Europa a murit

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
DarthZombie
Dremora Lord

Re: Europa a murit

Post by DarthZombie »

N-am facut circ cand am luat decizia sa fac pauza. Stiu eu pe cativa care s-au crezut suficient de importanti incat sa delege pe unii cu facutul anunturilor sau sa puna conditii altora pentru a le impiedica "plecarea" :mrgreen:
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Las' ca si tie iti place sa te joci in troaca de porci. We're all mad here, Alice.
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu pot sa respect opiniile altora. Unii insa nu doar ca nu le respecta dar nici macar nu sunt dispusi sa fie flexibili pentru ca vad asta ca pe o slabiciune. Altii insa stau in turnuri de fildes si mai arunca o piatra din cand in cand pe post de zinger

Cat despre troaca, avand in vedere cat de putini mai suntem pe aici si care e raportul intre cei inflamati perpetuu si cei dispusi sa converseze normal...
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Elections: Labour's Sadiq Khan elected London mayor
Mr Khan is the city's first Muslim mayor, after beating Tory Zac Goldsmith by 1,310,143 votes to 994,614.
In his victory speech, Mr Khan referred to his humble origins on a council estate and said he had never imagined that "someone like me could be elected as mayor of London," promising to be a mayor "for all Londoners".

He said the campaign had not been without controversy, but added: "I am so proud that London has today chosen hope over fear".

He added that the "politics of fear is not welcome in our city".
Mai intai un videoclip nou Radiohead, acum asta. A inceput bine weekend-ul.
New phone, Houthis

Soundcloud
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

:lol:

Apollyon, Fedaikyn, cmz?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu sunt curios care a fost repartitia etnica a voturilor. Sunt sigur ca pakistanezii l-au votat in masa pe Khan, in ciuda faptului ca laburistii se prefac ca etnia sau religia sa nu ar fi jucat vreun rol in castigarea alegerilor.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Conform cu recensamantul din 2011, anglo-man e cam minoritar in Londra.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Yup, de asta as vrea sa vad cum au votat englezii. Ca mie asta imi miroase a vot de tipul "hai sa-l alegem p-asta ca-i de-al nost'!" si nu "people voted against fear and for hope" sau ce vrajeli scot laburistii pentru presa.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Ba poate l-au votat cum l-am votat noi pe Klaus.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Waaagh! wrote:Conform cu recensamantul din 2011, anglo-man e cam minoritar in Londra.
Cu peste 300.000 de imigranti venind anual in Marea Britanie, cred si eu.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Bine, e minoritar numai daca te uiti la numarul total de locuitori. Ca populatie sunt de departe cei mai numerosi.
NO COVER. ALL MAN.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Washington Times ‘Glory to Allah’: Iconic London buses get makeover for Ramadan campaign
London’s iconic buses are now part of an ad campaign that requires printing “Subhan’Allah,” or “Glory to Allah,” on the vehicles’ sides.

Hundreds of double-decker buses in Birmingham, Bradford, Leicester, London, and Manchester will have the temporary makeover due to the nonprofit organization Islamic Relief.

“There is a lot of negativity around Muslims at the moment involving things such as counterterrorism issues. We want to change for the better the perception of Islam. The bus campaign is about breaking down barriers and challenging misconceptions,” Imran Madden, director of Islamic Relief’s U.K. Branch, said Sunday, Breitbart London reported.

News of the campaign, which will also raise Ramadan aid to Syria, comes in conjunction with the election of London’s first Muslim mayor. Sadiq Khan of Britain’s opposition Labor Party was sworn Saturday after his victory over Conservative candidate Zac Goldsmith.

Critics of the organization worry donations will be funneled to terrorist groups and sympathizers around the globe. Islamic Relief Worldwide was banned in Israel and United Arab Emirates in 2014 for alleged links to Hamas and al Qaeda.
The Independent: Munich stabbing: One dead after man 'shouting Allahu Akbar' launches attack at railway station in German town
One person has been killed and several injured in a knife attack by a suspected Islamist at a railway station near Munich.

The suspect shouted “Allahu Akbar” (“God is great”) as he started stabbing passers-by in the town of Grafing, to the south-east of the German city, the Süddeutsche Zeitung reported.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

http://m.welt.de/politik/deutschland/ar ... bleme.html

Atacatorul avea probleme de sanatate mintala si nu era imigrant. Dar continua cu retorica asta, sunt convins ca vei aduce o schimbare pozitiva.

Intre timp, in lumea reala:

http://www.zeit.de/gesellschaft/zeitges ... lstatistik

http://www.independent.co.uk/news/world ... 84166.html
Most crimes committed by migrants in 2015 were theft, counterfeiting and travelling on public transport without tickets
A detailed report seen by Germany’s Bild newspaper listed a total of 1,688 sex crimes committed by asylum seekers, refugees and illegal immigrants in 2015 – 3.6 per cent of the nationwide total of almost 47,000.

