XBOX Series X

Mahdi
Necromancer

Re: XBOX Series X

Post by Mahdi »

afaik trebuie să îți faci cont pe UK sau altă țară. poate ne lămuresc colegii care au xbox.

și eu a trebuit să folosesc inițial un vpn ca să pot să fac abonament la game pass pe pc.
REMEMBER CITADEL
Riael
Space Invader

Post by Riael »

Il am in US, cu adresa de delaware pentru ca 0 taxe

Am incercat sa platesc si cu paypal, sunt pe VPN pe browser; pe consola nu am vpn pentru ca idk how the fuck I put it there

Am incercat sa migrez dupa pe argentina, dupa un tutorial online, tot nu merge

I am going to explode
Riael
Space Invader

Post by Riael »

TRAIASCA REVOLUT SI REVOLUTIA CAPITALISTA

Am facut card virtual in UK si a mers direct cu ala YEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

te referi direct de pe consola sau din browser?
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Controllerele de xbox vin cu baterii duracell, zici ca suntem in anii 90 sau ceva sa vezi baterii in pachet :lol: bateriile reincarcabile se iau separat.

Dar are si avantaje I guess, nu e baterie care sa explodeze peste 20 de ani si daca aia reincarcabila e pe moarte poti folosi controllerul cu duracelle sau wired fara baterie in el.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

phpBB [video]

Lumea ar trebui sa cumpere Deck-uri literalmente pentru ca sunt "stii toate chestiile alea pe care nici o consola nu te lasa sa le faci? apesi butonul asta si poti face ce vrei tu" :lol:
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Cantitatea si calitatea backwards compat cu jocurile de la primul Xbox incoace pe care o au MS ar trebui sa fie industry standard. Xbox store zici ca-i jumate gog.com ceea ce e foarte fain. Fain e si faptul ca a fost mult overlap intre jocuri de PC si Xbox de-a lungul timpului, deci o consola de-a lor e si o oportunitate interesanta de a revizita PC classics pe TV.

Nu e perfect tho, peter jackson's king kong nu e disponibil in UK :-P lame.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

a fost fix motivul pentru care generatia asta am mers pe Xbox si nu pe PS, mi-a dat ocazia sa trec si prin backlog pe langa posibilitatea de a juca cele mai noi jocuri.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Tzeapa cu Fable 2, am mai jucat jocuri cu performanta proasta, dar asta e primul care mi provoaca rau de miscare. Foloseste ceva tehnica stupida de motion blur care nu poate fi oprit, si cand esti intr o zona mai aglomerata se simte cum sunt secventele alea de betie in alte jocuri. Mai am si un crash care apare mereu dupa un timp.

Pe x360 cica era si mai rau. Pacat ca nu au lucrat umpic la el pentru consolele noi.
Post Reply

Return to “XBOX”