PMS & forum drama

Ce vă place la forum şi site și ce nu (dar mai mult ce vă place). Opinii, sugestii, critici.
User avatar
marvas
vrășmaș mârșav
Posts: 3237
Joined: 3 Mar 2014, 01:21

Re: PMS & forum drama

Post by marvas »

pe un forum trebuie mai intai sa citesti postarea anterioara. Apoi ai de apasat un buton care sa-ti permita sa scrii un mesaj. Apoi ai timp sa-ti organizezi ideile si sa le asezi in pagina cum iti convine. Apoi poti sa recitesti si sa corectezi eventualele greseli de scriere sau exprimare. Si tu tot o tii pe a ta cu "nu m-am putut abtine" de parca a scrie pe forum e egal cu a stranuta.

Sa fim seriosi, te-ai putut abtine si cand ai scris mesajul respectiv si cand ai revenit asupra subiectului despre care ai zis de vreo doua ori ca nu mai discuti. Pe un forum totul e premeditat.

Si asta e valabil pentru toata lumea care recurge la jigniri si vulgaritati pentru ca "le-a sarit mustarul".
User avatar
MC
Dremora Lord
Posts: 2562
Joined: 3 Mar 2014, 00:11

Re: PMs & forum drama

Post by MC »

Care e problema ta maestre pana la urma? Ca sa inteleg si eu.
Da nu m-am putut abtine. Da am revenit pt ca se continua postarea de prostii la adresa mea. Si tu nu esti capabil sa opresti deversarea de mizerii.
Cu ce te deranjeaza pe tine ca ma apar? Voua asa va place sa zica omu ca se retrage din discutie si apoi va pisati pe el ca doar a zis ca nu mai intervine. Ba da intervin atat timp cat gasesc un post care se refera strict la mine, in rest cred ca am stat deoparte la discutiile rdo, McWill, Zombie, ola.
Cica "te-ai putut abtine", "Totul e premeditat pe forum".
Te vezi ce scrii? De parca nu te poti enerva si sa spui ceva la nervi. Doar daca premeditezi. Te doare scufita mah jur.

Si acesta e ultimul meu post pe forum. Pur si simplu a ajuns sa-mi fie scarba de cum e moderat si condus acest forum si de majoritatea userilor care au ajuns prea plini de ei. E un loc in care simt ca nu mai am loc si in care nu mai sunt dorit. Prea multa "mistocareala" ieftina si prea multe posturi venite cu aere de autosuficienta.

Va las sa va giugiuliti unii pe altii.
imb4. "Ai mai spus de 3 ori ca nu mai intervii". Sa vedem daca de data asta ma tin de promisiune.
11 ani. Over and out.
User avatar
TG
Dremora Lord
Posts: 4709
Joined: 1 Mar 2014, 20:08
Contact:

Re: PMS & forum drama

Post by TG »

Thread closed. Nu mai e nimic de discutat pe tema asta (Zombie a primit răspuns la întrebările din primul post). Dacă e să punem la vot treaba cu moderarea PM-uilor o vom face în altă parte, deja s-a aberat destul pe seama PM-ului scris de MC.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Locked

Return to “Sugestii Forum & Site”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests