Bă, eu v-am zis.

Bă, eu v-am zis.
Ah, a woman of culture.Rukifer wrote: 1 Nov 2018, 13:18 Yasss, welcome to the very bright side with dads having sex with other (hotter) dads.
M-am gândit să-l încerc puțin, mai ales că l-am auzit și pe Edgar vorbind despre el la AllVorbe. Spre surprinderea mea, codul jocului s-a activat fără probleme pe Steam. Știam că jocul e activabil, dar nu mă mai așteptam să meargă, având în vedere cât timp a trecut de când nu mai e disponibil, plus că jocul era folosit, când l-am luat de pe ebay.
Heh, ăla e reclamă la Rune: Halls of Valhalla. E făcut tot de Human HeadPS. Chiar la început erau niște aparate cu tot felul de jocuri de noroc și un tonomat, dar și o clonă de pac man, cu tematică vikingă
Pătrunjelu' wrote: 7 Nov 2018, 10:18 Nici nu stiam ca un elder scrolls poate fi asa hardcore. Si-s doar pe medium diff.
Pai partea de level explore e obligatorie pentru a duce upgradeul armelor preferate si power skills la maximum. Dupa ce termini campania pe un nivel macar mediu de dificultate, te poti apuca de Arcade, acolo unde poti juca toate nivelele pentru scor de performanta. Eu am cateva nivele pe care nici acum nu am reusit sa le termin cu Slayer rank pe Ultra Nightmare, mi se par aproape imposibil de incheiat in acest mod.
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests