Mafio » 28 minutes ago wrote:Rommel

Exact ce spuneam mai devreme, cu sfidarea.ola small dickie » Fri Nov 07, 2014 3:14 pm wrote: sa-mi trag cu tesla-n momite. astia sunt criminali. intrec orice limita a absurdului, a penibilului, a nesimtirii, a limitei insasi. iintrec limita limitei. incep sa cred ca-s extraterestri, ceva de pe alta planeta
Si nu se dezic. Keep it up, guyse! Numarul de idioti este finit si deja i-ati luat pe toti. Dar imi place sa cred ca pentru fiecare cretinatate d-asta se mai revolta un om normal dintre cei care inca n-au iesit la vot, iar in ziua alegerilor o sa se vada.ola small dickie » Fri Nov 07, 2014 3:14 pm wrote: astia sunt criminali. intrec orice limita a absurdului, a penibilului, a nesimtirii, a limitei insesi. iintrec limita limitei.
Apropo, am auzit la emisiunea avocatul diavolului a lui Moise Guran o teorie a conspiratiei neobisnuita, foarte putin probabila, dar oricum foarte interesanta: Ponta e agent al serviciilor secrete infiltrat in PSD, iar valurile de anchetati pentru coruptie din partid sunt de fapt rezultatul activitatii sale de agent dublu. El era de fapt un tanar procuror cu intentii nobile care si-a dat seama ca singura metoda de a curata sistemul de lichele e sa se infiltreze printre ei. Nu suna prea verosimil, but it makes a damn good story.Waaagh! » 7 Nov 2014, 17:07 wrote:Tare mi-e ca baroneii se ard singuri in fund si cu mongo. Nu spun ca n-o sa incerce sa faca prostii, dar cred ca-i un tip prea fricos ca sa le duca la capat. Imi imaginez ca o sa-l execute licuriciul/angela merkel urgent daca o ia pe ulei. A scris Marius Ghinea un articol interesant pe tema asta, pe nivelul2.
Hmm, pai in cazul asta Tonta ar fi cel mai bun agent secret din istoria omenirii. Saracul geniu, cum murea el cate putin pe interior, fiind nevoit sa-si camufleze capacitatea intelectuala, cum a regizat scena cu MTO-ul doar pentru a-si mentine cat mai bine acoperirea, cum viola ziua democratia iar noaptea se autoflagela promitandu-si ca intr-o zi va reusi, misiunea sa va fi indeplinita si va scapa tara de lichele.Stokkolm » 7 Nov 2014, 17:39 wrote:Apropo, am auzit la emisiunea avocatul diavolului a lui Moise Guran o teorie a conspiratiei neobisnuita, foarte putin probabila, dar oricum foarte interesanta: Ponta e agent al serviciilor secrete infiltrat in PSD, iar valurile de anchetati pentru coruptie din partid sunt de fapt rezultatul activitatii sale de agent dublu. El era de fapt un tanar procuror cu intentii nobile care si-a dat seama ca singura metoda de a curata sistemul de lichele e sa se infiltreze printre ei. Nu suna prea verosimil, but it makes a damn good story.Waaagh! » 7 Nov 2014, 17:07 wrote:Tare mi-e ca baroneii se ard singuri in fund si cu mongo. Nu spun ca n-o sa incerce sa faca prostii, dar cred ca-i un tip prea fricos ca sa le duca la capat. Imi imaginez ca o sa-l execute licuriciul/angela merkel urgent daca o ia pe ulei. A scris Marius Ghinea un articol interesant pe tema asta, pe nivelul2.
Da. Acum du-te si spune-i lui Ola ca trebuie sa-si mute zecile de post-uri cu Antena 3 de aici. Si fa-mi si un sendvis.chestr0ny » Fri Nov 07, 2014 10:10 pm wrote:Asta e o stire din domeniul politicii?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests