Ultimul joc terminat, thread cu note
Re: Ultimul joc terminat, thread cu note
gura pacatosului!
Dark Earth a fost pe coprta primului numarl Level.
Dark Earth a fost pe coprta primului numarl Level.
- ola small dickie
- Big Daddy
Hahaha well ill be damned
Da sunt eu chior sau au pus poza jocului pe coperta fara sa mentioneze numele?
Da sunt eu chior sau au pus poza jocului pe coperta fara sa mentioneze numele?
yep, primul numar oricum a fost doar o coperta cu un CD cu demo-uri, cred ca li s-a parut cool imaginea si au pus-o.
- ola small dickie
- Big Daddy
Cele mai noi update-uri
Am terminat Nobody Wants to Die.
Ce sa zic... e un joc superb ca directie artistica, grafica si sunet (atat voice acting cat si muzica), dar e mai mult un film interactiv, un walking sim, decat un joc per se. Premiza si povestea sunt interesante, la fel si ideea in jurul careia se invarte de fapt tot jocul, respectiv aceea a dobandirii "nemuririi" prin posibilitatea de a-ti transdera constiinta dintr-un corp in altul, fie imediat dupa "moarte", fie la un moment ulterior prin pastrarea constiintei tale intr-o fel de "banca de constiinte".
In rest o poveste cumva clasica de tip detective and serial killer, care killer face ce face impins de o cauza "nobila" (in acceptiunea lui).
O poveste care bifeaza din pacate cam multe din cliseele genului.
Per total un joc pe la medie, salvat in mare parte de atmosfera, grafica si sunet.
Ce sa zic... e un joc superb ca directie artistica, grafica si sunet (atat voice acting cat si muzica), dar e mai mult un film interactiv, un walking sim, decat un joc per se. Premiza si povestea sunt interesante, la fel si ideea in jurul careia se invarte de fapt tot jocul, respectiv aceea a dobandirii "nemuririi" prin posibilitatea de a-ti transdera constiinta dintr-un corp in altul, fie imediat dupa "moarte", fie la un moment ulterior prin pastrarea constiintei tale intr-o fel de "banca de constiinte".
In rest o poveste cumva clasica de tip detective and serial killer, care killer face ce face impins de o cauza "nobila" (in acceptiunea lui).
O poveste care bifeaza din pacate cam multe din cliseele genului.
Per total un joc pe la medie, salvat in mare parte de atmosfera, grafica si sunet.
Ieri am terminat si eu pentru prima oara Dishonored. Am jucat ca un ninjalau, fara kill-uri, doar cu lesinuri. Urmeaza sa incerc si cele 2 DLC-uri care au poveste.
Mi-a lasat o foarte mare impresie de Half-Life 2. Nici n-am verificat, poate e facut in Source.
Mi-a lasat o foarte mare impresie de Half-Life 2. Nici n-am verificat, poate e facut in Source.
Nu e Source, e UE 3, dar motivul pt care iti seamana e Viktor Antonov; level designer pentru HL 2. Dupa plecarea de la Valve Antonov s-a ocupat de Dishonored: https://dishonored.fandom.com/wiki/Viktor_Antonovmarvas wrote: 29 Jul 2024, 18:02 Mi-a lasat o foarte mare impresie de Half-Life 2. Nici n-am verificat, poate e facut in Source.
(Plus ca si D1 are Havok deci caterinca physics si acolo)
Gg also, si Dishonored 2 merita jucat, dar poate mai incolo ca nu fie burnout
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Ahhh Dishonored, una din capodoperele iesite din mainile celor de la Arkane. Am trecut de 2 ori prin el si prin DLC-uri. Musteste de atmosfera jocul, asta iar partea de gameplay e fara cusur.marvas wrote: 29 Jul 2024, 18:02 Ieri am terminat si eu pentru prima oara Dishonored. Am jucat ca un ninjalau, fara kill-uri, doar cu lesinuri. Urmeaza sa incerc si cele 2 DLC-uri care au poveste.
