Jesse Eisenberg e potrivit pt rol, e un fel de Zuckerberg din "The Social Network"TG » 18 Apr 2015, 06:47 wrote:Eisenberg ca Luthor
Upcoming movies
Re: Upcoming movies
- brutalistu
- Hammer Haunt
That... makes it worse.zme-ul » 18 Apr 2015, 09:58 wrote:Jesse Eisenberg e potrivit pt rol, e un fel de Zuckerberg din "The Social Network"TG » 18 Apr 2015, 06:47 wrote:Eisenberg ca Luthor
- brutalistu
- Hammer Haunt
- brutalistu
- Hammer Haunt
sekaba » Sat Apr 18, 2015 9:35 am wrote:O sa apara o gaselnita ceva prin care batman o sa-l cafteasca pe superman. Initial batman o sa il studieze pe supaman sa gaseasca o slabiciune. La inceput batman o sa para ca si-o fura dar deodata intelectul celui mai smecher super erou fara puteri supranaturale isi spune cuvantul si pac-pac, il pocneste de vreo doua ori pe superman de-si pierde auzul pentru o scurta durata. Yey for the human team! Apoi man of steel isi aduce aminte ca e practic a 2a venire a lu isus si da cu batman si gadget-urile lui de pamant. Praise Jesus! Undeva in timpul luptei amandoi vor realiza ca de fapt pot sa fie tovarasi si sa faca chestii impreuna si d-aici incep filmele cu justice league care probabil vor sa concureze cu avengers.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
- joonior_bmf
- joonior_bmf
Upcoming movies
Spoiler:
- joonior_bmf
Spoiler for Suicide Squad Joker:

Intrebare de intrebare: in Buc, unde e mai ieftin biletul la film, Hollywood Multiplex sau Cinema Pro?
Also, nu reusesc sa gasesc daca se poate viziona pe-undeva Avengersul fara 3D-ul infect
Also, nu reusesc sa gasesc daca se poate viziona pe-undeva Avengersul fara 3D-ul infect
- brutalistu
- Hammer Haunt
- ola small dickie
- Big Daddy
The Last Witch Hunter
is an upcoming supernatural action film
, which will be directed by Breck Eisner. The film will star Vin Diesel
as an immortal witch hunter
who must stop a plague from ravaging New York City
.[3] The film is scheduled to be released on October 23, 2015.
Synopsis
An immortal witch hunter
is tasked with the job of coming between the covens of New York City and their goal to destroy humanity
by way of a horrific plague
. In order to accomplish this he must partner up with a beautiful female witch
, something that he thought he would never do
Suna ca un banc. Cred ca am deja un candidat puternic daca vreau sa ma torturez la cinema in sezonul 2015.

Synopsis

An immortal witch hunter

Suna ca un banc. Cred ca am deja un candidat puternic daca vreau sa ma torturez la cinema in sezonul 2015.
- joonior_bmf
Spoiler for Suicide Squad:

N-am inteles ce e Suicide Squad, dar cele doua poze lansate pana acum indica cel mai cacacios film cu super-eroi scos vreodata. Sper sa ma insel si de fapt sa fie super cul.
I'm livin' in a love shadow
Hei, hei, hei! Te rog, e cu super ticăloşi.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.