"If you have a strong masochistic urge to inflict a few hours of excruciating, pretentious sociopolitical ramblings interspersed with bouts of petty cruelty and vulgarity upon yourself, Désiré is the game for you."
Of course, no amount of caution can truly prepare you facilitate the process of defecating into the mouth of a hogtied submissive in a BDSM dugout, or adequately equip you to rattle sabres with a spiteful pubic louse at the dripping, gaping orifice of its origin
Autorul a fost prea limitat pentru jocul asta, lemme just play it when I have the chance.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Pana la urma, ideea e: avem un joc ale carui teme tabu n-au putut fi receptionate de un recenzor prea puritan sau un joc prost care doar arunca excrementele pe perete in lipsa de altceva mai inteligent?!
juve3332 wrote:Pana la urma, ideea e: avem un joc ale carui teme tabu n-au putut fi receptionate de un recenzor prea puritan sau un joc prost care doar arunca excrementele pe perete in lipsa de altceva mai inteligent?!
Eu am citit articolul si nu mi s-a parut puritan recenzorul. Doamna care a scris articolul pare mai mult scarbita de "excruciating, pretentious sociopolitical ramblings" decat de altceva. Si de faptul ca poate chiar e un joc prost care doar arunca cu excremente in lipsa de altceva.
Mahdi wrote:Ți-ai găsit ce film să-i recomanzi lui Waaagh.
O fi intr-o dispozitie mai spirituala acum ca nu mai plateste impozit.
Asta-i ala in care face protagonistul sex cu ma-sa? Iar de platit, platesc impozit in continuare. Ce fac eu e prea esoteric, scutirea se refera numai la cei din cercetare aplicativa si dezvoltare tehnologica.