Fitness & sanatate
-
- Headless Kamikaze
Re: Fitness
Daca de doua ori ai avut probleme cu umarul din cauza flotarilor, e clar ca umerii nu sunt dezvoltati.
@Marar, quick question: faci febra musculara dupa o zi de exercitii?
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
-
- Space Invader
Păi şi de ce nu schimbi exerciţiile în cazul ăsta ? Poţi face flotări normale (Presupun că sunt mai grele decât cele din genunchi, braţele devenind singurul punct de sprijin) şi o serie de diamond push-ups sau poţi alterna între excerciţii în funcţie de zi. Pull ups faci ? Site-ul ăsta îl ştii ? Îţi poţi alege un program de acolo, în funcţie de ce obiectiv ai.
Am impresia ca nu ai citit ce am scris in pagina anterioara.
Am vrut sa ma apuc de tractiuni la bara acu ceva timp si am reusit sa execut 10. Dupa vreo doua saptamani - fara sa fiu consecvent - m-am mai dus odata in spatele blocului la bara sa mai fac cateva si sa constat cu multa dezamagire ca la a treia m-a sfasiat o durere foarte nasoala la incheietura dintre bratul stang si umar, din cauza careia nu am mai putut continua. Crezand ca a fost ceva de moment, am incercat si a doua zi dar aceeasi durere inca de la prima, adica nu mai pot sa fac nici macar o tractiune + bonus: carcei strasnici la picioare 
Flotari si abdomene pot sa fac cam 20 fara sa am probleme, dar la tractiuni bratul meu cedeaza. Poate ar fi trebuit sa le fac treptat?

Flotari si abdomene pot sa fac cam 20 fara sa am probleme, dar la tractiuni bratul meu cedeaza. Poate ar fi trebuit sa le fac treptat?
Yup. Sounds like you fucked yourself up big time.
Intotdeauna sa-ti faci incalzirea bine si sa iei lucrurile extrem de treptat. Habar n-am daca ti-ai facut permadamage, ar fi bine sa verifici inainte sa mai incerci.

Intotdeauna sa-ti faci incalzirea bine si sa iei lucrurile extrem de treptat. Habar n-am daca ti-ai facut permadamage, ar fi bine sa verifici inainte sa mai incerci.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Marar peste 60 de ani
- ola small dickie
- Big Daddy
Si una foarte atletica.
M-ar interesa niste exercitii pentru inima/plamani ca daca alerg mai mult de 200 m la o viteza mai mare incep sa gafai.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sex.
Ai vreo problema de sanatate?Soarecu » Mon Oct 20, 2014 8:48 pm wrote:M-ar interesa niste exercitii pentru inima/plamani ca daca alerg mai mult de 200 m la o viteza mai mare incep sa gafai.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Esti gras ?
Ai lupus? Is it lupus?
Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
@Mitza nu, nu una care ar trebui sa afecteze asta oricum
@Moldo daca ar bate vantul mai tare pe strada m-ar lua cu el
restul nu
Adica la rezistenta pot duce destul la o viteza modica, dar daca e sa fac un semi-sprint e mai greu. Intreb doar ca daca merg la fotbal incep aia sa ma injure ca nu alerg =))
@Moldo daca ar bate vantul mai tare pe strada m-ar lua cu el
restul nu
Adica la rezistenta pot duce destul la o viteza modica, dar daca e sa fac un semi-sprint e mai greu. Intreb doar ca daca merg la fotbal incep aia sa ma injure ca nu alerg =))
Poartă-te frumos cu doamna dirigintă și poate te ajută cu problemele respiratorii.
-
- Headless Kamikaze
Nu exista asa ceva.Soarecu » Mon Oct 20, 2014 8:48 pm wrote:M-ar interesa niste exercitii pentru inima/plamani ca daca alerg mai mult de 200 m la o viteza mai mare incep sa gafai.
E normal sa se intample asta cu obositul, organismul nu este pregatit sa reziste la asa ceva din cauza ca tu nu faci asta des.
Si mie mi se intampla la fel, dupa cateva sute de metri aveam impresia ca mai am putin si mor, dar in urma alergarii am ajuns sa fac fata la distante mult mai mari.
Daca vrei asta tot ce trebuie sa faci este sa alergi mai des, cam de 2-3 ori/saptamana ar fi de ajuns sa ajungi intr-o luna sa alergi fara probleme un km.