Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.
Full-time quote-happy-tagger.
Do tell.DarthZombie wrote: 26 Feb 2019, 21:31 Gun rights are not a bad thing unless you advocate for a dictatorship.
- ola small dickie
- Big Daddy
"Comisia Europeană, în raportul de țară: Regres semnificativ în lupta anti-corupție/DNA și Curtea Supremă, ținte ale presiunilor politice/ Independența judecătorilor și a procurorilor a fost afectată"
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... vmVMsjZq0k
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... vmVMsjZq0k
Germania NazistaJaunty wrote: 27 Feb 2019, 18:58Do tell.DarthZombie wrote: 26 Feb 2019, 21:31 Gun rights are not a bad thing unless you advocate for a dictatorship.
intre 1930-1940 guvernul a confiscat toate armele detinute de populatie
---
si cate alte tari ce au inceput sa confiste armele de la populatie imediat dupa WW2 si s-au transformat in dictaturi
- ola small dickie
- Big Daddy

another gold nugget brought to you by zme-ul and darth zombie
- ola small dickie
- Big Daddy
"De ce vrea Dragnea aurul României din Anglia
Cu toată mobilizarea de forțe calificată de parlamentari europeni ca îngrozitoare, nu au reușit să-i rupă picioarele Laurei Codruța Kovesi. Este prima înfrângere mare la scenă deschisă a haitei de monștri-țopârlani."
https://republica.ro/masina-de-razboi-p ... SJSwi4ljJc
Cu toată mobilizarea de forțe calificată de parlamentari europeni ca îngrozitoare, nu au reușit să-i rupă picioarele Laurei Codruța Kovesi. Este prima înfrângere mare la scenă deschisă a haitei de monștri-țopârlani."
https://republica.ro/masina-de-razboi-p ... SJSwi4ljJc
- DarthZombie
- Dremora Lord
Vai de tine, ca de obicei nici macar istoria Romaniei n-o stii. Primul lucru pe care l-au facut comunistii la noi n-au fost nici nationalizarile, nici acapararea fortelor de ordine si nici furatul alegerilor ci confiscarea armelor populatiei. Parca erai mare anti-comunist, dar incet-incet dovedesti ca ai mai multe in comune cu ei in materie de crezuri.ola small dickie wrote: 28 Feb 2019, 07:25
another gold nugget brought to you by zme-ul and darth zombie
O populatie neinarmata este una careia i se pot incalca toate drepturile fara probleme. 10 august este un exemplu autohton recent, daca in Romania exista ceva 2nd Amendment jandarmeria in vecii vecilor n-ar fi agitat cuibul de viespi care ar fi fost o societate capabila de mai mult decat sa strige un impotent "muie psd". Uite, acum cateva zile in Venezuela armata a deschis focul [iarasi] impotriva propriilor cetateni care incercau sa puna mana pe ajutoare aduse din Columbia, probabil ca ti-a placut mult sa-i vezi pe aia complet lipsiti de aparare. Dragnea mic ce esti

"Few German citizens owned, or were entitled to own firearms in Germany in the 1930s. The Weimar Republic had strict gun control laws. When the Third Reich gained power, some aspects of gun regulation were loosened, such as allowing firearm ownership for Nazi party members and the military. The laws were tightened in other ways. Nazi laws systematically disarmed "unreliable" persons , especially Jews, but relaxed restrictions for so-called "ordinary" German citizens. The policies were later expanded to include the confiscation of arms in occupied countries."zme-ul wrote: 28 Feb 2019, 01:33Germania NazistaJaunty wrote: 27 Feb 2019, 18:58Do tell.DarthZombie wrote: 26 Feb 2019, 21:31 Gun rights are not a bad thing unless you advocate for a dictatorship.
intre 1930-1940 guvernul a confiscat toate armele detinute de populatie
---
si cate alte tari ce au inceput sa confiste armele de la populatie imediat dupa WW2 si s-au transformat in dictaturi
Oh, you're wrong. Who would've ever thought?

- DarthZombie
- Dremora Lord
Ah, iarasi te prefaci ca lucrurile cu care nu esti de acord nu exista, bine ca am stabilit ca esti o pierdere de vreme cand vine vorba de discutii.ola small dickie wrote: 28 Feb 2019, 12:49sfinte sisoie cat poti sa elucubrezi. debordant, lejer, zburand, cu o siguranta absolut de invidiat
![]()
Pro tip: Cehia si-a schimbat acum cativa ani legislatia in privinta armelor cu una mai mult sau mai putin similara cu cea din Constitutia Americana. Nu s-a prabusit planeta si desi au crescut crimele cu arme au scazut per total crimele violente. Amazing, you'd say they're a good deterrent or something