Of those, 458 were rapes or sexual assaults.

Refugees make up roughly 2 per cent of Germany’s population, the The Local reported, meaning the rate of sexual offences is disproportionately high.

But the website pointed out that the figure was “skewed” by the fact the vast majority of sexual offences are committed by men, who also make up the majority of recent migrants arriving in Germany.
Crimes committed against asylum seekers and refugees, however, are at an all-time high. More than 1,000 offences at migrant accommodation were recorded last year, including 177 violent incidents – four times the figure in 2014.
Barbarii dracului...
New phone, Houthis

Soundcloud
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Atacatorul avea probleme de sanatate mintala
Deci era musulman huehue
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Apollyon, tot n-am inteles care e punctul tau de vedere concret. Ce ar trebui sa fac eu ca om simplu legat de ce se intampla in Europa acum, ce ar trebui sa faca un politician ca un om cu putere de decizie? E ok si a observa o problema fara a avea niste solutii, dar ar fi fain sa explici. Nu te intreb astea ca sa iti atac punctul de vedere, ci din contra, pentru ca incerc sa il inteleg.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Apollyon se zbate să confere o formă intelectuală și rațională retoricii anti-imigranți/islam pe care o emite și eșuează lamentabil. Pentru că nu ai cum să faci asta.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Dezbaterea asta nu e doar in alb si negru. Ideea ca ai primi niste oameni fara sa ii verifici ar ingrijora cetatenii nu e atat de absurda, idem pentru efortul economic si efortul de integrare a respectivilor. Germania a facut ce a facut de disperare pentru a intineri forta de munca, dar a facut o greseala capitala cand i-a primit fara sa-i verifice. Spun asta pentru ca precum intr-un banc de la Radio Erevan, sirienii nu sunt cu totii sirieni, sunt multi pakistanezi, africani si chiar si indieni strecurati printre refugiati, iar ideea ca respectivii incalca legea si ce fac ei nu e corect fata de adevaratii refugiati iarasi nu e absurda. Apoi ai povestea cu refugiatii care nu accepta sa se refugieze decat in anumite tari, care e o incalcare a bunului simt [te refugiezi unde nu e conflict, daca te duci unde vrei tu e emigrare] dar si ilegal [teoretic aia trebuiau sa ramana in Grecia, grecii trebuiau sa-i inregistreze si sa-i tina in granitele lor. Faptul ca i-au lasat sa se duca de-amboulea denota rea vointa, iar cum rusii dau tarcoale pe acolo nu m-ar mira sa aiba vreo influenta]. Iar ce se intampla in tari gen Suedia, care esueaza rau de tot in integrarea imigrantilor de multa vreme [cand ti se ghetoizeaza o sectiune din populatie e clar ca faci ceva gresit, totusi] iarasi este un argument pentru regandirea politicii de migrare. Si colac peste pupaza mai e problema ca e foarte usor pentru alde ISIS sa profite de situatie pentru a-si strecura oameni, nu neaparat pentru a ataca dar pentru a actiona pe post de agenti de influenta in cadrul comunitatii.

Asa ca nu, discutia pe marginea refugiatilor nu e doar in alb si negru. E fain sa zici ca imigrantii sunt cancer sau sa te cateri intr-un turn de fildes al moralitatii si sa acuzi pe anti-imigranti ca sunt satana dar adevarul e undeva la mijloc. Sa fim onesti, Europa in acest moment trece prin destule probleme de anverguri diferite si va trece prin inca pe atatea avand in vedere stadiul deplorabil al comertului global din ultimele luni. E natural ca o comunitate sa stranga randurile pentru a se proteja si sa nu fie la fel de dispusa sa isi impartaseasca prosperitatea cu cei din exterior precum era atunci cand orizontul era optimist. E la fel de natural sa vrei sa-ti ajuti aproapele [sau ma rog, sa-ti ajuti departele] dar trebuie sa nu uitam ca atunci cand ceri statului sa intervina iti trebuie si aprobarea concetatenilor pe langa bunele tale intentii.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Mărar wrote: Dar continua cu retorica asta, sunt convins ca vei aduce o schimbare pozitiva.
Nu-i nicio retorica, am postat doua stiri care au tinut prima pagina a mai multor site-uri de stiri o buna parte din zi.
Mărar wrote: Intre timp, in lumea reala:
Uhm, si eu as putea sa vin cu cifre care zic altceva:

The Telegraph: 70% of France's prison population is muslim though Muslims make up 8% of total population

Britain: Muslim prisoners at top security jail double in two years
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Da, Apollyon, sigur, erau doar două știri random care ți s-au părut ție foarte interesante și ai decis să le împărtășești cu noi. Nu au absolut nicio legătură cu poziția ta anti islam/imigranți pe care ți-ai exprimat-o de atâtea ori pe forum, e doar o coincidență. :lol:
Post Reply

Return to “Cafenea”