Dan Bull Gaming

Game Playthroughs cu screenshots și comentarii amuzante.
Post Reply
User avatar
Indru
Space Invader
Posts: 4
Joined: 29 Apr 2014, 16:17
Location: București

Dan Bull Gaming

Post by Indru »

Am zis să deschid „piața” cu o serie de video-uri care mă relaxează și mă amuză în egală măsură.

E vorba de canalul de gaming al lui Dan Bull (mai are unul principal, pe care face video-uri cu melodii rap bazate pe jocuri, de fapt așa l-am descoperit, cânda un rap cu Skyrim :D ).

Am făcut o selecție cu cele mai amuzante video-uri de pe canalul lui:

Locul I:
Jedi Knight: Dark Forces II
phpBB [video]


Este primul video uploadat pe canalul lui de gaming și singurul video existent pentru Jedi Knight, ca urmare a faptului că nu i-a mai mers jocul de la nivelul doi încolo (o problemă cu cinematicele de tranziție între nivele). I-am transmis prin Facebook o metodă să-l facă să meargă, dar mi-a spus că era în interesul celor de la Steam să distribuie un joc funcțional și el nu va încerca să facă vreun fix tocmai în semn de protest față de atitudinea lor pentru jocurile mai vechi pe care le distribuie. Acuma dacă omul n-a vrut, n-a vrut, dar ar fi fost plăcut să-l vedem și în nivelele următoare, având în vedere că e un filmuleț genial și extrem de amuzant. Îl urmăresc de minim 2 ori pe săptămână și încă nu m-am plictisit. :))

Locul II:
Minecraft Tutorial (parodie)
phpBB [video]


Din nou un video foarte amuzant, se preface că e australian și face un tutorial la Minecraft. Explică, vezi Doamne, cum pui un block peste un alt block, și cât de complicat e procesul. Hilar clipul, se râde bine de tot chiar. :D

Locul III
Half Life Playthrough (tot playlist-ul, 50 video-uri)
phpBB [video]


Constă în întreg Half-Life-ul, făcut de la cap la coadă. Îi dă bătăi de cap deseori și e foarte amuzant să-l vezi cum încearcă să rezolve puzzle-urile și să-și găsească drumul prin nivelele jocului. Mai mult, el fiind amuzant din fire, se creează o experiență foarte distractivă, și e și o ocazie, pentru cei care au jucat jocul mai demult, să mai treacă odată prin el, amintindu-și ce au făcut ei când au fost în locul lui și evident comparând experiențele. Dan Bull e deseori frustrat și nu înțelege cum de unii îl numesc „cel mai bun joc făcut vreodată”, dar e foarte ambițios și îl joacă până la capăt. A promis la un moment dat că se apucă și de Opposing Force, Blue Shift, Half-Life 2 etc. dar momentan n-a mai continuat și are și niște probleme de sănătate care nu-i mai permit să urce atât de des conținut nou.

Mențiuni:
Trials Evolution (playlist)
phpBB [video]

Dishonored (playlist)
phpBB [video]


Cele două nu pornesc neapărat în aceeași notă umoristică precum locurile 1-3, dar hilaritatea rezultă din frustrările jucătorului de pe parcurs, mai ales în Trials, în care explodezi de râs atunci când are el câte o cădere de nervi amzuantă. :)) Vezi nr. 76 sau 77, acolo are spre exemplu un moment amuzant în care zice că adoră harta, fiind extraordinar de lină și de relaxantă, și brusc cade cu motocicleta și înjură de mama focului. :))

Evident, mai are și alte video-uri pe canalul respectiv, dar problema e că la cele în care joacă multiplayer (gen Borderlands 2) e greu să te bucuri de vreun comentariu dat fiind că vorbesc toți unul peste altul (patru oameni) și sunt dese momentele când nu se mai înțelege nimic. Iar de când l-a introdus pe amicul lui Dave pe același canal parcă video-urile nu se mai ridică la nivelul la care se ridicau atunci când juca Dan singur. :P Părerea mea.

Have fun! (și eventual dați vreun reply, dacă v-a plăcut sau nu)
PC Gaming is not in danger, PC Gaming IS the danger!
Post Reply

Return to “Let's Play”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests