Indiana Jones and the Great Circle
Re: Indiana Jones and the Great Circle
Am inceput sa-l joc azi-noapte si nu ma mai puteam opri. Se facuse 3 dimineata. E foarte indiana jonesy: stilul grafic, coloana sonora, actingul cu cutscenes si personajele sunt perfecte. Nu am crezut ca o sa ajung sa apreciez acting in jocuri, de regula dau skip, dar se pare ca functioneaza daca e facut intr-adevar bine. Actorul care da vocea lui Indie am crezut ca e Harrison Ford, e foarte similar cu vocea lui. Antagonistul e interpretat si construit si el foarte bine, ca de altfel si restul personajelor in cutscenes sunt top-notch si intrigante.
Efilmul jocul perfect de Craciun. Foarte atmosferic. Deocamdata am terminat prima zona, Vatican, iar la gameplay nu e mare lucru de zis, stealthy cam tampitel, cu puzzles usurele, dar nu e handholding. Cel putin not yet. E destul de old-school in jucat, fara x-ray vision, fara health regen, fara cover system, putin junky chiar pe alocuri. Imi place 
E

Cateva poze din ce am jucat pana acum

Spoiler:

Daca cumva mai joaca cineva Indy, nu e destul sa colectionezi cartile cu skills ca sa se si activeze skill-urile. Interfata nu prea ajuta aici ca-i scrisul mic si impartit pe coloane aiurea, trebuie sa mergi in inventar si sa cheltuiesti puncte ca sa activezi skill-urile din carti (eu credeam initial ca-i un threshold de puncte ca sa se auto-activeze).
Or don't, daca vi se pare deja jocul usor, cartile o sa-l faca si mai usor.
Or don't, daca vi se pare deja jocul usor, cartile o sa-l faca si mai usor.
Yeah..m-am prins si eu intr-un (relativ) tarziu
Huh? Eu nu stiu daca am facut sau nu, am sa ma uit mai atent cand intru iara in el 

N-am ratat, că apăruse un tutorial prompt la început care zicea să intri în meniu să „înveți” din carte. Dar da, e oricum destul de ușor jocul până acum.
REMEMBER CITADEL
L-am terminat în seara asta. A fost ok. Mi-a plăcut destul de mult la început, dar m-a cam plictisit pe parcurs. Elementele ubisoftiene, cum le zicea Magicake, cam strică experiența. Dar mișto „dungeonurile” și locațiile pe unde te plimbă jocul.
REMEMBER CITADEL
Eu inca mai am destul de jucat din el si recunosc ca ma impinge curiozitatea de a vedea prin ce locatii ma mai poarta jocul. Imi place place si ca e un joc lejer de jucat de tip blockbuster. Cateodata pica numai bine. Nu ma agit sa fac 100% cu tot felul de activitati secundare de colectionat si gasit secrete.
Si pe mine m-a plictisit, cel mai probabil o sa-l termin candva. Am ajuns in
Intre timp am scos gamepass ca Indy era cam singurul pe care-l jucam de acolo, in rest doar jocuri vechi necontinute in gp. Poate cand apare Avovatul o sa bag iar, si termin si Indy daca nu cumva il termin in urmatoarele 5 zile cate mi-au ramas de gp (putin probabil).
O sa tin minte mereu jocul, a reusit sa-mi reduca entuziasmul fata de el de la 100 cat era in Vatican, la pretty much 0 acum.
Spoiler:
Sukhotai deci cred ca sunt aproape de final-ish?
O sa tin minte mereu jocul, a reusit sa-mi reduca entuziasmul fata de el de la 100 cat era in Vatican, la pretty much 0 acum.
Eram oarecum interesat, dar dacă voi vă plângeți de treburile astea, înseamnă că pentru mine nici nu mai are rost.