Welcome to 1819, we hope you enjoy your stay!The strict abortion ban, which has been branded a “death sentence for women”, would even criminalise performing abortions in cases of rape and incest.

Welcome to 1819, we hope you enjoy your stay!The strict abortion ban, which has been branded a “death sentence for women”, would even criminalise performing abortions in cases of rape and incest.
El și alți 13 muncitori ai firmei Erbașu au zburat ieri înapoi în Vietnam, după nici patru luni de muncă, trimiși acasă pe motiv că ar fi adus atingere reputației companiei care i-a adus în România. Asta se întâmpla la două săptămâni după ce VICE publica un articol despre viața lor în containerele de la marginea Bucureștiului.
Cred ca e vorba de Marele Pîndaru.ola small dickie wrote: 6 Apr 2019, 21:48 Exact. Pe gandu nu mai intru de cativa ani de cand au plecat ctp si brunetu ala al lui, am uitat acum cum il cheama
daWaaagh! wrote: 7 Apr 2019, 08:27Cred ca e vorba de Marele Pîndaru.ola small dickie wrote: 6 Apr 2019, 21:48 Exact. Pe gandu nu mai intru de cativa ani de cand au plecat ctp si brunetu ala al lui, am uitat acum cum il cheama
Users browsing this forum: Amazon [Bot], Magicake and 2 guests