Jocurile Voastre Originale
Re: Jocurile Voastre Originale
din cand in cand ma uit pe gog la jocuri sub 1 euro si mai iau cateva daca gasesc ceva ce ma intereseaza sau care ma gadila la nostalgie
Si ce e misto la gog e faptul ca reprezinta cea mai apropiata metoda de ideea de a colectiona fizic, dar fara a cumpara si suportul material. Eu toata colectia de peste 400 de titluri o am salvata pe hard extern. La o adica le poti pune si pe dvd. Le poti imprumuta fizic, le poti ceda.
Mi am luat un series S nou, e dublu pretul la cat as fi dat pe un one de la used (nu cred ca are rost 360 avand in vedere ca pe one poti sa joci 360 games si ai si online functionality, 360 was shut down), dar pe asta am si gamepass daca vreau, si jocuri actuale, si librariile vechi. Si e nou. So la pretul asta, e big win.
Dupa ce mai patchuie stalker 2 probabil tot pe S il joc, PC bun pentru el nu am momentan.
In the meantime, in vacanta de craciun o sa fie fable time
Dupa ce mai patchuie stalker 2 probabil tot pe S il joc, PC bun pentru el nu am momentan.
In the meantime, in vacanta de craciun o sa fie fable time

New game
Nice! Am si eu fix editia asta pentru PS4.
uaileo, Elder Scrolls OG boxes. Boxul de Shivering Isles e belea. Felicitari!! Pot sa intreb de unde le-ai luat?
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Am prins un lot pe OLX cu toate (in afara de Robocop si Marios RPG). 200 lei pe care i-am dat bucurossleepknot wrote: 15 Dec 2024, 22:11 uaileo, Elder Scrolls OG boxes. Boxul de Shivering Isles e belea. Felicitari!! Pot sa intreb de unde le-ai luat?

genial, sa te bucuri de ele. parca ma mananca sa rejoc Oblivion acum..MC wrote: 15 Dec 2024, 22:34 Am prins un lot pe OLX cu toate (in afara de Robocop si Marios RPG). 200 lei pe care i-am dat bucuros![]()
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Mersi!
Le am si eu instalate (inclusiv Daggerfall) si mai am perioade cand ma apuca cheful de unul dintre ele. Insa nu apuc sa le duc la bun sfarsit ca ma iau cu altele

sunt curios care dintre voi ati jucat ciudatenia asta
Uite niste fps-uri pe care nu le-am jucat niciodata. Maybe soon. Nice.
Cu ocazia asta as juca si eu toata seria pe sistemul cu Win Xp
si cu asta chiar si-a luat la revedere Mosul
Mai adaug doua jocuri (tehnic, mai multe) pe care mi le doream in colectie si anume Freelancer si seria Splinter Cell. Din acest Splinter Cell Ultimate Edition lipseste doar ultimul joc din serie, anume Blacklist