PlayStation 5
Re: PlayStation 5
este disponibil la Altex, daca e cineva interesat
https://altex.ro/consola-playstation-5- ... SPS51TBRC/
https://altex.ro/consola-playstation-5- ... SPS51TBRC/
Faină conferința PlayStation. Mi-a plăcut ca s-au cam confirmat toate leak-urile pre-show, inclusiv seria Uncharted remastered pt PC.
Surpriza a fost Marvel Wolverine făcut de Insomniac si Spider-man 2.
Dupa treaba buna făcută cu Spider-man cred ca va iesi ceva mișto si cu Wolverine.
A da si....KOTOR Remake
Surpriza a fost Marvel Wolverine făcut de Insomniac si Spider-man 2.
Dupa treaba buna făcută cu Spider-man cred ca va iesi ceva mișto si cu Wolverine.
A da si....KOTOR Remake
Interesantă ideea unui joc cu Wolverine. Să vedem și niște actual gameplay tho.
Nu pot zice că m-a dat pe spate conferința, dar mi-a plăcut că s-au ținut de formatul de anul trecut, adică trailere la foc rapid, fără vorbărie.
Nu pot zice că m-a dat pe spate conferința, dar mi-a plăcut că s-au ținut de formatul de anul trecut, adică trailere la foc rapid, fără vorbărie.
REMEMBER CITADEL
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
A intrat stoc la Altex PS5 cu joc God of War Ragnarok la 3149 lei. Evident ca nu se gaseste nicaieri mai ieftin nou din magazin.
Eu am luat o bucată, mai mult la impuls ca nu era planuit. Dar mna...sa zicem ca e cadou de moș.
Eu am luat o bucată, mai mult la impuls ca nu era planuit. Dar mna...sa zicem ca e cadou de moș.
Eu astept sa bage iar Xboxsex E tot out of stock de pe la inceputul lunii si era actually planuit de mos. Late mos I guess.
Am vazut ca deja e out of stock
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Mi-e ca ma complic in caz de garantie sau retur. De fapt ma gandeam si sa il iau din germania cand am fost in concediu dar am vazut ca la pret e pretty much identic cu romania ba chiar ar fi mai scump din cauza extra bagaj la cala si am zis ca nu are rost.
Astept, ma gandesc ca intr o luna doua revine in stoc. Sexbox a tot fost in stoc pe altex deci nu cred ca e asa cautat ca ps5.
Astept, ma gandesc ca intr o luna doua revine in stoc. Sexbox a tot fost in stoc pe altex deci nu cred ca e asa cautat ca ps5.
In sfarsit detin toate consolele Playstation inclusiv handheld-urile
Am jucat doar putin Astro's Playroom si e destul de misto ca tech demo pentru a-ti arata ce stie consola. Un fel de Super Mario Odyssey de pe Switch.
Am jucat doar putin Astro's Playroom si e destul de misto ca tech demo pentru a-ti arata ce stie consola. Un fel de Super Mario Odyssey de pe Switch.
Congrats also stiam ca e mare dar GIZAS CRAIST. E cat jumate din TV la inaltime.
Am vazut PS5 cu Ragnarok bundle la 2400 lei neredus la altex, si fara ragnarok 2200. Nu-i versiunea slim dar cred ca e prima oara cand le vad scazute sub 3000 lei.
Eu l-am luat la inceputul anului cu 2.700 lei bundle cu Ragnarok de la Altex/
Lmao ce gluma proasta e generatia asta de console.
50 milioane pentru o consola pe care inca se chinuie sa arate ce fain arata jocuri de PS4 pentru ca altele n-au
50 milioane pentru o consola pe care inca se chinuie sa arate ce fain arata jocuri de PS4 pentru ca altele n-au