Pillars of Eternity

Discuții axate pe jocurile RPG.
TG
Cyberdemon

Re: Pillars of Eternity

Post by TG »

Dacă se face ușor toggle ar fi o idee, însă nu sunt convins că e așa relevant aici. Spre deosebire de Pathfinder, sistemul de reguli încropit de Obisdian pare mai bun atunci când îl joci în ritm de wankfest real time, pe modul de "big numbers good uga uga" și nu ești atent la detalii. Then again, poate cine l-a aprofundat mai mult mă poate contrazice, mie nu prea mi s-a părut așa de memorabil.

De asemenea, mi se pare genul de situație în care decât să rejoc PoE mai degrabă aș juca sequelul, că oricum nu pare vreo schimbare radicală a formulei.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
sleepknot
Zergling

Re: Pillars of Eternity

Post by sleepknot »

TG wrote: 28 Mar 2025, 19:33 sistemul de reguli încropit de Obisdian pare mai bun atunci când îl joci în ritm de wankfest real time, pe modul de "big numbers good uga uga" și nu ești atent la detalii.
Si eu cred asta. In PoE 2 luptele turn-based erau o durere si durau o vesnicie. Ca fapt divers, cred ca merita jucat PoE 2; explorarea, combatul si side-questurile mi se par mult imbunatatite. MQ asa si asa
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Post Reply

Return to “Role Playing Games”