GDX Dueluri II: Michilangelo vs Mahdi

Un obicei tradițional levelesc.

Moderator: Michilangelo

Post Reply

Cine castiga?

Poll ended at 7 Oct 2015, 23:00

Michilangelo
5
50%
Mahdi
5
50%

Total votes: 10
Cristan
Dremora Lord

GDX Dueluri II: Michilangelo vs Mahdi

Post by Cristan »

Image
Image
  • Rubacava (Grim Fandango)
    Planet (Sid Meier's Alpha Centauri)
    Our Shelter (This War of Mine)
    The Mountains and the Castle (Brothers - A Tale of Two Sons)
    Trapper's Homestead (The Long Dark)
    Castle in the Mist (Ico)
    Snake Pass (Desperados: Wanted Dead or Alive)
    Cloudy Isles (Trine 2: Goblin Menace)
    Cabin in the Woods (Knock-knock)
    Café Ankh (Discworld Noir)
    Christ Church (Gray Matter)

Image
  • Anor Londo (Dark Souls)
    Loc Muinne (Witcher 2)
    The City (Thief: The Dark Project)
    Wyrm's Tooth Glacier (Icewind Dale)
    Lost Armada (Dear Esther)
    Marquez Farmhouse (Kentucky Route Zero)
    Castle Nali (Unreal)
    Lady Boyle's Mansion (Dishonored)
    Ust Natha (Baldur's Gate 2)
    The Dam (The Vanishing of Ethan Carter)
    Majula (Dark Souls 2)
Spoiler:
01. Anor Londo (Dark Souls)

Image

02. Loc Muinne (Witcher 2)

Image

03. Streets of the City (Thief: The Dark Project)

Image

04. Wyrm's Tooth Glacier (Icewind Dale)

Image

05. Lost Armada (Dear Esther)

Image

Image

Image

06. Marquez Farmhouse (Kentucky Route Zero)

Image

Image

phpBB [video]

07. Castle Nali (Unreal)

phpBB [video]

08. Lady Boyle's Mansion (Dishonored)

Image

Image

Image

Image

09. Ust Natha (Baldur's Gate 2)

Image

10. The Dam (The Vanishing of Ethan Carter)

Image
Image
Image

11. Majula (Dark Souls 2)

Image
Atentie: votarea se face postand in thread (nu e obligatoriu sa argumentati)! Deoarece voturile din poll nu sunt publice, poll-ul va avea doar rol informativ, nu se vor lua in considerare decat voturile care sunt exprimate in scris.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
oldsnake
Zergling

Re: GDX Dueluri II: Michilangelo vs Mahdi

Post by oldsnake »

Michilangelo, pentru Alpha Centauri.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Votat Michi pentru Trapper's Homestead și Our Shelter. The Longest Dark e unul din jocurile mele preferate pe care nu le-am jucat, iar This War of Mine a fost un adevărat cocktail de anxietate, depresie și tristețe pe care nu l-am mai simțit de când am văzut The Wrestler. Ambele liste sunt excelente, păcat că nu pot să le votez pe amândouă, cu mențiunea că lista lui Mahdi e OP pentru că a ales cele mai frumoase locații din seria Dark Souls. Și Lady Boyle's Mansion care era le lista mea dar, evident, mi-a șutit-o Mahdi. Am preferat să merg cu the underdog :lol:
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Imi plac alegerile lui Michilangelo, dar nu am jucat aproape nimic de acolo. Il votez pe Mahdi pentru Loc Muinne si Lady Boyle's Mansion. Cred ca toti se zgarie pentru Lost Armada :P
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Mahdi
New phone, Houthis

Soundcloud
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Mahdi. Michilangelo are avantajul unor alegeri foarte inspirate, din păcate n-am prea trecut pe-acolo. Mahdi are atât locuri care îmi par mișto, dar și altele pe care le-am vizitat și știu că sunt. :)
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Michilangelo.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Michilangelo
Headless Kamikaze

Post by Michilangelo »

Am o presimtire ca nu o sa ies prea bine din duelul asta, asa ca am plusat cu descrieri la album. Daca vreti sa aruncati un ochi, cred ca o sa mai dureze un pic pana se face actualizarea, vad ca acum nu le arata.

Imi pare rau ca am picat cu Mahdi, aveam de gand sa il votez. Are trei alegeri foarte bune si inca vreo trei pe care le-as fi ales sigur daca nu imi propuneam sa nu repet alegerile de la draft-urile anterioare. Ma rog, la KRZ cred ca sunt multe alte locatii mai interesante decat ferma Marquez.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Probabil că sunt, dar din episoadele jucate de mine până acum, scena cu televizorul de-acolo e > all. Era fix ce-aș fi ales și eu din KRZ.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Mahdi e mai in directia mea, chit ca Loc mi s-a parut cea mai urata zona din W2 :-P
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

TG wrote:scena cu televizorul de-acolo e > all
Aferim. Aș fi putut să aleg scena cu pădurea sau poate muzeul ăla ciudat, mai nătrușnice vizual decât ferma Marquez. Dar momentul de acolo e unul din favoritele mele all time din jocuri și dă o altă dimensiune locului. Nu degeaba poartă numele lui Garcia Marquez și e localizat pe Macondo Lane. :)

@Michi - Trebuia să pui linkul direct la album ( https://imgur.com/a/8LcF3 ). Dintr-un motiv necunoscut nu pot să văd pozele și descrierile direct pe forum; poate sunt și alții în situația asta.
REMEMBER CITADEL
Michilangelo
Headless Kamikaze

Post by Michilangelo »

@televizor - point taken, de aia sunt bune descrierile :)

Also, acum merge albumul. Dureaza un pic pana se actualizeaza.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

^E vina mea ca n-am verificat albumul dupa ce am facut threadul. Nu stiu de ce (probabil din cauza formatului), dar albumul nu e afisat corect in spoiler, dar in afara lui e ok. L-am scos acum afara.

