*Insert Game here*
Re: *Insert Game here*
Shards of War, un MOBA usor de prins, se instaleaza imediat si merge si pe un toaster bag seama. Ma gandeam la ceva in care sa ne strangem 5 oameni vs. alti ratati de pe net, sa fie in acelasi timp lejer si sa nu fie doar coop vs. ai.
L-am butonat zilele astea, are control WASD, seamana vag cu Halo Spartan Assault lol, dpdv al controlului ma refer.
L-am butonat zilele astea, are control WASD, seamana vag cu Halo Spartan Assault lol, dpdv al controlului ma refer.
TG will carry us, e jucator inascut de MOBASA.
Dar dacă e cu auto level up face față și Stokkolm.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
I'm not playing anything else but pay2win games.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Actually HoN chiar are auto-level-up, iar League of Legends si Dota 2 au in-game guides care iti indica ce skill sa cresti la fiecare nivel, e doar un click un plus.TG wrote:Dar dacă e cu auto level up face față și Stokkolm.

Ce zici, you're in pentru Shards of War?
Guys, let's play something. Quake?
Anyone up for "Keep Talking and Nobody Explodes" ?
Flatout: UC, care e de fapt Flatout 2 cu grafica mai noua, sau Flatout 2. Let us do it, derby-urile sunt super fun, iar ambele sunt la reducere pe Steam dacă nu le aveți deja. Flatout 2 e mai ieftin, 2 euro, dar expiră în 9 ore oferta.
Până acum suntem 2, eu și Pătrunjelu'.
Până acum suntem 2, eu și Pătrunjelu'.
phpBB [media]
Yes please. Mi-a placut mult Flatout 2 cand l-am jucat acum multi ani. Mi le cumpar si eu cand ajung inapoi acasa.
Am luat si eu Ultimate Carnage, never played it though. Nu stiu exact cand se joaca, dar daca e in weekend, I'm in.
Deci jucăm UC sau FO2? Nu are rost să le cumpere lumea pe ambele. Deși, 2 euro în plus sau în minus nu cred că omoară pe nimeni. Dacă voi luați UC atunci ăsta rămâne.
Doar că parcă ala avea GFWL. Sper că e ok, dar după ce îl instalez vă zic sigur.
LE:
Da, în weekend. Dar dacă sunt care pot juca diseară, jucăm și diseară.
LE:
Da, în weekend. Dar dacă sunt care pot juca diseară, jucăm și diseară.

Hai ca iau si eu UC, sa si asa il am in wishlist, poate reusesc sa ma bag si eu cu voi la cateva ture...
Well, intrăm pe group chat pe la 20.30 așa și dacă suntem destui, jucăm și azi. Merge UC, doar că trebuie instalate mizeriile GFWL.
So, mâine și poimâine la ora mai sus menționată?