Chestii pe care le urasc azi
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Chestii pe care le urasc azi
Poate ca da. Insa din small-talk poti ajunge la ceva cu mai mult substrat. Ca doar n-o intra lumea in vorba cu faze de genul "Si ce parere ai despre modul de gandire al lui Nietzsche?" sau "Te-ai intrebat vreodata daca Mozart a compus din pasiune pentru muzica sau din teama de a nu-l dezamagi pe taica-su?". Small-talk este felia de paine care tine un sandwich la un loc - tine doar de tine cu ce il umpli.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Einstein iesea la agatat cu replici gen "Papuse, tocmai ce-am terminat de citit tratatul de electromagnetism al lui cutare...". Worked pretty well afaik, omul s-a dat prin toate barcile.
NO COVER. ALL MAN.
Chiar weekendul ăsta am cunoscut un franțuz venit în vizită. I-am luat de la aeroport, au fost fix 3 întrebari până când am inceput să discutăm despre cultură și teme sociale. Nici nu ajunsesem în parcare să iau mașina.
Acuma, na, trebuie să ai și interlocutor potrivit. Cine face small talk nu prea caută să pregătească terenul pentru mai știu eu ce subiecte serioase. Unora chiar le place să bată gura de pomană.
Acuma, na, trebuie să ai și interlocutor potrivit. Cine face small talk nu prea caută să pregătească terenul pentru mai știu eu ce subiecte serioase. Unora chiar le place să bată gura de pomană.
dump CHA
Vad tot mai multa lume pe Reddit (dar si prin alte comentarii pe diverse site-uri) scriind "would of" in loc de "would have", pentru ca would've se citeste oarecum ca "would of". Nici macar n-are sens. Cum adica would of? Drives me up the wall.
Ah, si toate imaginile alea in care se face misto de barbosi la modul TU DE CE AI BARBA DACA NICI MACAR NU STII SA VANEZI ZIMBRI SI SA CONSTRUIESTI UN TRACTOR BARBATII NU MAI SUNT CE ERAU ODATA HURR DURR!!! Sigur, hai sa ramanem vesnic blocati in gender roles stereotipe ca o sa fie foarte bine asa. Barbatul la vanatoare si baute, femeia la cratita si facut copii. Sau am putea sa lasam in plm oamenii sa aiba barbi si camasi flaushate si sa nu ne mai futa atata grija de ce fac altii.
Ah, si toate imaginile alea in care se face misto de barbosi la modul TU DE CE AI BARBA DACA NICI MACAR NU STII SA VANEZI ZIMBRI SI SA CONSTRUIESTI UN TRACTOR BARBATII NU MAI SUNT CE ERAU ODATA HURR DURR!!! Sigur, hai sa ramanem vesnic blocati in gender roles stereotipe ca o sa fie foarte bine asa. Barbatul la vanatoare si baute, femeia la cratita si facut copii. Sau am putea sa lasam in plm oamenii sa aiba barbi si camasi flaushate si sa nu ne mai futa atata grija de ce fac altii.
I'm livin' in a love shadow
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Dar o femeie cu barba oare inspira notiunea de femeie la vanatoare si la baute?
chester baby honey dragă imprimează-ți avatarul ăla, fă-l mototol și apoi bagăți-l pe gât. M-a luat cu amețealăăăăă
dump CHA
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Looks like something the Ruinous Powers pulled out from the maws of the Warp. I like it!
Doamne fereste, ce se intampla cu traficul in orasul asta? Un drum cu autobuzul 51 care imi lua 15 minute l-am facut in 30 de minute si a stat de 3 ori la fiecare semafor. Jesus fucking Christ. Constanta devine un mic Bucuresti in ceea ce priveste traficul infernal. Mai bine mergeam pe jos.
Traficul din Constanța, când e aglomerat, e comparabil cu cel din București într-o după amiază însorită de duminică.chestr0ny wrote:Doamne fereste, ce se intampla cu traficul in orasul asta? Un drum cu autobuzul 51 care imi lua 15 minute l-am facut in 30 de minute si a stat de 3 ori la fiecare semafor. Jesus fucking Christ. Constanta devine un mic Bucuresti in ceea ce priveste traficul infernal. Mai bine mergeam pe jos.
Asta la suprafata, sub pamant transportul e rapid, comod si racoros vara.
Nu stiu daca incerci sa fii sarcasti sau nu, dar traficul din Bucuresti intr-o dupa amiaza insorita de duminica era super ok cand locuiam eu acolo, acum un an jumate or so. Aproape ca nu erau masini pe strazi.Mafio wrote:Traficul din Constanța, când e aglomerat, e comparabil cu cel din București într-o după amiază însorită de duminică.chestr0ny wrote:Doamne fereste, ce se intampla cu traficul in orasul asta? Un drum cu autobuzul 51 care imi lua 15 minute l-am facut in 30 de minute si a stat de 3 ori la fiecare semafor. Jesus fucking Christ. Constanta devine un mic Bucuresti in ceea ce priveste traficul infernal. Mai bine mergeam pe jos.
Yeah, I wouldn't go that far. Rapid e dar numai comod si racoros nu e la ore de varf.sub pamant transportul e rapid, comod si racoros vara.
@chester Da, cam atât de aglomerată e Constanța la ore de vârf, acolo voiam să bat. Că e un oraș mort.
Eu sincer nu inteleg cum pot atatia in Bucuresti sa mearga zi de zi la serviciu cu masina. Sa fii torturat suna mai placut.
Ti s-o parea tie mort la ora 3 PM cand iesi din plapuma. La 8 dimineata e oribil traficul de cateva saptamani incoace, iar transportul in comun a devenit infect si imprevizibil.Mafio wrote:@chester Da, cam atât de aglomerată e Constanța la ore de vârf, acolo voiam să bat. Că e un oraș mort.
Inca n-am fost nevoit sa circul la "ore de varf" anul asta, sucks to be you then.cg1700 wrote:Yeah, I wouldn't go that far. Rapid e dar numai comod si racoros nu e la ore de varf.sub pamant transportul e rapid, comod si racoros vara.
Poate-ți trag eu una de nu mai ieși tu din plapumă. Nu mă trezesc în fiecare zi la 3.Ti s-o parea tie mort la ora 3 PM cand iesi din plapuma. La 8 dimineata e oribil traficul de cateva saptamani incoace, iar transportul in comun a devenit infect si imprevizibil.