Imagini amuzante (IMG TAGS)
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Imagini amuzante (IMG TAGS)
Eu zic sa-l facem pe ola moderator, ca nu o sa-i ia mult pana cand n-o sa aiba ceva de impartit cu fiecare din echipa de moderare actuala. Macar sa fie multumit omul, ca stim cat de importanta e opinia lui pentru noi toti.
- ola small dickie
- Big Daddy
?
eu zic ca dai cam mult si degeaba din drâmbă
eu zic ca dai cam mult si degeaba din drâmbă
Mai lasa-l putin, sa zica ceva si de Constanta sau de constanteni in general. 

I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ma confunzi domnu Chester, eu eram ala care o ardea pe reddit, ai uitat atat de repede? Stiam ca posturile lungi iti provoaca dificultati cognitive, dar nici chiar asa.
Cine te-a suparat in aceasta frumoasa zi de duminica?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Aceasta intrebare e mai bine adresata celui care s-a atacat pe seama unei imagini postate la topicul de "imagini amuzante" suficient incat sa detalieze de ce i se pare "basina".
Zici de ce nu-ti place o poza = te ataci
SCUZE CREDEAM CA TRAIM INTR-O TARA LIBERA
SCUZE CREDEAM CA TRAIM INTR-O TARA LIBERA
Imigrantii au castigat deja.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Farrage was right all along!
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Acum nu stiu cate sute de post-uri si nu stiu cate zeci de pagini, intreaga suflare a forumului Nivelul 2 (adica Ola si vreo cativa prieteni) purtau o discutie foarte filozofica, dar cu aplicatii practice, despre cat de oportune sunt bancurile cu tema/tenta rasista si/sau sexuala si daca astfel de bancuri ar trebui sa mai ocupe spatiu pe internet sub egida forumul Nivelul 2.
Sunt foarte bucuros sa anunt ca aceleasi persoane, care lucreaza asiduu asupra problemei "ce se mai posteaza pe interneturile mele", acum s-au aplecat asupra imaginilor cu glume politice. Because first world problems. Domnilor, ma inclin in fata dvs.!
Sunt foarte bucuros sa anunt ca aceleasi persoane, care lucreaza asiduu asupra problemei "ce se mai posteaza pe interneturile mele", acum s-au aplecat asupra imaginilor cu glume politice. Because first world problems. Domnilor, ma inclin in fata dvs.!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Unde anume i-am sugerat eu lui Appolyon sa nu mai posteze caricaturi politice bășite? Doar mi-am exprimat dezgustul pentru cat de banale si neamuzante sunt, actiune care a declansat valuri de proteste din partea paturii non-constantene a forumului.
Iar eu nu ma bucur, ci ma intristez sa aflu ca, sute de posturi si zeci de pagini mai tarziu, tu inca nu intelegi de ce glumele rasiste si despre Holocaust nu au ce cauta pe forumul unei reviste de jocuri.
Iar eu nu ma bucur, ci ma intristez sa aflu ca, sute de posturi si zeci de pagini mai tarziu, tu inca nu intelegi de ce glumele rasiste si despre Holocaust nu au ce cauta pe forumul unei reviste de jocuri.
- DarthZombie
- Dremora Lord
"I'm offended!"- the post
viewtopic.php?f=36&t=149#p1573chestr0ny wrote:
NO COVER. ALL MAN.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Nici nu mai stiam sigur daca a fost pe forumul Nivelul 2 sau pe forumul Level, daca ai fost si tu sau a fost doar ola, daca erau glume sexuale sau daca erau glume rasiste... You know why? Cause I don't give a fuck! Daca nu-mi place ce vad, ma uit in alta parte. Dar cineva trebuie sa fie nemultumit - intr-un mod agresiv si licentios sau intr-un mod hipster si ezoteric - pentru ca vorbim de interneturi. And God only knows the internets are full of angry people.chestr0ny wrote:Unde anume i-am sugerat eu lui Appolyon sa nu mai posteze caricaturi politice bășite? Doar mi-am exprimat dezgustul pentru cat de banale si neamuzante sunt, actiune care a declansat valuri de proteste din partea paturii non-constantene a forumului.
