The Help Thread

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Post Reply
Waaagh!
Forum Warlord

Re: The Help Thread

Post by Waaagh! »

Nu-i nimic. Implinirea materiala nu aduce fericirea, ci numai paguba la bugetul personal.
NO COVER. ALL MAN.
DerangedGenius
Zergling

Post by DerangedGenius »

http://www.altex.ro/gamepad-natec-genes ... ion-pc-ps3
^one word question: merita?
de...cativa ani cred ca am zis ca vreau gamepad, dar mereu au fost alte prioritati si nici nu mi-a trebuit musai. Dar de un an sesisez ca sunt multe action-uri pe care le joc, chiar racing games si binentles fighting, la care prefer mult mai mult un gamepad, mai ales dupa ce am mai butonat console. Nu vreau sa fie scump, dar nici sa dau 20 ron intr-un auchan ceva si sa tine 2 zile. Important e sa aiba stick-uri analogice, in rest nu stiu ce performanta sa-i cer.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Halp. Tocmai am primit un sms de la 1795 in care mi se da un numar de 6 cifre urmat de textul "###### is your Facebook confirmation code". Nu am si nici nu am avut vreodata cont pe facebook. wtf?
NO COVER. ALL MAN.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

si-o fi gresit careva numarul cand vroia sa-si adauge autentificarea prin telefon?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Oh. Ce retardat. Nu mi-am atasat niciodata numarul de telefon la nimic. Mi se pare cel mai bun mod de a le oferi hecarilor si ofiterilor acoperiti date suplimentare despre persoana ta.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

da la gagici il dai?

on topic: setup_the_blackwell_epiphany_2.0.0.2 e ultima versiune pe GOG a Blackwell Epiphany?
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Numarul de telefon e cel mai bun mod de a-ti proteja conturile electronice importante cum ar fi cel de email, steam, etc. Chiar daca un hacker pune mana pe datele tale de autentificare, nu poate face nimic cu ele pentru ca are nevoie si de telefonul tau.

http://en.wikipedia.org/wiki/Two-step_verification
TG
Cyberdemon

Post by TG »

@ola

Nu îl am pe GoG, dar din ce văd aia e ultima versiune. http://www.shouldiremoveit.com/The-Blac ... ogram.aspx
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ola small dickie
Big Daddy

Multumesc TG!
ola small dickie
Big Daddy

Se pricepe careva la trecererea de pe casete VHS pe dvd sau direct pe PC? Am inteles ca cea mai buna varianta ar fi cu trecerea de pe VHS pe DVD printr-un dvd recorder? Am mai inteles ca sunt cam scumpe noi, deci probabil ca as cumpara la mana a doua. Ar trebui sa ma intereseze ceva legat de aspectul tehnic al dvd recorderului?

Si inca una. Stie cineva / a folosit cineva vreun software destul de user friendly care sa iti permita sa faci albume foto pe pc? Gen sa aiba si optiune din aia sa dai pagina and shit like that?
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

1. Nu atât video recorder cât și placă de captură dedicată în PC. Cel mai ieftin ieși (dacă nu ai o căruță de VHS-uri) dacă le trimiți la o firmă specializată gen http://www.transfervideo.ro/.

2. http://picasa.google.com/
Image
ola small dickie
Big Daddy

multumesc!

la punctul 1 ma gandeam ca poate exista un device (conectat la tv probabil) care sa aiba VHS si DVD si care sa scrie el direct pe DVD ce-i pe VHS. ca sa nu mai cumpar si placa de captura pt pc.

sau separat daca merge, tot la tv. cu un vhs player si un dvd recorder
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu am procedat in felul urmator:

1) Am conectat un video player la tv tuner-ul din calculatorul meu

2) Dupa ce inregistram fiecare caseta, foloseam programe de tip video splitter si video joiner [precum gasesti aici, dar parca am folosit versiuni australiene pentru ca mi-era lene sa gasesc programe veritabil gratuite care sa fie asa de comode precum astea doua]. Asta pentru ca vhs-urile cu care am lucrat erau total dezorganizate si eu am preferat sa le ordonez continutul. In general foloseam aproape numai splitter-ul, facand filmulete individuale din materialele care se gaseau pe fiecare caseta de 3 ore. Joiner-ul il foloseam rar, de regula cand ceva incepea de pe o caseta si se termina pe alta.

