Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Stokkolm
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Stokkolm »

QuickSand » 22 Sep 2014, 17:03 wrote:atata vreme cat omul confirma cu gura lui chiar nu cred ca are rost sa stau sa ma mai proptesc de cum, cine si unde a semnat fiecare.
Si eu sunt agent sub acoperire al serviciului roman de informatii. Iti spun cu gura mea, trebuie sa ma crezi.
QuickSand
Headcrab

Post by QuickSand »

Daca vine si MAPN si spune ca nu comenteaza asa ceva, atunci te voi crede. Daca Turcescu era un dilimac si spunea ca el e ofiter sub acoperire din partea armatei romane, atunci aia fii convins ca ar fi venit cu un comunicat in care ar fi dezmintit chestia asta. Acum, sa incep sa cred ca Turcescu face treaba asta deliberat, fara sa aiba nici un fel de legatura cu realitatea, nu pot. Omul s-a dat in fapt, cel mai probabil impins din spate de catre cei care il tineau in fraie.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Juggernaut » Mon Sep 22, 2014 1:54 pm wrote:http://www.evz.ro/uploads/2014-09/turcescu.jpg

Numai mie mi se pare ciudata poza din actul ala? Adica e exact la fel ca cea color din capul articolului. Mai arata si de parca e rotita in paint.
Lol, chiar ca pare rotita in paint.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Si mie mi se pare cam ciudata poza aia.
Mi-e sa nu fie o manevra prin care basescu, prin turcescu, pune presiune pe candidatul cu trecut in servicii. Gen se sacrifica turcescu sa cada si ponta
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Unii spun ca miza ar fi alta. In orice caz, din ce am citit, majoritatea celor din presa e de parere ca documentele lui Turcescu sunt false.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
zme-ul

Post by zme-ul »

tocmai ce m-a trezit sectoristu' sa-mi inmaneze un ordin de chemare, pt maine, la un exercitiu/antrenament de mobilizare
ce exercitiu e ala de 2 ore .. nush, revin maine seara cu detalii
QuickSand
Headcrab

Post by QuickSand »

Poate e doar un pretext. In realitate vei fi noul acoperit in locul lui Turcescu :D
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

De fapt i s-a îndeplinit dorinţa: o să-i fugărească pe ruşi prin Ucraina. :D
REMEMBER CITADEL
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

zme-ul » Tue Sep 23, 2014 2:59 pm wrote:tocmai ce m-a trezit sectoristu' sa-mi inmaneze un ordin de chemare, pt maine, la un exercitiu/antrenament de mobilizare
ce exercitiu e ala de 2 ore .. nush, revin maine seara cu detalii
S-ar putea sa fie vorba despre un exercitiu prin care sa vi se demonstreze diferenta dintre tactica si strategie, methinks.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

ne0lith, ai o bere virtuala de la mine :lol:
zme-ul

Post by zme-ul »

vai draga :P
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Si pe bunica-miu (84 de ani, orb, surd, hipertensiune, hernie bilaterala, dementa senila + dublu accident cerebral, imobilizat la pat in cealalta parte a tarii) il tot cauta astia de la armata pe la mine p-acasa, cu texte gen 'vede el ce pateste daca nu se prezinta la apel!' :lol: .

Idiots. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Off-topic: ce-a facut Nastase dupa ce-a iesit de la bulau? A scos din gura organul licuriciului! :lol: :lol: :lol: (a facut un comentariu catre Plesu din seria "sa-mi numere ouale", pentru cine l-a ratat).

On: e posibila debarcarea lui santa klaus, din motive de incompatibilitate. Inteleg ca azi se judeca recurs al celor de la ANI. Umbla zvon ca daca pica neamtul, peneleii il vor sustine pe Melescanu.
NO COVER. ALL MAN.
QuickSand
Headcrab

Post by QuickSand »

https://www.youtube.com/watch?v=ADY0YYmdVEo

Cine dracului il tot lasa pe asta sa vorbeasca la prezentari? Nu spun ca pt noi nu e bine ca avem de ce sa mai radem dar totusi :mrgreen: :mrgreen:
zme-ul

Post by zme-ul »

na mah ca nici armata nu stie care-i dif intre tactica si strategie

revenind... astia sunt cu pluta, sincer
prin martie m-au chemat sa-mi ia numaru la bocanci .. ghici de ce m-au chemat acum ....
baniesc ca predecesorul s-a dus draq si a dat foc la documente, ca asta de acum era in plop .. l-am intrebat si a dat din umeri

intentionat am uitat sa-i mentionez ca luna viitoare imi exira buletinul, ca iar ma chema
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

http://vreaupresedinte.gandul.info/stir ... i-13344229

Andrei Pleşu şi Cristian Tudor Popescu, dezbatere-eveniment despre viitorul României
Pleşu: „Nu m-aş da pe mâna lui Ponta. Mi-e milă de Radu Beligan” // „Mă tem că o să-i datorăm lui Traian Băsescu venirea lui Victor Ponta la preşedinţie”// CTP: „Eu consider că cea mai gravă trăsătură de caracter a dlui Ponta este urechismul feroce” // Înregistrarea video a dezbaterii o vedeţi aici
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Fuck yeah! Parca, parca mai e ceva speranta si pentru tzarishoara asta.

DNA cere inceperea urmaririi penale pentru 9 fosti ministri in dosarul Microsoft.
Cei noua fosti ministri suspectati de DNA ca ar fi savarsit infractiuni de coruptie sunt: Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme, Serban Mihailescu, Dan Nica, Adrian Ticau, Gabriel Sandu, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu si Mihai Tanasescu. La toti exista multiple acuzatii, printre care si luare de mita, cu exceptia lui Daniel Funeriu si Valerian Vreme - acuzati doar de abuz in serviciu.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

D-dar Funebriu era cel mai curat, sunt socat si revoltat ;_;
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

N-a zis nimeni asta. Am zis doar ca a facut lucruri mai multe si mai bune pentru sistemul de educatie ca altii. Dar daca a facut pe langa si tampenii si l-au prins, la bulau cu el, sa guste penis de puscarias.
NO COVER. ALL MAN.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Momentan e inceperea urmaririi penale, nu spune nimeni ca toti aia vor fi invinuiti.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Post Reply

Return to “Cafenea”