La modul doar o idee mai serios decat paragraful precendent, parca cineva s-a oparit la cur ca "Lucruri interesante" nu contine lucruri interesante. Sau ca "Stiri interesante" nu contine stiri interesante. Sau ca se vorbeste despre sportul X pe topicul sportului Y. Sau ca se vorbeste despre "nu stiu cine-i X" pe topicul "R.I.P. X". Nici nu mai zic ca "Funny, weird news" nu are lucruri funny si doar ocazional lucruri weird. De fapt, daca insumam forumul la un singur topic unde toti am putea sa fim de acord ca ce se posteaza este conform cu titlul, ala ar fi "Blaba Zilei" (sau cum s-o mai numi). Desi si acolo exista preferinte, macar nu au aparut dubiosi pe-acolo sa zica "ah, asta-i asiatica, deci are tzatzele mici" sau "ah, asta-i negresa, deci are curul mare". Nu inca!
Îmi place cum McWilliams pare că ar zice ceva de bun simț, îi citești postul și ți se schimbă un pic expresia facială dar apoi ajungi la al doilea paragraf și îți dai seama că a fost doar o altă alarmă falsă.
Also, singurul motiv pentru care s-au consumat mai mult de 5 posturi aici e că lui Zombie nu-i place de .chester.
Also, singurul motiv pentru care s-au consumat mai mult de 5 posturi aici e că lui Zombie nu-i place de .chester.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Adica vrei sa spui ca lui Zombie nu i se par amuzante pozele cu .chester?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu doar ca nu-l simpatizez pe chester, dar in nici un caz nu simpatizez cu viziunea sa conform careia unele lucruri au ce cauta pe forum si altele nu in functie de opiniile sale subiective despre ce e amuzant si ce nu e. Lui chester nu-i plac unele glume, lui ola altele, mie, lui TG, Mafio, etc etc alte glume si uite asa ajungem sa nu mai spunem nimic ca sa nu se ofenseze careva. Asta ca sa nu spun ca opinia cuiva care stie sa catalogheze lucrurile pe care le dezavueaza doar sub titulatura de "basinos" si "nebasinos" nu valoreaza cu nimic mai mult decat opinia cuiva care crede ca unele glume n-ar trebui facute. Adica zero.

- ola small dickie
- Big Daddy
Zombie sa stii ca ca daca nu il simpatizezi pe chester sau pe mine reprezinta inca o alegere din viata ta din care ai numai de pierdut.
Legat de gusturile mele legate de glume singura mea poziție de care imi aduc aminte e una vehementa legata de o poza legata de holocaust. Poza pusa la glume. Ceea ce mi se pare in continuare o abordare de bun simt. Sunt un om care nu gaseste de bun simt sa folosesti astfel de imagini in sfera chipurile a umorului.
Legat de gusturile mele legate de glume singura mea poziție de care imi aduc aminte e una vehementa legata de o poza legata de holocaust. Poza pusa la glume. Ceea ce mi se pare in continuare o abordare de bun simt. Sunt un om care nu gaseste de bun simt sa folosesti astfel de imagini in sfera chipurile a umorului.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Probabil ca asta gandea si Ali Muhamed atunci cand a aruncat in aer niste camere unde se "fabrica" o revista numita Charlie Hebdo. Apreciez enorm, ENORM ca te limitezi doar la vorbe si ca nu te duci peste Jaunty sa-l arunci in aer pe motiv ca tolereaza asemenea manisfetari in ograda proprie.ola small dickie wrote:Sunt un om care nu gaseste de bun simt sa folosesti astfel de imagini in sfera chipurile a umorului.