3) Folosit programe de DVD authoring precum asta [asta chiar e moca, si e al naibii de util imho]. Din experienta mea, daca te joci cu bitrate-ul in limite rezonabile [dar poti sa il lasi sa faca asta automat, programul are grija sa incadreze in spatiul de pe DVD ce vrei tu sa ii bagi], poti sa inghesui si echivalentul a 10 ore de material video pe un DVD fara sa afectezi calitatea imaginii, ca oricum sursa nu e la o calitate extraordinara. Asta si pentru ca tuner-ul meu facea captura la niste rezolutii enorme in raport cu ce avea la indemana caseta, nu stiu daca alte tunere vin cu programe mai flexibile de captura, ca sa nu ajungi la finalul inregistrarii unei casete cu un fisier monstruos de mare in termeni de gigabiti. Mai poti sa fii fancy si sa faci menu-uri si alte briz-briz-uri in programul ala de authoring, dar eu doar m-am limitat la a pune x inregistrari, iar atunci cand bagam dvd-ul in player dadeam "next track" pana la ce doream sa vad.

Singurul mare inconvenient in a lucra asa e ca daca ai X casete, ele trebuiesc inregistrate in timp real, nu ai scapare. Poti sa faci si alte lucruri in timp ce inregistrezi, iar daca din greseala programul de captura "prinde" si perioade moarte [cum ar fi situatia in care caseta a ajuns la capat, incepe sa deruleze, dar programul de captura inca inregistreaza], video splitter-ul e "remediul" perfect. Needless to say ca iti trebuie mult spatiu liber de hard. In acelasi timp, daca ai un mediu, poti sa faci captura la o caseta, sa faci video split la un fisier si sa inregistrezi un DVD simultan fara sa ingreunezi prea tare sistemul, deci calculatorul tau nu va fi "locked down".
ola small dickie
Big Daddy

multumesc pt informatii zombie
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

M-am saturat sa-mi iau casti noname odata la cateva luni cand crapa perechea anterioara. Throw the expensive shit at me bros, chestii pe care sa le iau acum si sa le pot lasa mostenire nepotilor prietenilor.
NO COVER. ALL MAN.
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Daca le rupi cablul nicio pereche de casti nu rezista :)).
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Waaagh! » Sun Mar 29, 2015 7:42 pm wrote:M-am saturat sa-mi iau casti noname odata la cateva luni cand crapa perechea anterioara. Throw the expensive shit at me bros, chestii pe care sa le iau acum si sa le pot lasa mostenire nepotilor prietenilor.
Pentru ce le folosesti? Gaming sau muzica? D-alea mici, d-alea mari, d-alea de pilot de elicopter?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Waaagh! » Sun Mar 29, 2015 7:42 pm wrote:M-am saturat sa-mi iau casti noname odata la cateva luni cand crapa perechea anterioara. Throw the expensive shit at me bros, chestii pe care sa le iau acum si sa le pot lasa mostenire nepotilor prietenilor.
Dau de la mine citare:
DarthZombie » Mon Nov 24, 2014 1:06 pm wrote:Eu momentan le folosesc pe astea, de vreo 4 luni. Nu am nici o problema cu ele, se aud cum trebuie, sunt destul de comfortabile. Ma oftica doar ca buretii strang praf usor si e greu sa ii cureti.

Am mai folosit si pe astea vreun an de zile pana cand i s-a sectionat firul de la casca stanga [lel]. Mi-au placut si astea, doar ca erau ceva mai incomode pe urechi. Asta se conecteaza prin USB insa.

Imho imi plac mai mult astea noi. Nu stiu sa zic de alte modele pentru ca nu am mai folosit alte casti.
4 luni au trecut de atunci si nu am nimic nou de raportat legat de castile pe care le am. Cel putin pentru gama de pret la care m-am bagat, sunt satisfacut.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Eu le am pe astea de 2-3 ani sau asa ceva. Le folosesc zilnic si inca functioneaza ireprosabil. Good shit. Inca mai au la magazine gen Flanco, Domo, Altex sau Media Galaxy.
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

@sekaba all purpose jocuri/filme/muzica. In functie de menstruatie, am perioade in care nu fac nimic din toate cele si perioade in care mor in fata calculatorului la una din cele trei categorii. Imi plac castile de pilot de elicopter.

@guys 10x a bunch, o sa analizez oferta.

@laurentiu F.O.A.D.
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Cafenea”