Se lanseaza azi, cine e pregatit pentru un nou joc de la un studio cu un pas in groapa?
Dragon Age: Failguard
Dragon Age: Failguard
Trailer:
Se lanseaza azi, cine e pregatit pentru un nou joc de la un studio cu un pas in groapa?
dump CHA
Re: Dragon Age: Failguard
Nu cred că era nevoie de thread separat.
Eu m-am rușinat că am încercat 3-ul după ce mizerie a fost 2-ul. Mi-e greu însă să înțeleg cine ar putea să-l încerce pe asta. Dragon Age 3 a fost deja genul de joc pentru care să arunci instant la gunoi orice mai scoate studioul respectiv.
Heck, pana și trailerele sunt nașpa, lol.

Eu m-am rușinat că am încercat 3-ul după ce mizerie a fost 2-ul. Mi-e greu însă să înțeleg cine ar putea să-l încerce pe asta. Dragon Age 3 a fost deja genul de joc pentru care să arunci instant la gunoi orice mai scoate studioul respectiv.
Heck, pana și trailerele sunt nașpa, lol.
Hai nu fi boșorog, e important să get with the times.
Am înțeles că o să aibă și surprize!!

Am înțeles că o să aibă și surprize!!
Spoiler:

dump CHA
Meh, nu m-ar deranja prea tare dacă Bioware ar fi în stare să scoată ceva măcar comestibil ca gameplay. The Golems of Amgarrak cred că e ultima bucată de joc dezvoltată de ei care poate fi considerată bună. Și au trecut 14 ani de-atunci.
Sunt indiferent la "controversele" iscate. De altfel, sunt convins că jocul nu merită această atenție oricum.
Sunt indiferent la "controversele" iscate. De altfel, sunt convins că jocul nu merită această atenție oricum.
- ola small dickie
- Big Daddy
Failguard? ce dreq de nume e asta?
Joc de cuvinte, ola. Veilguard e subtitlul oficial, Failguard că deja se așteaptă mulți să fie un adevărat eșec.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- ola small dickie
- Big Daddy
M ati pacalit cu titlul topicului, credeam ca asta e titlul
))

Ce istorie aiurea a avut si Dragon Age, de la Origins care era un fel de Baldur's Gate 3 la vremea lui, la DA 2 care a fost grabit si complet diferit de Origins, la Inquisition care a fost parca mai ok dar din nou ceva open world thing nu neaparat dorit de fani, la asta...