Ce filme am mai vazut

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
tnt
Hammer Haunt

Re: Ce filme am mai vazut

Post by tnt »

Am vazut Flow. Uau ce animatie! Foarte video gamey cu visuals, mute story, superb!
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Drama despre maternitate. Si despre copilarie. Si despre viata. Si despre moarte.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Am vazut filmul cu Bob Dylan (A Complete Unknown), a fost foarte fain.
shadowzzz
Space Invader

Post by shadowzzz »

phpBB [video]

Mononoke: The Phantom in the Rain

Imi e greu sa-mi imaginez cum poti sa intelegi tot ce se intampla dintr-un singur watch, avand in vedere ca se intampla o gramada de chestii si ca cadrele se schimba halucinant de repede.
Mi-a placut atat de mult incat l-am vazut de probabil 7 ori, acum astept sequelul.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

The Apprentice - buni spre foarte buni cei doi protagonisti. Lasand la o parte ticurile faciale redate splendid, poate ca Sebastian Stan lasa impresia de insipiditate pe alocuri, dar hei, nu asta e brief-ul personajului?! Desigur, mult show si ostentatie, dar si o lipsa de substanta in care e deseori greu sa `citesti` alte resorturi. FIlmul e cinstit, corect facut, cu un prim sfert de ora foarte interesant si o ultima parte bine pusa in evidenta. Totusi, se simte de multe ori ca un fel de `Wolf of Wall Street` al elevului silitor, dar ceva mai lipsit de har. Iar asta vine din faptul ca Ali Abbasi si-a propus sa nu manipuleze cu nimic privitorul - prezentand cumva doar faptele, care sunt suficient de graitoare incat sa nu aiba nevoie de constructia unor scene si situatii care sa apeleze la afectele spectatorului. E cumva inversul abordarii lui Scorsese si ii iese. Ii iese in ideea in care filmul, desi clar portretizandu-l in mod negativ pe Trump, nu are niciun fel de tuse groase si nu pare facut doar ca sa-l demonizeze. POTUS e mai degraba rezultatul mediului si al tensiunilor din societate decat un ins efectiv malefic. Insa lucrul asta si lipseste filmul de vreun farmec regizoral aparte. N-avem artificii si chiuieli, doar un dineu decent coregrafiat.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Nu stiu ce sa zic de lipsa de artificii, filmul incepe cu Trump ca mic capitalist inocent, care devine corupt apoi de avocatul mare si rau care-l inveta ca poate minti si sa fure, e putin caraghios

phpBB [video]

"it's a country of man, not laws"
"fuck what people think of you"
"there is no right and wrong"
"truth is a fiction, it's man made"
etc

practic descrie felul in care se comporta trump acum, ce coincidenta :lol: si ii mai si zice toate astea mai putin de 60 de secunde.
New phone, Houthis

Soundcloud
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Daca trump era un om normal isi gasea o meserie si-si vedea de viata in liniste, avocatul doar a facilitat ce era deja acolo. Avocat care a trecut de la victima la bully si inapoi la victima. Frate-su lui Trump era candidat bun de om normal, dar l-a stricat familia, banuiesc.

Un film care arata ce trebuie sa faca niste oameni stricati ca sa-si mascheze stricaciunile, basically. Mi-a placut filmul in sine, acum am o parere si mai proasta despre Trump.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Eu ma refeream la `artificii` in sensul thread-ului de scene memorabile de pe forum. In sensul de regie exploziva sau cu o amprenta foarte personala. Si spuneam ca, ferindu-se sa manipuleze prea mult spectatorul, constructia filmului a devenit putin cam neutra sau cuminte pentru gustul meu.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Da, nu zic ca n-a fost ok filmul sau ca genul asta de lucruri nu se intampla. Dar m-am simtit manipulat cap-coada, chiar a fost unul din lucrurile care m-a enervat din primele 15 minute "oh god, vor sa ma faca sa-l indragesc sau macar sa-mi fie mila de trump ca mai apoi sa fie mai brutala decaderea lui la mana avocatului asta dubios"
New phone, Houthis

Soundcloud
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”