In afara de asta, votul meu merge, din pacate, la Michilangelo. Spun din pacate pentru ca nu pot sa-l votez in acelasi timp si pe Mahdi, cred ca are una dintre cele mai bune liste, iar duelul asta putea la fel de bine sa fie si finala.

Michi are lista cu cele mai multe locuri pe care le-as fi ales si eu (Rubacava, Trine, Two Brothers, Ankh Cafe - damn, de cand tot zic sa joc jocul asta!), dar si Mahdi are alegeri extraordinare - Dark Souls, Dishonored, Dear Esther. Chiar si Unreal - ma si gandeam in timpul jocului daca o sa aleaga cineva ceva de aici - chiar daca eu aveam in gand un articol din Level din 99.

In the end, doar varietatea putin mai mare a facut diferenta (plus descrierile) - lista lui Mahdi inclina putin prea mult inspre medieval-gotic.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

alegerile lui Mahdi sunt mai aproape de sufletu' meu.
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Michi
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Michilangelo
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

1. Aici castiga clar Michi. Rubacava ar fi fost probabil si prima mea alegere. Totusi, trebuia sa aminteasca si de morga, locul unde se desfasoara probabil cea mai frumoasa discutie pe care am intalnit-o intr-un joc. Imi amintesc ca am postat-o la Quest Draft. Cautati-o pe ytube. Anor Londo arata bine din poze, dar nu stiu nimic altceva despre el. 1-0.

2. Bon. Alpha Centauri e o alegere originala, intr-adevar, dar nu mi se pare demna de locul 2. Ceea ce ar fi fost interesant ca ciresica pe glazura la sfarsit, arata un pic cam a nuca atat de devreme. Nu am jucat Witcher 2, dar, din ce vad, merita votul meu, macar si vizual. 1-1.

3. Mahdi clar, strazile din Thief au farmecul lor medieval extraordinar, cu pasii aia rasunand gol pe pietrele de pavaj. Desi nu-mi pot explica de ce nu a ales Casa lui Constantine, Orasul pierdut, hmm, submarinul?! Dar, ma rog. 1-2.

4. Arata frumusel ambele, dar niciuna nu-mi spune nimic. Pas. 1-2.

5. Mhm, misto alegerea lui Michi, dar Armada a devenit deja o institutie si mi-e greu sa trec peste asta. 1-3.

6. Nejucat niciunul, pas. 1-3.

7. Foarte inspirata alegerea lui Michi. Poate ca n-as fi mers cu plansa asta (as fi ales-o pe cea cu puebloul acela, daca nu ma inseala memoria), dar oricum, atmosfera clasica de western tip Karl May se impleteste perfect cu cea de tip western hollywoodean si aici. Big thumbs up! Si castelul Nali e emblematic, daca n-ar fi fost cuplat cu un "adversar" atat de puternic, ar fi luat votul probabil. 2-3.

8. Dragut arata nivelul din Trine 2, dar nu se ridica la nivelul casei Boyle. 2-4.

9. Sunt in ceata aici, desi imi place vizual mult ce se intrezareste din BG2. Pas. 2-4.

10. Cafe Ankh, am scris si retro la Discworld, nu mai reiau, intreg jocul e excelent. Iarasi, as fi mers pe alta alegere, barul e un "loc comun". Am jucat putin Ethan, mi-a placut barajul foarte mult din punct de vedere vizual, dar nu il pot investi cu nicio semnificatie suplimentara aparte. 3-4.

11. Nu stiu nema de Dark Souls 2, dar nici alegerea lui Michi nu mi se pare extraordinara. Ok din punct de vedere vizual, dar daca n-o punea el, nici nu mi-o aminteam din joc. Ramane 3-4 si votul meu merge la Mahdi, dar a fost la limita.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Cheers, dar cred că votul tău a venit cam târziu (nu că ar fi schimbat ceva). Ți-am zis la drafturile trecute cât de nesuferite îmi sunt comparațiile tale poziție cu poziție? :D

Zici că n-ai jucat Kentucky Route Zero; ți-l recomand călduros, e o bijuterie.

Motivul pentru care n-am ales vila lui Constantine din Thief e că nu am vrut să mă repet de la draftul cu gaming moments (tot acolo am ales și Ash Lake, o locație din Dark Souls complet opusă în feel și semnificație lui Anor Londo). De la străzile Orașului mi-e dragă senzația aia de picoteală pe după obloane trase și uși ferecate, timp în care cine știe ce lucruri abominabile se petrec pe vreo străduță lăturalnică. Sau chiar în spatele acelorași uși ferecate, cum ne arată jocul mai târziu. Sigur că există niveluri mai pregnant definite, dar atmosfera de pe acele străzi e primul lucru care îmi vine în mine când mă gândesc la Thief.
REMEMBER CITADEL
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Ah, da?! Nu mi-am dat seama. Am vazut doar ca erati la egalitate si m-am gandit ca e nevoie de un vot decisiv. Initial, nu votasem aici fiindca mi se pareau doua liste foarte apropiate, nu le prea puteam departaja.

In conditiile in care exista o ordine a alegerilor, mi se pare ca e pe undeva relevanta si o comparatie pozitie cu pozitie. Desigur, nu e un sistem perfect, in general iau/luam in calcul si listele ca ansamblu.

O sa-l incerc. Am citit despre el in revista, desigur. Doar ca, nu stiu de ce, n-am avut tragere de inima pana acum.

De acord cu strazile. Sunt putine locurile din Thief (originalele) care sa nu aiba un fior al lor.
Post Reply

Return to “Forum Drafts”