Music Draft IV (Discuții)
Moderator: Michilangelo
Re: Music Draft IV (Discuții)
Marea finală: joonior_bmf și Mahdi. Noua senzație vs. bătr- experimentatul favorit.
Așteptăm ultimele alegeri, joonior are primul onoarea.
Așteptăm ultimele alegeri, joonior are primul onoarea.
Gata băieți, s-a mai terminat un draft. Mersi celor care au participat și mai ales votat și mai ales lui @ola small dickie . Am descoperit muzică nouă, chiar a picat foarte bine pentru mine, căci nu prea am mai căutat formații noi și de altfel nici nu prea mai ascultasem muzică în ultima vreme.
Una peste alta, not a bad idea, see you next time!
Deci, unde trimit berea?!
- ola small dickie
- Big Daddy
- ola small dickie
- Big Daddy
TG wrote: 24 Jan 2025, 20:11 Gata băieți, s-a mai terminat un draft. Mersi celor care au participat și mai ales votat și mai ales lui @ola small dickie . Am descoperit muzică nouă, chiar a picat foarte bine pentru mine, căci nu prea am mai căutat formații noi și de altfel nici nu prea mai ascultasem muzică în ultima vreme.

As vrea sa zic sa facem un nou music draft cat de curand si mi am invatat lectia, voi asculta melodiile din perioada postarilor ca sa am doar 10 min pe zi distruse nu seri intregi cum am avut ascultand liste intregi. :* pup si felicitari tuturor gg
GG, poate particip și eu la următorul.
Am adăugat draftul ăsta și în Hall of Fame (plus Music Draft III care lipsea). Tehnic ăsta ar fi fost al 5-lea draft, dacă considerăm Music Videos ca fiind tot un draft de muzică, dar nu ne împiedicăm de asta:
I. Albums (2012 - 2013)
II. Songs (2013)
III. Songs (2017)
IV. Music Videos (2020)
V. Songs (2024 - 2025)
Am adăugat draftul ăsta și în Hall of Fame (plus Music Draft III care lipsea). Tehnic ăsta ar fi fost al 5-lea draft, dacă considerăm Music Videos ca fiind tot un draft de muzică, dar nu ne împiedicăm de asta:
I. Albums (2012 - 2013)
II. Songs (2013)
III. Songs (2017)
IV. Music Videos (2020)
V. Songs (2024 - 2025)
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Dacă mai vrea cineva să participe sunt chiar dispusă să organizez. Nu știu cât de bine m-aș descurca. 

Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
Full-time quote-happy-tagger.
Thanks, Cristan! Și da, ar fi fain să participi.Cristan wrote: 25 Jan 2025, 20:09 GG, poate particip și eu la următorul.
Tehnic ăsta ar fi fost al 5-lea draft, dacă considerăm Music Videos ca fiind tot un draft de muzică, dar nu ne împiedicăm de asta:
Părerea mea, muzică sau filme sunt cele mai accesibile, fiind relativ ușor de consumat și conținutul postat. Iar dacă modificăm și regulamentul la modul de votare, mai dispare și din plictiseala de final.Triggerix wrote: 25 Jan 2025, 23:03 Dacă mai vrea cineva să participe sunt chiar dispusă să organizez. Nu știu cât de bine m-aș descurca.![]()
- ola small dickie
- Big Daddy
Hai sa facem inca un music draft. De data asta joc pe bune.
eu zic că ola mai trebuie să aștepte măcar câteva zile. poate apucă să termine treaba ca să fie votat cum trebuie. o merge și invers

Spoiler:

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
well, that explains that
- ola small dickie
- Big Daddy