Daca te referi la un site unde sa tii evidenta cartilor pe care le ai/citesti, Goodreads e primul care-mi trece prin cap. Or fi si altele.laur3ntziu00 » 29 minutes ago wrote:Era un site unde iti puteai face o biblioteca digitala a bibliotecii retail, stie cineva la ce ma refer?
The Help Thread
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: The Help Thread
-
- Headless Kamikaze
Am sarit peste doua cuvinte cheie, ma refeream la biblioteca de jocuri.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
http://www.grouvee.com/laur3ntziu00 » 1 minute ago wrote:Am sarit peste doua cuvinte cheie, ma refeream la biblioteca de jocuri.
-
- Headless Kamikaze
Sa mai dau cateva detalii.
Pe acel site jocurile apareau intr-un fel de raft, cu un background de culoare maro ce voia sa imite lemnul si era destul de usor de folosit.
Pe acel site jocurile apareau intr-un fel de raft, cu un background de culoare maro ce voia sa imite lemnul si era destul de usor de folosit.
- brutalistu
- Hammer Haunt
-
- Headless Kamikaze
Da, darkadia cautam, multumesc brutalistule! 

- brutalistu
- Hammer Haunt
Daca tot vine Black Friday peste doua zile, ma gandeam sa ma uit dupa o tableta mai de buget, ceva pana in 500 de lei, pentru browsing si youtube, in principal. Problema e ca nu stiu absolut nimic despre tablete, specificatii and shit, asa ca ma gandeam sa va intreb pe voi, in caz ca aveti vreo sugestie ok.
Momentan m-am oprit la Google Nexus 7, am vazut ca are reviews foarte bune.
Momentan m-am oprit la Google Nexus 7, am vazut ca are reviews foarte bune.
I'm livin' in a love shadow
-
- Headless Kamikaze
Cea mai buna varianta este nexus 7. Ceva ma face sa cred ca va fi chiar mai ieftina
.

La ce vrei s-o folosesti? 

Am zis deja, browsing si youtube ocazional.
Umbla vorba ca iPad Mini va fi 699 de lei pe emag. Not sheriff want.
Umbla vorba ca iPad Mini va fi 699 de lei pe emag. Not sheriff want.
Eu am Nexus 7 si sunt foarte multumit de el. Singurul lui dezavantaj e faptul ca nu are slot SD asa ca daca vrei sa ai mai mult spatiu de stocare trebuie sa iti cumperi un cablu USB OTG ca sa poti conecta stick-uri la ea.
Am avut un iPad mini si nu mi-as lua altul din 2 motive:
1. Nu pot sa-l conectez la PC si sa pun muzica pe el fara iTunes sync.
2. Nu pot instala un client de torrent/downloada fisiere direct.
E dealbreaker acum pentru mine, si as lua doar Android. However, daca nu te intereseaza astea, recomand iPad mini deoarece overall software-ul pe el e foarte smooth. Experienta in utilizare overall e unbeatable, interfata e prea simpla sa te incurci in ea (eu inca ma incurc in butoanele copy/paste/cut care au icoane nu prea sugestive pe Android), touch gestures sunt super utile, intram pe forum din browser si puteam vedea N videos de pe youtube embeduite in posturi fara vreo urma de lag etc. Basically, era ca un PC in ceea ce priveste internet stuff. Also, cand vad ce naspa mi se misca de ex. jocurile pe HTC One (1080p pe hardware ok) fata de cum se miscau pe iPad mini 1st gen (768p same games, not as good hardware), imi vine sa o iau razna
Jocul meu favorit de pe iPad a devenit unplayable pe telefon.
Doar sa nu fie un iPad mini din generatiile mai vechi. Incearca sa faci un efort pentru iPad mini 2, banuiesc ca iPad mini 3 nu va avea oferta de genul
1. Nu pot sa-l conectez la PC si sa pun muzica pe el fara iTunes sync.
2. Nu pot instala un client de torrent/downloada fisiere direct.
E dealbreaker acum pentru mine, si as lua doar Android. However, daca nu te intereseaza astea, recomand iPad mini deoarece overall software-ul pe el e foarte smooth. Experienta in utilizare overall e unbeatable, interfata e prea simpla sa te incurci in ea (eu inca ma incurc in butoanele copy/paste/cut care au icoane nu prea sugestive pe Android), touch gestures sunt super utile, intram pe forum din browser si puteam vedea N videos de pe youtube embeduite in posturi fara vreo urma de lag etc. Basically, era ca un PC in ceea ce priveste internet stuff. Also, cand vad ce naspa mi se misca de ex. jocurile pe HTC One (1080p pe hardware ok) fata de cum se miscau pe iPad mini 1st gen (768p same games, not as good hardware), imi vine sa o iau razna

Doar sa nu fie un iPad mini din generatiile mai vechi. Incearca sa faci un efort pentru iPad mini 2, banuiesc ca iPad mini 3 nu va avea oferta de genul

- DarthZombie
- Dremora Lord
Singurul meu sfat e sa nu cumperi de Black Friday, cumperi cu o luna jumate inainte daca vrei sa nu ti se umfle pretul. Asta in caz ca nu ai rabdarea sa stai zilnic sa te uiti la preturi si sa le treci intr-un tabel de excel 

- brutalistu
- Hammer Haunt
laur3ntziu00 » Wed Nov 19, 2014 10:22 pm wrote:Cea mai buna varianta este nexus 7. Ceva ma face sa cred ca va fi chiar mai ieftina.
Scuze de offtopic dar NU. INSTALA. LOLLIPOP (Android 5).
Dacă ți-a scăpat și ai instalat oprește Google Now (turn off) și din developer options (click 7 times on Build number to enable developer) limitează aplicațiile permise să ruleze simultan la două și o să fie cât de cât funcțională. Android 5 pe Nexus 7 este dezastru.
DarthZombie wrote:Singurul meu sfat e sa nu cumperi de Black Friday, cumperi cu o luna jumate inainte daca vrei sa nu ti se umfle pretul. Asta in caz ca nu ai rabdarea sa stai zilnic sa te uiti la preturi si sa le treci intr-un tabel de excel
Poate n-am inteles eu sfatul, dar Black Friday pe emag e maine si alde Manafu, un om conectat up the ass, zicea ca stie "din surse sigure" ca ala va fi pretul. Deci nu am cum sa cumpar cu o luna jumate inainte, decat daca iau masina timpului pana la inceputul lunii trecute.
Si eu am tot Nexus 7 si sunt super multumit de el. Singurul inconvenient este,exact cum scria cineva mai sus, lipsa slotului SD dar daca vrei doar de youtube,browsing si ocazional un joc,doua merge. Eu l-am luat anul trecut la "oferta" de la altex la 700 ron (era reducere parca de la 1000 dar n-avea legatura cu BF bullshit). Pe scurt, e perfect pentru ce ai nevoie.
Din ce am putut sa-mi dau seama din comentarii, in oferta emag e Nexus 7 first gen, or review-urile bune erau pentru modelul din 2013 sau 2014. :-\