Deadly Premonition a fost o surpriza placuta pentru mine in ciuda statutului de cult classic pe care il capatase deja cand am pus mana pe el. Desi are o multitudine de probleme gen buguri, gameplay mediocru si sectiuni plictisitoare, umorul e cu siguranta printre cele mai unice si bine realizate pe care le-am vazut intr-un joc.
Titlul asta oscileaza intre momente serioase si macabre si comedie neconventionala cu o lejeritate ce m-a luat complet pe nepregatite. Fiind pus in pielea unui protagonist excentric si cu ceva probleme mentale, te vei gasi adesea anchetand crime brutale in timp ce o muzica joviala plina de fluieraturi aproape ca va acoperi sunetul dialogurilor. Adaugand si influentele puternice din Twin Peaks, precum si scriitura si lumea bizara ce functioneaza de minune, pot spune ca am ramas cu o experienta memorabila.
LE: Jocul ar trebui sa se gaseasca prin locuri despre care nu e frumos sa vorbim pe forum, nu ar avea rost sa dati 20 euro cat e pe Steam sau GoG. PM daca aveti nevoie de o sursa.