Music Draft III (Alegeri)
Moderator: Michilangelo
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Music Draft III (Alegeri)
(7) 4. Bow Church - Winter Falls (ɱ ɪ ʟ κ ƴVVΛY remix) (2015)
David Whiting / bow church e un artist originar din Berlin, care facea parte la un moment dat dintr-o trupa de synthpop obscura numita Heretics. Odata cu desfintarea trupei a ramas cu o colectie de instrumentale, si pe baza acestora a decis sa continue sa produca muzica pe cont propriu. Intre timp, stilul sau a evoluat fiind influentat de diverse curente muzicale electronice din anii 90:
Despre "Winter Falls" nu am multe de zis, e o piesa pe care am ales-o pe criterii subiective (duh), desi nu mi-a fost usor sa renunt la "Followers", "Grace" sau "Revelation". Remix-ul nu difera mult fata de original, dar elimina o sectiune vocala care as zice ca nu se potrivea prea bine cu atmosfera melodiei. E versiunea pe care o prefer, dar nici varianta neremixata nu e rea.
David Whiting / bow church e un artist originar din Berlin, care facea parte la un moment dat dintr-o trupa de synthpop obscura numita Heretics. Odata cu desfintarea trupei a ramas cu o colectie de instrumentale, si pe baza acestora a decis sa continue sa produca muzica pe cont propriu. Intre timp, stilul sau a evoluat fiind influentat de diverse curente muzicale electronice din anii 90:
Pana acum a lansat doua albume pe pagina sa bandcamp, "Bow Church" (2012) si "Token" (2015).What began as almost a pastiche of the then-popular witch house scene has taken more influence both from atmospheric downtempo trip-hop and 90s rave and trance music. The resulting sound is euphoric but melancholy, nostalgic but futuristic, and evokes a sense of disconnection from any concrete place or time.
Despre "Winter Falls" nu am multe de zis, e o piesa pe care am ales-o pe criterii subiective (duh), desi nu mi-a fost usor sa renunt la "Followers", "Grace" sau "Revelation". Remix-ul nu difera mult fata de original, dar elimina o sectiune vocala care as zice ca nu se potrivea prea bine cu atmosfera melodiei. E versiunea pe care o prefer, dar nici varianta neremixata nu e rea.
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- Ferrrrrrrrrdinand
- al IX-lea
- Michilangelo
- Headless Kamikaze
Săriți-mă vă rog la următoarele 2 alegeri. N-am idee ce să pun momentan. Vă prind eu din urmă.
REMEMBER CITADEL