Ce jucati in momentul de fata

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
cg1700
Hammer Haunt

Re: Ce jucati in momentul de fata

Post by cg1700 »

Nu mai bine ar incerca Stange Journey? E si mai usor de emulat.

Also, ca tot ziceai de Ikaruga, ar trebui sa incerci Hellsinker. E de departe unul din cele mai bune si mai complexe bullet hell-uri pentru PC.
Image
ciolan
Headless Kamikaze

Post by ciolan »

cg1700 » 27 Feb 2015, 14:45 wrote:Nu mai bine ar incerca Stange Journey? E si mai usor de emulat.
Foarte meseriaș și Strange Journey (merită să-ți cumperi un DS pentru el), dar Nocturne rămîne preferatul meu :)

cg1700 » 27 Feb 2015, 14:45 wrote:Also, ca tot ziceai de Ikaruga, ar trebui sa incerci Hellsinker. E de departe unul din cele mai bune si mai complexe bullet hell-uri pentru PC.
Încercat cîteva și am ajuns la concluzia că mai departe de Ikaruga nu prea am ce căuta :)

On topic, acum joc Shin Megami Tensei IV, prima și ultima achiziție de pe eshop-ul Nintendo. Never again (din cauza magazinului, nu a jocului). Jocul e foarte fain. Merită cele 12 lire (era la reducere), chiar dacă o să îl pierd cînd voi da cu consola de pămînt după ce o s-o încasez de cîteva ori la rînd de la vreun pulete mai satanist din primul Etrian Odyssey. Anyhow, după vreo opt ore de joc (încă n-am reușit să bat primul boss, Minotaurul, dar acum măcar știu de ce mi-a siluit șleahta de fiecare dată, și sunt pregătit) mi se pare mai ușor decît Nocturne. Nu știu ce i-a speriat așa pe jurnaliștii de limbă engleză (citit vreo cîteva review-uri, unde era descris ca "brutal", "necruțător" etc). Plm, nu știu cît de necruțător poate fi un joc care-ți permite să te respawnezi (contra cost, macca sau play coins, să nu simți că ai mers pe jos degeaba) cu viața și mana la maximum (tu și ceata ta de demoni) după ce mori . Also, poți salva cînd te taie capul (doar două sloturi, dar totuși ...). Probabil au dat colțul la prima luptă, cînd ești cam singur și pielea picsului, deci e absolut normal s-o iei pe cocoașă ca ultimul om până te prinzi cum stă treaba, ceea ce se întîmplă relativ rapid. Anyhow, un SMT bun. Păcat că demonii au rămas 2D, iar dungeon-urile (momentan o ard prin primul, Naraku) sunt destul de mititele (au fost probabil limitați de engine) și fragmentate. Revin cu impresii :)
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

mi se pare mai ușor decît Nocturne
Este mult mai usor. De altfel, din ce am citit pe net, Minotaur si boss-ul de dupa el sunt considerati cam cel mai greu punct al jocului si dupa aia dificultatea incepe sa o ia in jos. Am jucat si eu cam vreo 12-13 ore si mi se pare ok, insa imi e dor de dungeon layout-urile din Strange Journey, ce am vazut pana acum e destul de straight forward.
Păcat că demonii au rămas 2D
Daca Persona 5 va avea ca inamici demoni cum s-a vazut in ultimul trailer inseamna ca vor avea modelele gata pregatite si poate ca vor scoate dupa asta un SMT si pe console non-handheld.

