Discuţii politice, ca la cafenea
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Bye bye lasconi. Usr anunta ca l sustine pe nicusor
E next step dupa memareala cu gamestop, acum si presedintele SUA o face.
- ola small dickie
- Big Daddy

Donald Dump
Comandamentul „Vlad Țepeș” și Marian Motocu au făcut pui: „Ordinul Mihai Viteazul”, organizația unui IT-ist antisemit din Târgoviște care anunță sub ochii autorităților că a început „operațiunea de eliberare a țării de sub ocupație”
ăsta-i Overmind de pe level??Am reușit să construim acest profil cu ajutorul cugetărilor postate de Mihai pe zeci de forumuri de tech sau gaming, blog-uri, site-uri personale și grupuri de Telegram. Primii săi pași în lumea Internetului nu se abat prea tare de la tiparul obișnuit al gamerului pasionat de politică din anii 2000: convingeri anti-sistem, puțin teribiliste și contaminate de conspiraționism, dar nimic care să iasă din norma acelei epoci.
[...]
Astăzi, Mihai Florian, zis și „Xaeus”, „Borg Emperor”, „Borg Overmind” sau doar „Overmind”, se prezintă ca un militant antisemit gata să pună mâna pe mitralieră pentru a elimina „alogenii” și răsturna ordinea constituțională - pe care vrea să o înlocuiască cu un sistem „meritocrat”, în care „intermediarii politici” (partidele) nu mai există și fiecare minister este coordonat de un expert ales prin „concurs național”.
REMEMBER CITADEL
Nu-l mai tin minte desi aveam cont de prin 2003-2004
Era prăjit pe conspirații, se potrivește cu profilul descris în articol.
REMEMBER CITADEL
Acum daca ma screm putin parca imi suna cunoscut un username Overmind de pe LEVEL.
Asa mi-l amintesc si euMahdi wrote: 16 Apr 2025, 14:24 Era prăjit pe conspirații, se potrivește cu profilul descris în articol.

- ola small dickie
- Big Daddy
Sa nu fie kelly
Nu, nu. Era un dude Overmind pe forum
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- ola small dickie
- Big Daddy
Da, cred ca el e, ca folosea si BorgMahdi wrote: 16 Apr 2025, 13:57 Comandamentul „Vlad Țepeș” și Marian Motocu au făcut pui: „Ordinul Mihai Viteazul”, organizația unui IT-ist antisemit din Târgoviște care anunță sub ochii autorităților că a început „operațiunea de eliberare a țării de sub ocupație”
ăsta-i Overmind de pe level??Am reușit să construim acest profil cu ajutorul cugetărilor postate de Mihai pe zeci de forumuri de tech sau gaming, blog-uri, site-uri personale și grupuri de Telegram. Primii săi pași în lumea Internetului nu se abat prea tare de la tiparul obișnuit al gamerului pasionat de politică din anii 2000: convingeri anti-sistem, puțin teribiliste și contaminate de conspiraționism, dar nimic care să iasă din norma acelei epoci.
[...]
Astăzi, Mihai Florian, zis și „Xaeus”, „Borg Emperor”, „Borg Overmind” sau doar „Overmind”, se prezintă ca un militant antisemit gata să pună mâna pe mitralieră pentru a elimina „alogenii” și răsturna ordinea constituțională - pe care vrea să o înlocuiască cu un sistem „meritocrat”, în care „intermediarii politici” (partidele) nu mai există și fiecare minister este coordonat de un expert ales prin „concurs național”.

siteul lui vechi https://overmind.ro
https://www.moddb.com/members/borgovermind
atunci e clar - și articolul are câteva linkuri arhivate de pe site-ul lui.
what a time to be alive. novo homo presupus milionar în bitcoini mort în costa rica, overmind lider de gherilă conspiraționistă.
what a time to be alive. novo homo presupus milionar în bitcoini mort în costa rica, overmind lider de gherilă conspiraționistă.
REMEMBER CITADEL
- ola small dickie
- Big Daddy
level forum providing the best romanians since the 90s
Acum am citit intreg articolul. Cred ca vom mai auzi de Overmind in viitor, poate ne impartaseste aici niste opinii, daca lurkuieste. Sau mai bine nu 
Iar povestea cu novo homo sex machine si bitcoin/Costa Rica am ratat-o?

Iar povestea cu novo homo sex machine si bitcoin/Costa Rica am ratat-o?
a fost o întâmplare bizară acum câțiva ani aici pe forum, poți începe lectura de la postul ăsta: viewtopic.php?p=119399#p119399tnt wrote: 17 Apr 2025, 17:07 Iar povestea cu novo homo sex machine si bitcoin/Costa Rica am ratat-o?
nu știu dacă până la urmă era chiar el, but I want to believe.
REMEMBER CITADEL