Opihr Oriental Spiced 0.7L
Minunat, nu mai tin minte cu ce il combinam, dar adauga o savoare subtila oriunde il puneam, fara sa domine aiurea gustul bauturii. Nu prea am termene de comparatie, dar imi place mai mult ca Wembley
Dead Man's Fingers Spiced Rum 0.7L
Ca Opihr-ul, usor aromat, fara sa acapereze bautura in care e amastecata. Mi-a placut mai mult ca Captain Morgan-urile, Bacardi, Havana. Si paharul e caterinca, desi cam greu de curatat. Absolut genial cu un suc de ananas si cocos.
Dead Man's Fingers Hemp Rum 0.7L
Primul rateu, e interesant gustul, dar parca nu se combina ok cu nimic, si orice ai pune peste, doar gustul ala de canepa simti. Inca astept, poate ma mai obisnuiesc cu el, dar momentan nu-mi place.
Dead Man's Fingers Hazelnut Rum 0.7L
E... ok, am incercat diverse combinatii; Cola, Cola Vanilla, Dr. Pepper, Ananas, Cocos, si parca nimic nu se potrivea, cel mai bun parca a fost cu Cola Vanilla. Poate o sa mai iau o sticla candva anul asta.
Whitley Neill Rubarba si Ghimbir Gin 0.7L
La fel, conteaza mult cu ce il amesteci, simplu cu tonic e ok-ish, si am mai incercat diverse combinatii dar parca cu nimic nu mergea 100%. Pana am incerat sa-l combin cu Bundaberg (bere cu ghimbir), best... drink... ever. M-am facut turta dupa 2-3 pahare, si nu simteam absolut deloc gustul de alcool. Cam pacatos daca nu esti atent