Triggerix wrote: 13 Oct 2018, 13:53
Cu riscul de a fi luata la misto, eu m-am apucat de Dream Daddy. Already played like 2 hours of it. No regrets what so ever .
Yasss, welcome to the very bright side with dads having sex with other (hotter) dads. N-am apucat să-l termin până acum, though. Nu prea pot să stau foarte mult într-un visul novel / dating sim fără să mă plictisesc.
Momentan joc - în paralel, ceea ce nu pare a fi o idee foarte bună - AC Odyssey şi Red Dead Redemption 2.
Odyssey m-a prins mai mult decât mă aşteptam. E fix Witcher 3, dar cu o poveste mai de televonelă si, tbh, mai puţin interesantă. Dar, în schimb, fix Witcher 3. Ah, voice actingul din joc e penibil. Bă, da' penibil rău! Mă zgârie de fiecare data accentul ăla crappy care nici măcar nu sună a greacă. Nu înţeleg de ce au insistat să facă asta pentru fiecare personaj. Haha, să fie mai "autentic". Între timp, calul tău arată ca un unicorn roz.
Dar e catchy. Cred că ultimile 5-10 ore până acum le-am pierdut doar făcând side quests şi
nu mă plictisesc. Nu mai jucasem un AC de la Black Flag şi încă mai cred că Ubisoft a început să mulgă seria asta degeaba. But Odyssey is definitely an improvement.
RDR2 nu m-a prins la început. Trebuie să adaug aici şi faptul că nu l-am jucat pe primul şi că singurul GTA jucat a fost Vice City (enjoyed the hell out of it, though). Încet-încet am început să-i dau de gust. După ce am făcut random missions vreo 5-6 ore, am început să mă duc la muncă şi să mă gândesc că abia aştept să ajung acasă să mă joc. XD
Arată minunat, dar e suuuuuuper slow. Nu acţiunea în sine, ci personajul. Harta foarte mare şi faptul că te poţi deplasa doar CU Calul (care nici el nu e extraordinar de rapid) fac totul să pară şi mai încet. Şi, din nou, punctele de interes sunt inutil de îndepărtate unul faţă de celălalt.
BUT YOUR HORSE POOPS AND NOT ON COMMAND!