Just kill me now

zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang
cam asta ar fi fost si pretul pe emag, da' cu livrare in 2-3 saptamani. C&A Connect au zis ca nu stiu cand mai primesc in stocMagicake wrote: ↑21 Oct 2022, 20:08 @reV
Vad ca e aici daca nu te deranjeaza pretul extrem:
https://www.ozone.ro/product/persona-5- ... do-switch/
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang
Heh. Mie-mi cere $12 (US-based account, csf, ncsf)Magicake wrote: ↑4 Dec 2022, 16:38 Youtube premium e doar 26 lei pe luna, nu $12. Eu l-am facut, anulat, refacut fara probleme, dar am facut tot din browser de pe PC, nu prea fac abonamente via iPhone la chestii de genul decat daca sunt best deal sau ma astept la ceva sa mearga prost (si ma pot folosi de faptul ca apas un buton in meniul de setari si abonamentul a fost oprit, nu trebuie sa recurg la site-ul serviciului sau ceva de genul), pentru ca abonamentele sunt mereu mai scumpe pe iPhone pentru ca toti providerii adauga la pret sa compenseze pentru faptul ca apple isi ia partea.
Am mai multa muzica in colectie decat este pe Apple Music (ma refer strict la ce ma intereseaza)Ferrrrrrrrrdinand wrote: ↑4 Dec 2022, 18:06 Si apple music e 24 de lei pe luna din ce vad pe site-ul lor RO.
fiecare cu ale lui. Eu mi-am luat teapa deja cu impartit abonamente si ma tot trezeam ca "uitau" sa cotizeze.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] and 4 guests