oameni.
Si eu eram un om serios, asezat si perfect functional. Apoi am auzit de Kanye si Drake 

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
De Comic Con nu am fost protejat, din pacate. Am inteles ca e ceva unde se aduna lumea sa se imbrace in personaje din Star Wars si sa se comporte ca niste ponei si mereu sunt fete sexy imbracate in personaje din Metal Gear Solid, Halo sau Street Fighter dupa care balesc participantii la Comic Con. *barf*
Acum o saptamana stiam la fel de multe despre Dreamhack ca si chester. Dar s-au schimbat lucrurile intre timp. On the bright side, am apucat sa testez Oculus Rift.
sekaba wrote:Si eu eram un om serios, asezat si perfect functional. Apoi am auzit de Kanye si Drake

Cine esti tu?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled