*Insert Game here*
Re: *Insert Game here*
El bumpo! Borderlands azi, yes/no 

Welp, cum ziceam, pe la 19.30-20.00 sunt pe chat, dar sper să intre și cineva care a mai jucat mizeria să se ocupe de server. 

Daca o numesti "mizerie", you`re not worthy 

E mai bine decât cum aș numi Boredomlands 2.
Dar e ok, toate criticile sunt invalide când joci cu oameni, anything can be fun. Also, excuse my asshole mode.

Dar e ok, toate criticile sunt invalide când joci cu oameni, anything can be fun. Also, excuse my asshole mode.
Jucam, jucam. Cum a zis si TG, pe la ora opt, asamblarea pe grupul Nivelul2. Daca strangem vreo patru omuleti e de ajuns pentru o sesiune ok de Bored-erlands.
Si eu sunt liber dupa 21. Dar daca va strangeti deja 4 pana atunci, go ahead and play.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Hai sa fie 8:30 atunci pe chat. Poate pana ne organizam apare si Cristan.
Borderlands 4-5/7/2015
Whoa, level 17, ați mai jucat nu glumă. 

A naibii pistol, aveai dreptate cand radeai cat de comic arata la Brick in mana
), tre sa scap de el, dar totusi pana sa vad screenurile astea nu am realizat cat de mare e pe langa personajele voastre
)...
Puteam fi lejer 20, dar am insistat sa murim la anumite questuri repetat, pana am ajuns la decizia sa renuntam in unanimitate de voturi
))

Puteam fi lejer 20, dar am insistat sa murim la anumite questuri repetat, pana am ajuns la decizia sa renuntam in unanimitate de voturi

Primele 20 de nivele le faci in vreo 3-4 ore de joc din cate imi aduc aminte. Eram destul de obosit ieri, mai ales inspre final, am apasat pe F12 in loc sa folosesc tasta F11 pentru screens in steam (meh), asa ca bine ca a facut cateva Patrunjelu, nj man.
Am uitat de efectul straniu de transa pe care il are jocul, dupa o ora alergi dintr-un loc in altul ca un zombie, curatand locatii mecanic, culegand quest-uri fara macar sa te intereseze exact ce presupun sau ce logica au in lumea jocului. Limita de patru jucatori ridica probleme, poate se mai face un grup de alti 3 oameni care sa joace si mixam, sau eventual mai joaca lumea in single pana la nivelul 14-15 (se ajunge la el relativ repede) si facem schimburi in line-up etc. De exemplu ieri dupa ce a iesit TG i-a luat Cristan prompt locul.
Am uitat de efectul straniu de transa pe care il are jocul, dupa o ora alergi dintr-un loc in altul ca un zombie, curatand locatii mecanic, culegand quest-uri fara macar sa te intereseze exact ce presupun sau ce logica au in lumea jocului. Limita de patru jucatori ridica probleme, poate se mai face un grup de alti 3 oameni care sa joace si mixam, sau eventual mai joaca lumea in single pana la nivelul 14-15 (se ajunge la el relativ repede) si facem schimburi in line-up etc. De exemplu ieri dupa ce a iesit TG i-a luat Cristan prompt locul.
Yeah, eu cu ocazia asta am descoperit că mă plictisesc de mor în co-op. Mi-am cam dat seama de la Serious Sam dar na, am zis că poate-poate. Poke me când mai jucați chestii cu dramă, înjurături și potențial de buthurt, jucatul în echipă nu-i de mine. 

Poi F12 ii default la steam pentru screenshotNervozix » Sun Jul 05, 2015 5:24 pm wrote:Primele 20 de nivele le faci in vreo 3-4 ore de joc din cate imi aduc aminte. Eram destul de obosit ieri, mai ales inspre final, am apasat pe F12 in loc sa folosesc tasta F11 pentru screens in steam (meh), asa ca bine ca a facut cateva Patrunjelu, nj man.

@TG : poin in SS ai deathmatch clasic, sa inteelg ca nici ala nu ti-a placut?
Ba da, ăla mi-a plăcut, de ce/cum ai înțelege asta? 

Ok, acum m-am uitat in Steam si am intr-adevar tasta F12 setata pentru screens, vad ca screenshot-urile au fost facute dar imi apar ca "screenshot could not be loaded" in library. Ce e la fel de bizar este ca in Borderlands nu imi merge tasta "Shift", trebuie sa folosesc Ctrl pentru sprint, si nici nu pot da Shift-Tab pentru a accesa interfata Steam in timpul jocului. In fine, plm.
Sambata asta la 20+ repetam faza, right? 

Sa inteleg ca nu t-o displacutPătrunjelu' » Tue Jul 07, 2015 12:33 pm wrote:Sambata asta la 20+ repetam faza, right?

Pai tre sa terminam jocul daca tot l-am inceput
N-are ce sa-mi displaca, e fun stuff.

Bump, anyone up for it? 

Eu am ajuns tarziu in seara asta acasa, dar as fi disponibil mai dupa ora 23 incolo daca ne strangem toti.
Done