Radio Marvas
Radio Marvas
Hei, salut!
Îți place muzica repetitivă?
Ești pasionat de videoclipuri tremurate care nu au nici o legătură cu melodia de pe fundal?
Apreciezi muzica repetitivă?
Atunci ai nimerit la locul potrivit! Radio Marvas, singurul radio unde e și marvas!
Îți place muzica repetitivă?
Ești pasionat de videoclipuri tremurate care nu au nici o legătură cu melodia de pe fundal?
Apreciezi muzica repetitivă?
Atunci ai nimerit la locul potrivit! Radio Marvas, singurul radio unde e și marvas!
Re: Radio Marvas
Nice! Imi place mai ales nostalgia.
Ar fi mers un break pe la mijloc de 8-16 masuri, cu automation pe filtre sau alte efecte basic.
Ar fi mers un break pe la mijloc de 8-16 masuri, cu automation pe filtre sau alte efecte basic.
cred ca ar trebui sa mentionez ca sunt facute in GarageBand pe telefon si inca nu stapanesc aplicatia cum trebuie. Dar la ultima am folosit si automation!
Radio Marvas is pretty cool!
Nice
unde e filmat btw?

e din Delta Dunarii de acum vreo 2 ani.
Cu ocazia asta mi-am dat seama ca am ratat una de acum juma de an, si n-as vrea sa va privez de asa ceva doamnefereste
Cu ocazia asta mi-am dat seama ca am ratat una de acum juma de an, si n-as vrea sa va privez de asa ceva doamnefereste
am schimbat de pe GarageBand pe Ableton Note, dar pare mai limitat si nu ajuta pentru ca si eu sunt destul de limitat.