Ok, hai să ne concentrăm mai mult pe discuții, nu pe lol.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Chiar nu are rost discutia asta. Contrargumentele sunt atat de banale si evidente incat ar fi o insulta la adresa lui Zombie sau Zmeul sa le mentionez si astfel sa insinueaz ca ei nu le stiu deja.
Omule... pe bune? Iartă-mă, dar rezonez cu ce-a spus Stokkolm.DarthZombie wrote: 28 Feb 2019, 12:44 O populatie neinarmata este una careia i se pot incalca toate drepturile fara probleme. 10 august este un exemplu autohton recent, daca in Romania exista ceva 2nd Amendment jandarmeria in vecii vecilor n-ar fi agitat cuibul de viespi care ar fi fost o societate capabila de mai mult decat sa strige un impotent "muie psd".
În fine, știe careva cum stă România cu legislația în privința armelor?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Da, pe bune, nu stiu ce vi se pare asa anormal. Posibilitatea de a detine o arma descurajeaza pe celalalt sa-ti incalce drepturile pentru ca stie ca are sanse sa nu iasa intreg din aventura. Ce s-a intamplat in Piata Victoriei a fost un abuz care s-a putut desfasura bine-mersi dat fiind ca protestatarii erau lipsiti de orice mijloc de a se apara. Ia incearca tu jandarmeria sa faci acel abuz stiind ca risti sa-ti iei si altceva decat injuraturi de acolo, mai ales ca o intrare mai agresiva ar fi batut si mai mult la ochi decat ce s-a intamplat atunci.
Legea este aici in forma sa actualizata, si prevede o mica mare birocratie pentru obtinerea unui permis. Pe o nota oarecum separata nu ajuta nici faptul ca legea auto-apararii in Romania este o gluma.
Legea este aici in forma sa actualizata, si prevede o mica mare birocratie pentru obtinerea unui permis. Pe o nota oarecum separata nu ajuta nici faptul ca legea auto-apararii in Romania este o gluma.
- ola small dickie
- Big Daddy
Voi cititi ce scrie zombie aici? 
Deci la 10 august protestatarii intr o lume mai buna veneau fiecare in mod legal cu pistolu, pusca, mitraliera, prastia, furca la ei la protest. Si apoi jandarmeria nu mai era asa violenta, de frica sa nu fie impuscata de protestatari.
Ce vi se pare asa anormal?
ok
10 august 2018 putea sa fie Rascoala de la Bobalna 2 dar noi cu legile anti arme am ratat sansa asta. Pacat

Deci la 10 august protestatarii intr o lume mai buna veneau fiecare in mod legal cu pistolu, pusca, mitraliera, prastia, furca la ei la protest. Si apoi jandarmeria nu mai era asa violenta, de frica sa nu fie impuscata de protestatari.
Ce vi se pare asa anormal?

10 august 2018 putea sa fie Rascoala de la Bobalna 2 dar noi cu legile anti arme am ratat sansa asta. Pacat
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ia zi ola, daca ai vrea sa iei la scatoalce pe unul la care te-ai duce, la ala cu pistol si antrenamentul de rigoare sau la ala neinarmat? Ca daca la logica te pricepi la fel de bine ca la bascalie poate mai ai sperante.
Si legat de editul tau, nu am zis ca s-ar fi iscat R E V O L U T I A ci ca jandarmeria n-ar fi facut manevrele alea de doi lei si i-ar fi lasat in pace pe protestatari, fara sa-i intarate. Lasa exagerarile.
Si legat de editul tau, nu am zis ca s-ar fi iscat R E V O L U T I A ci ca jandarmeria n-ar fi facut manevrele alea de doi lei si i-ar fi lasat in pace pe protestatari, fara sa-i intarate. Lasa exagerarile.
Last edited by DarthZombie on 28 Feb 2019, 17:44, edited 1 time in total.
Ola, cred că-i suficient. Răspunde-i cu ceva serios, dacă ai, altfel lol-urile astea nu aduc nimic constructiv.
Done
- ola small dickie
- Big Daddy
Ai dreptate Horia, Closca si Crisan
Cristan ce sa raspund serios? Tu citesti? Omul enunta ca oamenii trebuiau sa vina cu arme la ei la protest.
Raspunsurile mele sunt mult mai serioase decat ce zice zombie de cateva postari pe topicul asta
Cristan ce sa raspund serios? Tu citesti? Omul enunta ca oamenii trebuiau sa vina cu arme la ei la protest.
Raspunsurile mele sunt mult mai serioase decat ce zice zombie de cateva postari pe topicul asta
Last edited by ola small dickie on 28 Feb 2019, 17:47, edited 2 times in total.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ti-am pus o intrebare, raspunde la obiect daca ai un pic de bun simt. Cer mult de la tine, stiu.
Doar pentru ca tu nu concepi altceva in afara bulei tale obtuze nu inseamna ca nu-i valid, ola.
Doar pentru ca tu nu concepi altceva in afara bulei tale obtuze nu inseamna ca nu-i valid, ola.
Zombie, logica ta nu funcționează exact până la capăt. Ia ca exemplu USA, care au legislație foaaarte loose față de cumpărarea și deținerea de arme. Nu știu dacă ai auzit de Unite the Right rally, sau Charlottesville rally. Practic s-au unit oameni cu convingeri politice far-right iar asta nu i-a oprit pe polițiști să folosească forța exact cum s-a folosit în România pe data de 10 august. Pentru că prin același raționament oricine care poate deține o armă de foc nu ar trebui să aibă frică față de nimeni altcineva cu o armă de foc pentru că șansele pentru fiecare sunt 50/50. Nu mi se pare că mai multe arme pentru toată lumea e răspunsul. În plus, legislația pentru arme în România e mult mai strictă decât în alte țări ceea ce mi se pare ok, atâția oameni instabili psihic care au mers și și-au luat arme din Walmart au omorât foarte mulți oameni. You don't fight fire with fire.
Nu, ce zice el e că e mult mai ușor pentru o autoritate să comită un abuz atunci când există un raport disproporționat de forță între cel care abuzează și cel abuzat - recte că jandarmii erau înarmați, blindați și organizați, comparativ cu oamenii care aruncau doar cu pietre sau sticle, spre deosebire de situația în care am fi avut o legislație care să permită portul de armă pentru populație, deci în care cei abuzați ar fi putut răspunde cu un nivel de forță comparabil. Și că jandarmii s-ar fi gândit de două ori înainte să forțeze un conflict cu oamenii din piață.ola small dickie wrote: 28 Feb 2019, 17:44 Cristan ce sa raspund serios? Tu citesti? Omul enunta ca oamenii trebuiau sa vina cu arme la ei la protest.
Again, dacă nu ai ce să-i răspunzi, poți să nu-i răspunzi deloc. Altfel, discuția nu poate decât degenera în altele.
Done