Ca tot ziceam cu parere de rau ca au disparut meseriasii de la Mimimi fara sa apuce sa faca un nou Commandos sau macar un urmas spiritual uite ca sare iepurele din gradina celor de la Kalypso Media, care au anuntat azi Commandos: Origins
Commandos: Origins
Commandos: Origins
Un anunt care merita topic separat.
Ca tot ziceam cu parere de rau ca au disparut meseriasii de la Mimimi fara sa apuce sa faca un nou Commandos sau macar un urmas spiritual uite ca sare iepurele din gradina celor de la Kalypso Media, care au anuntat azi Commandos: Origins
phpBB [media]
Re: Commandos: Origins
Wohoo, let's go boys! O veste buna indeed.
Dar cine e Kalypso Media?
Dar cine e Kalypso Media?
De la un developer pe Steam:
Plus ca vad ca revine cu online coop. Pentru cine nu isi aminteste, de la primul Commandos aveai multiplayer unde puteai juca coop. Am jucat asa in LAN cu un prieten "de la bloc"
Good start!Hey guys,
Commandos Origins will let players choose if they want to play with or without historical flags and symbols - this can be toggled in the menu.
Have a good one!
Plus ca vad ca revine cu online coop. Pentru cine nu isi aminteste, de la primul Commandos aveai multiplayer unde puteai juca coop. Am jucat asa in LAN cu un prieten "de la bloc"
Mi se pare cam reciclat si lipsit de personalitate.
avand in vedere ca e Origins ma astept ca Green Beret sa aiba la dispozitie doar o brisca si lunetistul o prastie, sa fim partasi la tot drumul initiatic.
- ola small dickie
- Big Daddy
o brisca si o ceapa si o sunca
Driver-ul conduce pe naspa, n-are carnet etc.
phpBB [media]
phpBB [media]