Apropo, ai jucat vreun Devil Survivor? DeSu-urile sunt preferatele mele din seria SMT, cel mai probabil fiindca gasesc formatul de gameplay pe care il folosesc mai captivant decat cel folosit in celelalte titluri ale seriei.
Image
ciolan
Headless Kamikaze

Post by ciolan »

Devil Survivor? Puțin din primul și puțin din al doilea. Pe NDS. Nu-mi displac, dar nu se numără printre favoritele mele (drăguță partea de tactică). Also, nici formatul de visual novel nu m-a prins, prefer un crawler sănătos (cu explorare și tot tacîmul) cînd vine vorba de SMT :) Pe DS tot Strange Journey e THE shit (mi se pare cel mai apropiat de formula originală) :) Altfel, mai butonez din cînd în cînd Devil Summoner pe PS2 (mi se pare interesantă perioada în care e plasat jocul). Și Digital Devil Saga (tot pe PS2) pentru poveste, oricît de ciudat ar părea :)

De Persona nu m-am atins pînă anul trecut, cînd am butonat PErsona 4 cîteva zeci de ore. Dar după un maraton de vreo 16 ore, mi s-a acrit și l-am lăsat pentru mai încolo.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

eu am inceput pentru a 29 oara probabil Wizardry 8, pe care inca nu l-am terminat. dar acum cred ca acum am facut GASCA CEA MAI PIZDA <> desi am mai zis asta cred de cateva ori. deci mi-am luat 3 luptatori mistici care cred ca vor rupe baraca : SAMURAI, MONK SI NINJA, pe toti vreau sa-i cresc in ideea de CRITICAL STRIKE. finutz, elegant. cu astia 3 in fatza vreau sa vad cum sar constant bucati de carne in toate partile. si in spatele lor mai am 3 shaurici meseriasi: BARD, GADGETEER SI BISHOP. bardu ca instrumente muzicale si altcineva n-are cine le canta, gadgeteeru ca tot asa numai ca instrumente de mecanica fina si bishopu ca magician, ca poate sa invete toate vrajile. mersi. acum e acum
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

testat niste shootere de prin steam library ca nu prea am chef momentan de ceva anume; probabil voi incepe original sin ori gothic 3 pana iese ESO fara subs :D
Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Reapucat de The Witcher 2 pe care il alternez cu Orginal Sin

Le: tocmai am catigat un key de Heroes of the Storm closed beta pe Nivelul 2 asa ca l-am instalat sa vad ce si cum. :D I'm a fanboy of Blizzard games.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Haha, nu pot să câștig o campanie în Shogun 2 pe very hard. Niciodată n-am avut problema asta în Total War, parca am mai zis că în general erau un fel de X și O, nimic măcar în zona lui Shogun 2. Când l-am jucat prima dată nu m-am complicat cu nivelele mai mari de dificultate, dar acum că tot mi-am adus aminte de el am zis că n-ar strica, eventual să cuceresc și toată hartă cum fac de obicei la TW-uri.

Yeah... pe naiba, I got owned twice, lal. Normal ăsta ar fi motiv de bucurie, dar am impresia că S2 devine mai prost pe Very Hard. Nimic nu e mai mișto decât atunci când ți-o iei în ultimul hal în jocurile de genul ăsta, problema e când AI-ul trișează foarte evident și îți dai rapid seama că the game is rigged.

To explain, cine a jucat sigur știe faza cu Realm Divide. Pe normal poate fi frustrant dar e exact genul de mecanică de joc de care era nevoie, în lipsa unui AI cu adevărat redutabil. Pe very hard Realm Divide... nu mai contează, diplomația devine irelevantă cu mult înainte pentru că dacă nu exploatezi anumite treburi, toată lumea te va ataca oricum. Cel mai dur e când descoperi un clan puternic care e la mama dracu' în partea cealaltă a hărții, iar în 2 ture îți declară război for no fucking reason.

În a doua campanie aveam economia făcută brici, gen pentru maxim de growth și profit, bani căcălău fără să am nevoie de trade cu alte clanuri... zici că m-au simțit pentru că mama lor de Shimizu care se dăduseră pe creștinism și se luaseră la omor cu toți ăia de pe-acolo, decid să-mi declare război. Ca să fie și mai mișto, uită tâmpiții ce diferențe religioase aveau și vin toți pe mine. Eu mă încăpățânez să joc cu Date, deci sunt efectiv în partea opusă, iar ăia lasă tot deoparte doar ca să-mi violeze mie jocul 60 turns in.