Neaparat sa incerci si 2-ul. Sunt acolo niste niveluri....
Eu am terminat Dishonored mai demult dar am uitat absolut tot din el. Parca mi s-a parut prea scurt. Si am o amintire vaga cu ceva bal mascat din ceva casoi mare si un duel dar nu-s convins ca-i din Dishonored neaparat
Fuzzy memory.

ti-e buna memoria, ambele se intampla. Dar eu am evitat duelul ca sa nu imi stric parcursul pacifist.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto

Spoiler:
poti sa faci duelul, si sa mentii non-lethal run in acelasi timp.
+1 pentru Prey, e excelent.
Ca tot veni vorba despre Prey. Il gasiti la 3 euro pe GoG
da da, ii vine si lui randul la un moment, pentru ca am the Arkane Collection
În ultimele 3 luni de gamepass gratis am jucat doar două jocuri:
Chants of Sennaar - un puzzle/adventure game foarte drăguț, în care descifrezi felurite limbi scrise în caractere ciudate. Sunt mișto atmosfera și felul în care sunt gândite puzzle-urile. Ce nu mi-a plăcut au fost câteva secvențe de stealth și timing based puzzles care sunt acolo așa, ca să fie jocul mai „dinamic”, dar nu sunt foarte interesante sau fun. Dar sunt relativ puține în comparație cu restul jocului.
Still Wakes The Deep - cel mai nou horror de tip "fugi de monstru și ascunde-te în dulap", de la Chinese Room, creatorii lui Dear Esther & Amnesia: A Machine For Pigs. foarte mișto ca premisă, destul de dezamăgitor în execuție. mi-a plăcut atmosfera pe care au creat-o pe petrolierul unde are loc acțiunea, și personajele cu accentul lor scoțian. dincolo de asta e un joc destul de frustrant, care m-a determinat în scurt timp să dau dificultatea pe „story mode”. chiar și așa, tot am trecut printr-o serie de morți stupide, cauzate în principal de quick time events ratate ori sărit aiurea de pe platforme, care m-au scos complet din film. măcar de ar fi avut o poveste mai interesantă - e destul de cuminte și convențional, mergi de la A la B, nu te prea surprinde cu nimic. păcat.
Chants of Sennaar - un puzzle/adventure game foarte drăguț, în care descifrezi felurite limbi scrise în caractere ciudate. Sunt mișto atmosfera și felul în care sunt gândite puzzle-urile. Ce nu mi-a plăcut au fost câteva secvențe de stealth și timing based puzzles care sunt acolo așa, ca să fie jocul mai „dinamic”, dar nu sunt foarte interesante sau fun. Dar sunt relativ puține în comparație cu restul jocului.
Still Wakes The Deep - cel mai nou horror de tip "fugi de monstru și ascunde-te în dulap", de la Chinese Room, creatorii lui Dear Esther & Amnesia: A Machine For Pigs. foarte mișto ca premisă, destul de dezamăgitor în execuție. mi-a plăcut atmosfera pe care au creat-o pe petrolierul unde are loc acțiunea, și personajele cu accentul lor scoțian. dincolo de asta e un joc destul de frustrant, care m-a determinat în scurt timp să dau dificultatea pe „story mode”. chiar și așa, tot am trecut printr-o serie de morți stupide, cauzate în principal de quick time events ratate ori sărit aiurea de pe platforme, care m-au scos complet din film. măcar de ar fi avut o poveste mai interesantă - e destul de cuminte și convențional, mergi de la A la B, nu te prea surprinde cu nimic. păcat.
REMEMBER CITADEL
Still Wakes The Deep il joc si eu pe PS5, dar l-am pus pe pauza de ceva timp. Se pare ca am fost inspirat ca l-am inceput direct pe „story mode” 
Imi place si mie setting-ul amplasat pe o platforma petroliera in largul coastelor Scotiei.

