O sa le joc si pe celelalte din serie, cand ajung la ele.
Am trimis azi mail la Marvelous Europe si au zis ca-mi trimit unul prin posta

House of Hope chiar a fost genialaTG wrote: 8 Jan 2024, 19:49Spoiler:Și îl are pe Raphael care își cântă propria temă de boss fight. Cam cel mai memorabil moment din joc, cu toate că a murit în 2 ture ca ultima cârpă.
Si eu, dar sic transit - si batranete sau nu - jocul mi s-a parut ca are goluri masive, acoperite de hype si PR. Tot ma bucur ca un asemenea joc a avut succesul pe care l-a avut pentru binele (c)RPG-urilor din viitor, dar m-am saturat de jocuri care stau 5 ani in EA si apoi sunt scoase asa. Mai bine era mai scurt si mai inchegat; sau mai statea un an in dev
Nu, am jucat un custom char Warlock, in mare parte on the good side. O sa-mi notez ce ai zis si poate il rejoc cu Dark Urge. Inteleg de ce s-ar lega mai bine asa, mersi de pontTG wrote: 25 Jan 2024, 15:22 Sunt curios dacă ai jucat Dark Urge, mi se pare că act 3 e extrem de biased către alegerea asta. Mie mi-a plăcut mai mult decât zona de mijloc din act 2, deși sunt de acord în principiu cu ce ai zis și se vede că e (mai) neterminat.
Cand am citit Dark Earth instant mi-a venit in minte o coperta Level. Si ma gandeam...hmmmm...Level a avut coperta cu Dark Earth? Dar apoi mi-am adus aminte, coperta Level la care ma gandeam era cu Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (cred ca era Level, nu alta revista).sleepknot wrote: 18 Jul 2024, 15:23 Am terminat doua jocuri recent:
Dark Earth, un action-adventure francez facut in 1997. Absolut minunat artistic si ca univers, dar greu de jucat fara un ghid. Jocul e un soi de Alone in the Dark 1 ca gameplay, intr-un univers postapocaliptic scris de la zero ce amesteca vibe-uri Fallout cu SF si religii stranii. Ar fi meritat mult mai multa popularitate, si desi inteleg de ce au ramas nisa, ma zgarii pe ochi ca asemenea jocuri, cu structura/scop principal artistic nu prea s-au mai facut. Mi-a luat 7 ore sa-l termin. Nota: 7/10
Half life 2: Entropy Zero 2, un mod/fan expansion in care joci cu un pluton de Combine soldiers in paralel cu evenimentele din Ep 1/2. E foarte, foarte bine creat pentru un mod, povestea si voice acting-ul sunt in special reusite. Mi-a luat cam 6 ore sa-l termin. Il recomand, mai ales ca e free to play/keep pe Steam. 8/10 ca experienta de sine statatoare, 10/10 daca il judec ca un fan-made expansion la HL 2 cu arme, inamici si poveste noua. Spoiler:Spoiler:Povestea leaga in mod fericit elemente din Portal cu HL din perspectiva Combine, oferind si detalii/ speculatii despre Zen si researchul facut de Aperture. Foarte misto
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 3 guests