TG wrote: 4 Nov 2024, 13:13
Am auzit că sunt ok și DLC-urile, poate le iau întâi pe astea.
So, am continuat cu DLC-urile la Dishonored. Mi-au plăcut mai mult decât jocul original, Daud e un protagonist mult mai fain decât Corvo. Bine, mă și irită personajele astea fade, gândite cică să te asociezi mai tare cu ele, o inepție desigur, nu știu la cine chiar funcționează.
N-am putut să renunț la puteri pentru că teleportarea lui Daud e mult prea distractiv de folosi, în rest n-am mai deblocat nimic însă. Am mers full lethal și trebuie să recunosc că fără moralitatea de toaletă publică jocul e infinit mai distractiv. Partea funny e că am terminat low chaos oricum, I guess even the devs hate witches.
"Rothwild Slaughterhouse" a fost locația mea preferată cred, iar atmosfera mai noir așa mi-a picat și mai bine. Nice!
Apoi am terminat Disnohored 2 și mi-a schimbat complet percepția despre jocurile astea. Le-aș fi considerat destul de rapid de uitat, dar m-am răzgândit după ce am trecut prin D2 refuzând abilitățile supranaturale și experimentând Jindosh Mansion, Stilton Manor și alte câteva momente memorabile din restul misiunilor. Sure, nu văd cum pot încadra jocurile Dishonored altfel decât în mediocritate, dar acum e o mediocritate memorabilă măcar și încep să mă oftic că cei implicați în dezvoltare nu au fost mai perspicace. Practic, tot ce ține de level design a fost făcut de Ionel, iar tot ce ține de abilități de 陈... cei doi au comunicat asincron prin porumbei călători transportând bilețele corectate de ChatGPT după ce au fost inițial traduse prin Google Translate și editate de un bețivan analfabet.
Și povestea e cam tâmpă în D2, dar nu e ca și cum primul joc ar termina pe cineva din priviri pe partea asta, se poate ignora. De asemenea fain că de data asta chiar am folosit săgeți, gloanțe, upgrade-uri, plm, adică lucruri pe care le-am ignorat complet în primul joc. Și Karnaca are un vibe foarte fain, imi venea să iau barca aia și să mă apuc de piraterie.
Ce să zic, mi-a plăcut, mai am un DLC se pare. Death of the Outsider, deja din titlu pare la nivel narativ și mai dubios, dar voi schimba din nou regulile, de asta asta e maximum scandal.