Imi place si mie setting-ul amplasat pe o platforma petroliera in largul coastelor Scotiei.
DOOM II
Deși l-am jucat de nenumărate ori, e prima oară când îl termin cap coadă.
Am folosit GZDoom cu mod-ul Voxel Doom. Deci nu e vorba de ediția recent (re)lansată.
E surprinzător cât de repede întri în joc și începe acțiunea, un aspect pierdut în jocurile moderne.
Sunetul chaingun, shotgun și super shotgun (mai ales acel "click" la reîncărcare) oferă un boost de dopamină.
Demonii n-au nici o șansă și cad secerați în valuri. Totul este foarte cursiv, ceea ce te împinge să mai cureți încă o cameră și încă un nivel, până realizezi că a mai trecut 1 oră. Se aseamănă cu acel "one more turn" din Civilization.
Level design-ul mi se pare mai slab față de DOOM I, mai ales partea care încearcă să abstractizeze orașele (Hell on Earth).
De altfel, cred că primul episod (DOOM I), lansat cu varianta shareware, e cel mai bun. Ceea ce are logică pentru că trebuia să fie imboldul de a cumpăra jocul.
Încă se mai fac mod-uri pentru acest joc, și cele mai bune pot fi găsite la Cacowards.
Apropo, joonior_bmf chiar a recomandat Ashes.
DOOM este, într-adevăr, Eternal. Remarcabil!
Deși l-am jucat de nenumărate ori, e prima oară când îl termin cap coadă.
Am folosit GZDoom cu mod-ul Voxel Doom. Deci nu e vorba de ediția recent (re)lansată.
E surprinzător cât de repede întri în joc și începe acțiunea, un aspect pierdut în jocurile moderne.
Sunetul chaingun, shotgun și super shotgun (mai ales acel "click" la reîncărcare) oferă un boost de dopamină.
Demonii n-au nici o șansă și cad secerați în valuri. Totul este foarte cursiv, ceea ce te împinge să mai cureți încă o cameră și încă un nivel, până realizezi că a mai trecut 1 oră. Se aseamănă cu acel "one more turn" din Civilization.
Level design-ul mi se pare mai slab față de DOOM I, mai ales partea care încearcă să abstractizeze orașele (Hell on Earth).
De altfel, cred că primul episod (DOOM I), lansat cu varianta shareware, e cel mai bun. Ceea ce are logică pentru că trebuia să fie imboldul de a cumpăra jocul.
Încă se mai fac mod-uri pentru acest joc, și cele mai bune pot fi găsite la Cacowards.
Apropo, joonior_bmf chiar a recomandat Ashes.
DOOM este, într-adevăr, Eternal. Remarcabil!
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Ma bucur ca Ashes capata notorietate

Referitor la Still Wakes the Deep
L-am terminat si eu acum ceva vreme. Am jucat pe normal si nu am avut probleme cu dificultatea. In fine, mi-a placut destul de mult, o buna parte din value e data de platforma petroliera, f interesant de explorat si vazut cum e (cel putin eu am fost totdeauna curios cum arata una pe dinauntru), si alta de voice acting f bun. Recomand.
L-am terminat si eu acum ceva vreme. Am jucat pe normal si nu am avut probleme cu dificultatea. In fine, mi-a placut destul de mult, o buna parte din value e data de platforma petroliera, f interesant de explorat si vazut cum e (cel putin eu am fost totdeauna curios cum arata una pe dinauntru), si alta de voice acting f bun. Recomand.
Exact acelasi lucru l-am observat și eu în mult mai recentul Warhammer 40k Space Marine 1, pe care îl joc pentru prima data ca preambul pentru SM2.DreadWing wrote: 17 Sep 2024, 23:41
Dublul click pe icon și în 5 secunde deja împart imperial justice în stânga și dreapta secerand valuri de orci.