Hm, aș mai încerca dar parcă nu merită efortul, ar trebui să joc prea multe land/sea battles (și să fac save scumm) ca să o scot la capăt. Și nici nu vreau să mă gândesc ce mama naibii se întâmplă când ajung la realm divide pe very hard. Eu zic că nu contează dar la cum trișează ăștia nu m-ar mira să aibă și ultimii căcați full stacks. De fapt, this just happened, one province dude at war with everyone mi-a pus 2 full stacks fix lângă capitală... kthxbye.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

baldur's gate 2 ee - mai bun ca primul joc la toate capitolele :D, singura problema majora e pathfindingul buguit rau
Image
TG
Cyberdemon

Post by TG »

The Banner Saga, cam tâmpițel așa, au dat-o în bară rău de tot cu unele chestii, iar combatul a devenit nașpa rapid. Plus că e bloated as fuck, nu știu ce-au avut în cap. Still, nu-mi displace atât de tare încât să-l abandonez.

Crysis 2, tot am chef de FPS-uri și ceva dumb fun, am zis să-l reiau fiind aproape de final. Din păcate, geniala locație în care salvează jocurile m-a făcut să-mi pierd salvarea, l-am reluat dar nu știu dacă continui, mi s-a părut de aproximativ câteva zeci de ori mai prost decât primul Crysis, deci exponențial mai prost decât Warhead, lol. But who knows, might like it more this time.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

elder scrolls online - cam meh dar merge de relax pana iese pillars :D
Image
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Are idee cineva cum se salveaza la Tales of the Unknown: Volume I: The Bard's Tale? Cum se da load? Nu exista decat o optiune de save party, i-ar cand ii dau restore canci itemuri, gold, experience. Mentiune ca e versiunea de Amiga.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

The Dig! I'm having a good feeling about this one!

Image
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

EYE Divine Cybermancy - Putea fi un clasic, din pacate a iesit doar un diamant neslefuit. Bun chiar si asa, totusi.
DerangedGenius
Zergling

Post by DerangedGenius »

La un euro, cred si eu ca e bun si asa :D. Eu l-am luat pentru ca vroiam ceva asemenea lui Deus Ex dar sa nu fie chiar Deus Ex.

Dar nu stiu cand am timp. Deocamdata sunt acaparat de Heroes of the Storm, in care nici acolo sunt tocmai activ, ma joc doar 3 meciuri pe seara, dacă pot.
Si daca nu am chef sa fiu online, incerc sa fac un speedrun ba la Five Nights at Freddy's 3, ba la 2. They're quite catchy actually. Știu că e ușor să îl desconsideri, dar încercarea de a deveni strategic și rapid e addictive. Plus jumpscares. Sau poate că e într-adevăr doar randmoness. Still love it. Înainte mă temeam de păpuși sau obiecte care nu ar trebui să se miște dar sunt vii. Acum mi se pare mișto. Dar undeva, fobia mea încă trăiește. Am și visat de vreo 2 ori fnaf...
Zaorish
Headcrab

Post by Zaorish »

Pillars of Eternity, Final Fantasy Type 0 HD si Bloodborne. Prin rotatie, dubios de multe jocuri bune pentru luna martie.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

- Europa Universalis IV. Si tot ce pot zice este "FUCK AUSTRIA!!!"

- Ironcast. "Match 3" roguelite with Mechs in a steam-punk Victorian-age. Made of win!

- Gothic 2.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

iuhu imi merge bine gta iv de cand cu noua placa video, l-am incercat acum. numa bun de pauze de wizardry 8.
george1234
Space Invader

Post by george1234 »

COD-AW
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Uau...sa scrii doar de dragul de a avea un post...Uau...
Image
Post Reply

Return to “Jocuri”