Internet News & Discussion

Rezolvarea problemelor tehnice, ultimele știri din domeniu și cele mai interesante site-uri.
User avatar
rdo
Hammer Haunt
Posts: 1058
Joined: 3 Mar 2014, 23:56
Location: Piatra-Neamt

Re: Internet News & Discussion

Post by rdo »

Am instalat aplicatia.
Mai sunt doua retele pe channel 8 si 10.

Aplicatia imi zice "best channels for new AP: 5, 6, 7, 8

Cum ma pot schimba? O pot face safely?
User avatar
DreadWing
Zergling
Posts: 225
Joined: 2 Mar 2014, 21:13

Re: Internet News & Discussion

Post by DreadWing »

Atunci poti sa folosesti canalul 1. Se poate schimba fara nici o problema. Singurul incovenient este ca se va pierde conexiunea wireless pentru cateva secunde.
Trebuie sa te contectezi pe router (daca nu s-a facut niciodata pasul acesta, informatia user/parola trebuie sa fie pe un label de pe router) folosind un browser; de ex daca IP-ul tau este 192.168.0.23, te conectezi la http://192.168.0.1
Ar trebui sa gasesti meniul de "WLAN" si de acolo sa ajungi la SSID. Fiecare model de router e diferit in privinta asta, dar de obicei o fie un camp "Channel=Auto".

Oricum, tot testul cu cablu ramane cea mai buna varianta :)
User avatar
rdo
Hammer Haunt
Posts: 1058
Joined: 3 Mar 2014, 23:56
Location: Piatra-Neamt

Re: Internet News & Discussion

Post by rdo »

Thanks
Post Reply

Return to “Software & Internet”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests